- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.821
- Поени од реакции
- 5.607
А зш не му клајш шофершајбна на фрижидерот таман ќе видиш што има у него без да го отворишDruze koj zbora be za sofersajbni, za tus kabini i opsto laminirano staklo zborame.
А зш не му клајш шофершајбна на фрижидерот таман ќе видиш што има у него без да го отворишDruze koj zbora be za sofersajbni, za tus kabini i opsto laminirano staklo zborame.
Oti ne mi teknaА зш не му клајш шофершајбна на фрижидерот таман ќе видиш што има у него без да го отвориш
По мерка или готови ? Јас имам купено од Кристина дамил задоволен сум од гарнитурите.Здраво, едно прашање околу купување на мебел. Тргнавме со сопругата да купуваме аголна гарнитура (отприлика димензии 300x250), би сакал да слушнам мислења и искуства - кои салони за мебел се најквалитетни (гледаме нешто средно, не одиме ни најскапата ни најефтината варијанта). На што треба да обрнеме внимание - од аспект на конструкција (дрво, механизми, итн.), штоф, одржување.
Сакам да направиме паметен избор, не само базиран на изглед на мебелот, така да секој совет е добредојден!
Не можеш да обрнеш внимание на ништо од ова, единствено од искуство од претходни купувачи и самото реноме на брендот кој ги произведува. Ние имаме купено од Југоекспорт, италијанска, ја користиме преку 10тина години и сеуште е топ, цврста не е искинат материјалот и слично.Здраво, едно прашање околу купување на мебел. Тргнавме со сопругата да купуваме аголна гарнитура (отприлика димензии 300x250), би сакал да слушнам мислења и искуства - кои салони за мебел се најквалитетни (гледаме нешто средно, не одиме ни најскапата ни најефтината варијанта). На што треба да обрнеме внимание - од аспект на конструкција (дрво, механизми, итн.), штоф, одржување.
Сакам да направиме паметен избор, не само базиран на изглед на мебелот, така да секој совет е добредојден!
Од практичната страна гледајте да ве собира двајцата легнати, што значи што подлабоко седење тоа подобро, ако барате нешто на спуштање а е во средна класа не очекувајте удобност.Здраво, едно прашање околу купување на мебел. Тргнавме со сопругата да купуваме аголна гарнитура (отприлика димензии 300x250), би сакал да слушнам мислења и искуства - кои салони за мебел се најквалитетни (гледаме нешто средно, не одиме ни најскапата ни најефтината варијанта). На што треба да обрнеме внимание - од аспект на конструкција (дрво, механизми, итн.), штоф, одржување.
prati mi slika sto tocno baras da vidam pa ako ti se ceka do 1vi maj ke dam nakaj mld mozambicaine da donesam verojatnoЕлек за трчање каде може да најдам ? Интерспорт/спортм и сличните гледам нема, едино во скаут најдов ама ептен солен 10к
@Feisty мислам тебе те имам прочитано во темава за трчање дека трчаш траил па ако знаеш помагај
Вака нешто ама ми треба за поскоро инаку и од тука би го нарачал ама и до 1 месец гледам се жалат за достава, а во физичките продавници на зара го нема овој дел за атлетика што е на сајтот. Во секој случај ти благодарам за понудатаprati mi slika sto tocno baras da vidam pa ako ti se ceka do 1vi maj ke dam nakaj mld mozambicaine da donesam verojatno
За што се овие влошки? Против миризба? Ги има уште во ДМ?Прекинаа да носат се од Scholl во Македонија. Не знам кој ги дистрибуираше, ама или откажале соработка или пропаднала фирмата. Не само во Зегин, ги нема ни во Еурофарм, Рамстор, Веро, dm... Јас ги купував гел влошките за патики, врв беа, немаше подобри, ама еве веќе цела година ги нема па морам да барам замена - користам едни на Balea од dm. Провери таму, може да има и некој Balea спреј. Јас користам еден на Oriflame, ОК е и тој.
Не се против миризба, туку гел влошки се за долготрајно стоење, ги одмараат нозете и петиците. Ги има во ДМ, да.За што се овие влошки? Против миризба? Ги има уште во ДМ?