- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.354
- Поени од реакции
- 7.116
порто има стаж во ЛШ рома уште еден милениум нема да го стигне тој стаж во ЛШ
И шоако има стаж?..ене и Ц.Звезда има историја и стаж во ЛШ па Лудогорец буквално мајтап си играше со нив,секој напад шанса за гол му беше...порто има стаж во ЛШ рома уште еден милениум нема да го стигне тој стаж во ЛШ
Многу интелегентно од твоја страна што не го спомна црвениот на Вермален што го доби прилично рано,провери дотогаш кој доминираше на теренот и дали Порто воопшто ја допре топката до тој момент..да не беше црвениот ќе завршеше 0-3 со оглед на тоа каква канонада пред голот на Порто имаше претходно.порто нема да се предадат ни под разно имаат спремни играчи,натпреварот ќе биде неизвесен
статистиката доволно кажува од првиот дуел тој дрим тим не функционирал воопшто, порто се тепа секоја година во ЛШ со гиганти, рома не спаѓа во тие гиганти
како сакате али далеку од сигурица е ова
Abe sto se inaetis bezveze ..Roma gi gazese se do crveniot.Porto imaa samo edna jaka sansa odma posle primeniot gol.Tolku napravija do 40 i nekoja minuta koga dobi crven Vermaelen.од шо се истепаа пред гол кој да даде гол вермален добива црвен картон - џони логика
твои пари, твое решение на што ќе вложиш,само повели 1&Т1, среќноAbe sto se inaetis bezveze ..Roma gi gazese se do crveniot.Porto imaa samo edna jaka sansa odma posle primeniot gol.Tolku napravija do 40 i nekoja minuta koga dobi crven Vermaelen.
Ja ne rekov deka ke gi igram,nego ti se inaetese bezvrska,a stvarno dzoni bese vo pravo.Dodeka se igrase 11 vs 11 Roma dominirase.A ne dali se moi parite ili od komsijata.твои пари, твое решение на што ќе вложиш,само повели 1&Т1, среќно
ќе видиме вечер дали лесно ќе биде 1&Т1 ќе заврши и колку е дрим тим жабарскиот тимJa ne rekov deka ke gi igram,nego ti se inaetese bezvrska,a stvarno dzoni bese vo pravo.Dodeka se igrase 11 vs 11 Roma dominirase.A ne dali se moi parite ili od komsijata.
Сакаш јас и ти да се кладиме?..по кило скара + шопска каде сакаш и кога сакаш ..за мене 1 за тебе X2 бива?ќе видиме вечер дали лесно ќе биде 1&Т1 ќе заврши и колку е дрим тим жабарскиот тим