Драга Кајгана

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Денес бев нa првиoт чaс пo тaнгo :D
Мнoгу е...елегaнтнo, љубoвнo, нежнo :вонзем:
Супер, вo еден мoмент урлaм дoдекa гледaм Ливерпул, вo друг нишaм сo кoлкoви
Убaвo чуднo е :D

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Погледни го концертов на Тоше...
https://www.youtube.com/watch?v=76ueDdts7Zg&feature=youtube_gdata_player
Прекрасен концерт, прекрасен глас, одлична атмосфера, обединета публика, вљубени парови во публиката, одлична музичка соработка, насмеани лица......, а сега види како е........, Тоше го нема, музичка сцена и тим нема, публика нема, истата вљубена публика како да испари, луѓето без насмевка целите мамурни, коментари на видеото од типот ,,да сум на исто место и време''.

Просто и да неќеш ти доаѓаат солзи. Сфаќаш дека се што е убаво одминало, а како оди времето понапред се помалку убаво има. Осеќаш болка во душата.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
ДДВ на линии за помош.Ни смрт не заслужувате.Немам коментар.Згрозен сум од не знам како да ги наречам...Ах бе бедници мајкави ќе си ја продадете за пари...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
1. Знаеш дека си ептен зацепан и длабоко заглибан - Кога до ''вчера'' никогаш не си го рецкал Валентајн, оти како прво ти секогаш си имал контрола врз се' и сешто, второ ниедна не еволуирала до тој степен и не си ја гледал со такви очи, трето ''празникот'' си го доживувал како крајно плиток и хипокритичен феномен, за посебно изразување нежност и грижа спрема дотичната/иот БАШ НА ТОЈ ДЕН:facepalm: и четврто виното ти било посладок избор.
А сега .. Две недели унапред хитс ју и ти се мота по главата што да купиш (Is it too much/ too cliche/ too shallow/ too personal/ too romantic/ too blaaaah!) и дали, што и како да испланираш за ПОСЕБНИОТ ДЕН. Е добро утро мали .. Снаџи се, па живи! Пу !!

2. Си најдов нова јутјуб краЉица !! #SoRandom :angel::вонзем::aplauz::чда::brlav::kajgana::Кезец::tvg:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
My fake plants died cause İ didnt pretend to water them

Se osekjam mnogu smireno i silno i nekako kako da si najdov mestence udobno i mirno kaj so ke spijam?
İ hope...

Последно уредено:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Си имам ново другарче :love: И тоа баш какво што барав и какво што замислував :D Осеќам нова традиција почнува за мене. Секој вторник на караоке :свиркам: Добро, веројатно не секој... Ама често. Многу ми е срцка бе! :X3: Сеа си барам песни за нареден вторник и си пеам по дома :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Од сега натаму зелениот чај со цимет ќе го пијам :icon_lol:.

Ги нема аминокисилениве чисти па то е бре се превртив, ќе мора онлајн шопинг да се праве, а колку сум против тоа пиииииииии. Го чекам даскалот да помини да ми дај некој контакт со сопственик на пејпал сметка, си купил лаптопче крадено од Шведска со и седум процесор осум гига рам едно терабајтче хард диск за 200 евра, па овде 800 евра нов истиот е. И само прибира програми овие сите за коливе шо му ги наоѓам по торенти на брачкава се кај него преврле.

Ајде пеесма, нема која...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ова актериве напрајле граѓанска одбрана за македонија, па и овој актерот шо го имаше на "сашко и сашка" бил вработен во државна и државата го плаќала па чувствувал дека требало да и помогни на државата.

Чим е така земај лопатата и право во могила ако ти е дојдено до помош, земи го гиш и тони и прајте насипи во пелагонија.
абе само пување и дефокусирање на јавноста за да се избегнат вистинските проблеми во државата

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ако продолжи дождот во Битола, очекувајте на форумот слики од мене во дневата соба со засучени ногавици и кофа вода во рацете. Во долниот дел од сликата ќе има броеви за донации, а може ќе го сликам малото на брат ми како плаче, чисто за малку повеќе драма...

Член од
26 август 2013
Мислења
213
Поени од реакции
245
ок, се убаво оти успеах да најдам работа шо ми се ареса и ме стимулира. ама некој со 8мо одд шо не знае ни А од англиски и да дојде он на мене да ме учи как и шо со мрежите, извинејте ама на мене тава не ме ареса. не за друго, пити го нешто и одма дуе се. абе еби си мајката...

Kajgana Shop

На врв Bottom