Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.258
Најтешко е кога ќе те фатат на рекет дур ти се моча, бешиката мислиш ќе ти пукне. Нит можеш да се ставаш, нит можеш да бегаш :notworthy:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Ако не се обесам на 13 декември, значи ќе живеам до 101.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Д;

Изгледа те навреди много тоа што се навредуваме ( и ја сум каурин, па што ), али за какво шерифување збориш? Едноставно прекипи ми, ништо не е во ред во оваа мала државичка па морав на некој начин да си ја испуцам нервозата. Тројни убиства, насилства, за некого мајка за некого маќеа. Ваљда ме разбираш за што зборам?

Перманентен? Ау, баш си строга ! :D

Ајде, љутина ќе ти помине ! :D

Член од
18 ноември 2014
Мислења
694
Поени од реакции
1.778
ДК
Имам грижа на совест зашо денес не почнав со учење, а 1 декември плус понеделник, совршен ден за почнување нешто. :confused:

П.С. Уште чудно ме гледаат другарките кога им кажувам дека не гледам телевизија. :oops:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Ола кеј,

Прееска станав кај еден саат и после некое време се решив да глеам филм на тв.Пуштив лабаво сител 3 и гледав филм кај што главниот лик цело време се буди на 2 февруар без разлика што и да направи.Мислам дека човекот за време на филмот научи да плива, да резба ледени скулптури, да ги спасува сите што треба да умрат тој ден , да знае кој што ќе му каже и така натака.Издржав само 1 саат и мислам дека главата више ќе ми пукнеше од очен притисок поради мизеријата од филм.Таква е уствари и нашата ситуација у државава.Се будиш секој ден исто и ништо не ти се мења се додека не си отидеш од тука.Се испокарав и со мајка ми , без факултет си бил идиот и што ти ја знам.Гледам овие со пет факултета и три докторати ружи им цветаат(чест на исклучоци кои стварно си ги заслужиле дипломите и си ги чукаат главите ради тие што им се може па имаат).И така сеа влагам на еден маратон на серија додека не сфатам што ќе правам во животов и како да барам излез зошто реално не ми се учи и ваљда сум идиотчина или не знам веќе што да мислам.Има инфлација на дипломи , секој втор има по три ко сликички од албум онаа главнана светкавана што ја имаш па се фалиш со нејзе и ја даваш за 5 обични.А уствари благе везе нема, ти ако вредиш и си паметен нема да ти треба диплома.Ама има и контрадикција на ова ако си паметен ќе си завршиш и факултет и нема да правиш се друго освен да учиш.Не знам стварно веќе у тежок ќорсокак сум , само ради тоа што не знам што сакам да постигнам во животот за да седнам и да си го испотам гзот за да стигнам до тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom