Кладилница (Генерална дискусија)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Неверојатно слаб меч.СКА на ниво на Југра играа.Дацјук три чуке немаше,а 50секунди пред крајот копиљот беше во контра 2 на 1 и себичеше шутна,а играчот на домаќините изблокира.Првиот шут Трактор и гол ставија,тоа ја прели чашата.Имаа само едно исклучување,и тоа за рипли верувале или не.Педерот,голманот на СКА во 3/3 заработи две минути поради тоа што удри со стап противнички играч,а играта беше стопирана.Аматерски потег со кои се изгубија две минути.

Матер им ебам,ги исфорсирав в крај.

Изгубија на продолженија одма,презаслужено.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
zatoa Bajo okej ne igram. Neznam denes sto se izlazav, izgleda deka slaba ponuda

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
so e rabotava na Roma so e dignat koff na 2.00 od SP? ke ja igrav singl ama me premisli koga. vidov. i ja svrzav na 700 zaedno so tenisite pogore.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Дечки може во Mozzar да се одигра на точен број на голови, пример 1? Како што видов имаше во билтенот, но на шалтер тетката ми рече дека не постои таква игра, или јас не сум разбрал убо?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Дечки може во Mozzar да се одигра на точен број на голови, пример 1? Како што видов имаше во билтенот, но на шалтер тетката ми рече дека не постои таква игра, или јас не сум разбрал убо?
Да и го начукаш на таа тетката ја мрзело да ти ја стаи или гарант не ја знае шифрата за тој тип... Во СЛ имаш да одиграш точен број на голови.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
1 nema kolku sto znam,ama 2-3-4 i 5 ima.Najlesno im e da kazat nema,a ima.:)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Да и го начукаш на таа тетката ја мрзело да ти ја стаи или гарант не ја знае шифрата за тој тип... Во СЛ имаш да одиграш точен број на голови.
1 nema kolku sto znam,ama 2-3-4 i 5 ima.Najlesno im e da kazat nema,a ima.:)
Го немам сега билтенот, ама мислам убаво пишуваше точен број на голови и имаше посебна графа од еден гол се до четири. Ми го пишала 1 гол во прво полувреме, а кога и реков да го смени за цел натпревар ми рече дека нема таков тип. Ми беше незгодно да барам билтен да и ја кажам шифрата бидеќи имаше гужва.

Еве и слика за што се работи, мислам дека ова се однесува на голови за цела утакмица. Untitled.png

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
so e rabotava na Roma so e dignat koff na 2.00 od SP? ke ja igrav singl ama me premisli koga. vidov. i ja svrzav na 700 zaedno so tenisite pogore.
Веројатно дека Де Роси и Хуан ќе играат во одбраната на неприродна позиција што значи голема е веројатноста дека Рома ќе прими гол,ама исто така голема е веројатноста дека Рома и ќе постигни 2 гола со оглед на тоа што во средината и нападот се комплетни +новото засилување Бруно Перез ќе настапува на десната бековска позиција

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Рома 1
Селтик 2+ цела
Легија 1
и тој тенисот од стефан
овие 4 на 400 уплата .

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Рома ја исфорсиравме како СКА и на крај го прими... Да се надеваме дека нема да останат на тој 1 гол и да идат на таа стратегија и да идат на продужеци па пенали ...

B

Blade Torch

Гостин
Колку бев убеден дека Дундалк ќе се изгубат на преполниот стадион на Легија, пред прво учество во група на Лига Шампиони се... Кини сега 1-1 ливчињата, ќе чекаме обичен 1 барем да ја даде...

Kajgana Shop

На врв Bottom