Драга Кајгана

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро, сериозно ли само јас се нервирам што жив човек нема да зуцне по социјалниве мрежи за поплавите?
А бе најголемите моралисти, тие највеќе што продаваат муда за бубрези, што ставаат цртки кој е сељак, која е курва, која е грд, кој дебил, сега око не им трепнува што 650 семејства се погодени од поплавите и што се потребни хигиенски средства и останати продукти.
Споделуваат информации за земјотрес во Камчатка каде се поместило гнездо со ластовици, а не можат да споделат броеви за помош и хуманитарни акции.

Мислам дека никогаш не сум била напната на народов наш тажен како изминативе неколку денови.

Инаку утре има хуманитарна акција пред споменикот на Мајка Тереза со почеток од 10 часот, па ако некој најде засходно и не му е ептен губење време, може да однесе нешто. Жал ми е што утре знам дека ќе се напнам, пошто многу малку ќе се собере, не е ова толку фенси, нема сликање за на Фесјбук и чекирање.

Пу.:pov:

И да, ок е, сфаќам дека не секој сака да помага, тоа си е личен избор, не велам дека секој мора да помогне, постов ми е за оние кои се притресуваат за сите, освен за своите сограѓани, пошто тоа не им носи лајкови и ретвити.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Оу мај факинг гад, формирале народно здружение за одбрана на државата како последица на заканите на Заев хахахахахаха
Абе овие се невозможни бе, секој ден се повеќе и повеќе изненадуваат :vozbud:
И што е најстрашно некакви си културни уметници им се лидери во тие движења. Резил, за пари и на глава ќе дубат, крв им ебам продадена :boksix:

Оној актерон (ако може така да се нарече) излага на прес и вика, е тек сега сум загрижен за иднината на моите деца, демек со здружениево сите сме требале да застаненеме против злото за иднината на нашите деца.

Која иднина бе море мрсул еден, ни вода во очи не остана за идните поколенија, а тој тек сега ради бомбите бил загрижен.

Сите на бесилка, матер ви ебам :D
:bravobe::bravobe::bravobe::цицки:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
1509862_10203302331374781_8770995984128439219_n.jpg

Многу ретко (скоро никогаш), не постирам вакви работи но ова....на неколку пати имам речено, колку и да не е просперитетен градот (посебно за нас младите), Крушево е магично во зима.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Драга Кајгана,

Причина #1864 зошто треба да се напушти оваа касаба.

Излегувам да пазарам нешто со колата и се враќам, група од пет-шест дечиња на воздраст од осум или девет години се спрема да премине пешачки премин и чекаат за тоа погоден момент кога нема автомобили.
Застанав нормално на пешачкиот и им давам сигнал со фаровите да поминуваат, тие сеуште чекаат несигурно и прават еден чекор за да ја видат мојата реакција и дали да преминат.
Сеуште стојам на пешачкиот и нормално почекувам да го направат тоа и полека децава почнуваат да одат фатени за раче.
Од зад мене некоја будала со кого што треба заедно да живеам во овој град со Пежо Партнер на кого му здодеа да почека неколку минути ме претекнува и за малку не покоси две од нив.
Истите со трчање се вратија назад и сега од страв воопшто не мрднуваат.
Требаше да излезам од кола и пријдам до нив за да ги охрабрам да преминат улица и појдат дома.
Се надевам дека на ликот со Пежо Партнер ќе му помине некој камион преку него додека се брза некаде и ќе треба со цевче да дише неколку месеци во прилепската болница.

Ако ви се малку овие причини еве ви и причина #1865 за емиграција.

Kajgana Shop

На врв Bottom