Знае ли некој/а кај може да се најде некои интересни работи како поклон за роденден на женско?(Препорачајте и што)
Еј баш ти благодарам, баш добра идеја е ова како за роденденски подарок!![]()
Old Bazaar Gifts
Old Bazaar Gifts. 693 likes. Old Bazaar Gifts (OBG) претставува услуга која се занимава со кр�www.facebook.com
Секогаш за поклон порачвам кошница од кај дечките. Разгледај што имаат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Во аптека ќе најдешБарам УВ лампа
Chikara, Total ќе направат парче се само пази да не оштетиш (испрскаш) и други корисни растенија бидејки овие се јаки хемиски препаратиСо оглед дека започнува да се појавува дивата вегетација од дива трева, коприви, трње насекаде околу, со кое средство т.е со кој хербицид е најубаво да се прска таа дива трева?
Знам има многу видови на хербициди но кој е најефикасен за дива трева? Ако може препорака на името на квалитетен хербицид за дива трева?
,,,ako uspeesh da najdesh vo lovnite drushtva,imaa karti so nadmorska visochina na lovnite tereni,,,Каде да најдам целосна мапа на Македонија која кажува надморска височина на одредени делови што сакам да ги проверам ?
Порано на катастарот некако успеав да најдам таква мапа сега гледам ја нема веќе (или јас не можам да ја најдам) па затоа кој знае нека помогне.
Chikara, Total ќе направат парче се само пази да не оштетиш (испрскаш) и други корисни растенија бидејки овие се јаки хемиски препарати
Не ми врши работа само за ловните терени ми требаат конкретни точки да проверам нешто, знам имаше порано на катастар дури беа обележани и местата каде што има вода/чешми како и цркви и сл објекти. Веројатно некој што имал работа или работи поврзани со катастар ќе знае, сепак фала ти,,,ako uspeesh da najdesh vo lovnite drushtva,imaa karti so nadmorska visochina na lovnite tereni,,,