Драга Кајгана

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Shiri aroma od cel grad, ja ebel i fraer i seljak ili vo shtala dala ili na grupen veseljak.
Bljak - gadna e, ama stvarno takva e, na kafe bila kaj site, a ona kafe ne pie. :LOL:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Да делеше студентски прашања бонус за професори кои ги носат пријавите од студенти кај нив со време, секој ќе дипломираше без никакви проблеми. Имбецили...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Си гледаш разгледуваш драга производи на али експрес и наидуваш на нешто јако што ти се допаѓа и си викаш идам сега го порачувам ова и после 3 секунди ти текнува дека имаш 0 евра во заштедата...

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Вчера мојве доека шетале и нашле мобилен доаѓат дома ми го дават 13 пропуштени повици му се јавувам за 5 минути нацртан некоја нокиа од 17 век фала ајде поздрав разменивме 2-3 збора тоа е

Си купив нов маус :)

Делукс почивај во мир кликнав многу благодарејќи на тебе бевме заедно отворивме многу табови,портали прејдовме многу страници ќе ми недостигаш <3

2004-2015

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Сериозно ќе морам да зачистим од гомнава на Фб,почнаа сериозно да ме напнуваат.Ги објавив телефоните за донации,не за дебата дали сум донирал или не,туку,чисто да ги натерам луѓево да си ја чукнат главата.И ете се најде некој мрсул да ми кажува ,дали ја сум донирал,и како аа демек ќе донираш а нема да идеш на кафе.А на прашањето дали сака доказ,извештај дали сум донирал,нема одговор.Абе за вакви гомнари сум Робин Худ,Мајка Тереза и све остало,ебаве вошкарите.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Да се надоврзам муабетот од погоре.Луѓето многу често метат во туѓ двор , а својот не го пипаат.Ама тоа ти е драга култура, нешто што го нема 90% од населениево во државава.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Драга,
сочувство до @whatto, мојот сеуште е жив и ме служи добро, купен 250денари на 01 март 2005 година, една од најдобрите марки според мене, тастатурата ми е неколку месеци постара исто делукс, 2 звучници на стариот пц исто делукс и да не ги подречам досега се бомбона.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Ај ако не да си ги мериме маусите :D

Мојот маус Мицуми земен во 2002ра од Анхоч коа беше во ГТЦ од спротива, истотака рикна пред пола година. Немав срце да го закопам, му напраив стаклена витрина и сеа чекам да дојде некој принц и да го залапа.
Или па да го кремирам и пепелта да ја а истурам на тастатурата случајно, што викаш?

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Драга

Го видов постов и едноставно морав да искоментирам. Живееме во општество кај што е мејнстрим да си open minded да не ги судиш луѓето, да ги прифатиш за тоа што се. Да нема дискриминација според пол, религија, сексуална ориентација. Не ме сфајќај погрешно, ептен сум за тоа. Секој си има свој живот и секој мора да ја имаа таа слобода да прави што сака со него, нормално во границите да не тоа што го прави им смета на другите. Е сеа постов....Океј е, заебанција...Најнормална :) Не ми чуди заебанцијата, него зошто, ако веќе толку сме слободноумни сеуште отвараме "incognito" за гледање порничи ? :toe::icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Која драма во ДК, сега дури видов. Мауси умирале. И им правеле спроводи. Мене еднаш ми испадна резервната петлица од палтото. Никогаш повеќе не ја најдов. За разлика од вас, не испеав ниту достоен погреб да и направам.

:(

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Повеќе ја имам слушнато приказната на еминентниот македонски рапер Тони Зен, за неговото болно колено и пропаднатата кошаркарска кариера отколку она познатото на мајка ми ,,не гази бос по плочките''.

Рапери :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom