Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Такви дрангадупки можеби ќе најдеш по пазарите(не знам дали се метални мање више), али вреди да пробаш на зелен пазар... можеби и тој во ѓорче
Да, метални се, обложени се со некоја бела пластика. Иако целата е сочувана, криво ми е што само некои од механизмите се скршија, па затоа прашав тука. Супер, се надевам ќе најдам по пазарите. Фала ти.(y)

Каде се наоѓа ателјето на сликарката Ирена Бојковска?

Било кој тука знае каде би можел да најдам семки за линцура(gentiana lutea)?

Каде може да најдам депозити од кварц по планиниве..?

А каде треба да поднесам барање за ова? Кај матичен или?
Каде ги вакцинираш децата? Се оди таму и можат да издадат и потврда за примени вакцини и да ти пополнат формулар/потврда со примени вакцини.
Не треба барање, веднаш поплнуваат.

Каде ги вакцинираш децата? Се оди таму и можат да издадат и потврда за примени вакцини и да ти пополнат формулар/потврда со примени вакцини.
Не треба барање, веднаш поплнуваат.
Абе за мене е, примени ми се пред скоро 3 децении, во здравствена книшка ги пишува, ама ми треба да го имам за надвор од државава.

Абе за мене е, примени ми се пред скоро 3 децении, во здравствена книшка ги пишува, ама ми треба да го имам за надвор од државава.
Пред некоја година јас трчав за сестра ми исто и требаа примени вакцини. Матичен не помага, мора да одиш по локациите кај што си правел систематски како дете и таму ќе ти издадат што ти треба

Дали издаваат нашите медицински установи официјален документ „историја“ кои вакцини ги имаме примено и ако да која е постапката?
Другар бркаше документи за на брод, еден од нив беше и овој, го извади во Здравствен Дом Пролет, така да пробај таму...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

SS-image-2018-07-18-5b4f818d5138b.jpg

Каде можам да најдам вакви Mylar кеси?

Да не знае некој каде можам да го најдам парфемот STR8 Rebel? Го купив пред 2 години и е еден од најдобрите парфеми што некогаш ги користев. Ги барав по супермаркетите (Vero, DM, Tinex) каде порано се наогаа, но сега веке го нема.

Attachments

• Str8.jpg
    Str8.jpg
    117,1 KB · Прегледи: 15

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom