Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цитро и Леандра е комбобрејкерот на форумов хахаха
Имам некои проблеми, само на МТВ немам глас...
На Зулу па имам само глас, па сега комбинирам![]()
Драга
Симпатијата ми пиша да се видиме.
И му викам, Меркур планетата на комуникацијата се движи ретроградно низ мојата трета куќа, и хороскопот вели да ги откажам сите патувања и излегувања.
И му откажав.
Нареден пат нека чита хороскоп и нека го погоди тајмингот.
@Annik Honoré
Кога ќе бидеш стара мома, и кога единствен критериум за потенцијалниот партнер ќе ти е да биде од родот цицачи, сети се на муабетите за хороскопите.
драга кајгана очигледно некој луѓе само за пиење ги бива.
Тебе ни за тоа не те бива
Цитати у Драга Кајгана... премногу... can't take it... save yourselves... aaaah!
Моментот кога сфаќање на сарказам е премногу мејнстрим.
Оној вампирон што кажува временска прогноза на Сител е постар од сонцето.![]()
аха...
можно е верувај , рашири му и ти на некого нозе и нека ти го стави до крај и ти стисни го со нозете на половина и собери ги нозете и ете ти !!!!
Мене барем така ми направија али таа сакаше да ми ги фати двете јајца!!!
. А зшто устфари се вика аватар? Еи пази има и опција граватар.А што е граватар? Аватар за у петак, посно аватарче : D
крварат очите од 3дето во милениум
А чекај бе нешто не ми е јасно.... значи има опција сакам да бегам Германија и палиш автобусот и таму си?![]()
И кога ке стигнеш таму те чека германец со отворени раце, ке те изгушка ке те избацува и на крај 1000 евра ке ти даде![]()
Абе супер е тоа сто си ги погодил скоро сите држави,ама тоа последниот таб?![]()
![]()