Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... спиен 3 саати станувам сабајле за на факултет, седам дур на 2 пати осеќам ко мозокот да ми се превртува и едвај издржувам, се враќам дома, палам фб, и директ на хоумпејџ сликава:

Ете ме сега пијам мултивитамински сок и полн сум со живот :D Пошто иако сум тежок еретик кога се работи за религиски убедувања, единственото нешто што би ме убедило дека постои Бог е ова божествено суштество кое не би можело да биде направено така едноставно од мајка природа.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Драга кој дебил сум. :cuc:

Вчера една постара госпоѓа, се мислам дека беше од Италија, ме замоли да ја сликам во стилот на "Hi, can you take a picture of me?' и го земам апаратот да ја сликам, ја сликнав и и го враќам апаратот и и викам, "Таман е?"...

Таман е?
Таман е?
Таман е?
Таман е?

:icon_mrgr:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.906
Поени од реакции
25.254
Сум делела школска клупа со нациста. Која иронија!
Доаѓам денес на школо и гледам кукаст крст на биро. Сум седела на место каде што седел тежок деген. Ew! Сега ми е предизвик да го дознаам кој е.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Станав тетка! :vozbud:
Две мали пуфли денеска ни ја проширија фамилијата, да бидат здрави, живи и весели цел живот. Да кршат машки срца ко од шала. И да се метнат цели на тетка им.:pipi:
Едвај чекам да ги видам. Срцки мои најубави. :love:

S

Stef Bachatero

Гостин
Дали сум баниран или активен пак некој ме спомнува.
Без разлика на позитивно и негативно.
Оваа недела земав сертификат за фитнес и бодибилдинг.
Идам само напред без разлика на другите мислења :)
П.С и братучетка ми(девојка ми) ја вклучив во бизнисот.
Си славевме 1 година од постоењето :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Драга Кајгана,

Потписите на тројца лекари немаат никаква вредност без "округли печат" кој патем може секој еден да го направи за 15 мин. во обична книжара.

Диме Спасов

Министер за труд и социјална политика, правник, поранешен директор за АМС, поранешен директор на Катастар, заводник, wonderkid, визионер, поранешен најпосакуван ерген во Македонија,хуманист, генијалец...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Си седев на мец, си читав форум и ме накурчи дешавкава ептен.

http://sportmedia.mk/potresna-snimka-momentot-koga-navivachot-na-la-koruna-e-pretepan-do-smrt-i-frlen-vo-reka-video/

Не е битно, разбирам навивачи дека се степале, ете и договорени биле да се тепаат, можеле да го натепаат убаво ама после ќотекот да го фрлиш во река и тој после тоа да почине?

Многу грозни случки у задње време, ете и тој навивачот на Звезда го избрцаа у Турција, овој сега а и јасно ми е дека секојдневно има вакви дешавки меѓу разни навивачки групи ама барем нека не се убиваат. Млатете се ако не ве боли ама не се брцајте/фрлајте по реки. Ипак луѓе сме.

Доста мец за денес.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.823
Поени од реакции
21.468
Мноо глупи работе има по телевизор. Еве ичера на сфак канал певачи имитираф певаљке и обратно
Кој ги кур сс овуј глупу работу. А наши бајови кумуњари буљиф у телевизор како да е битка на Неретфу,како прф пут да глеаф телевизор у боју, а оно телиња у црни хаљине,виење од оџу на друг канал,синхронизирано од нашу страну. Ја ги замрзе гласови на сфи наши артисти,бш од туј синхронизацију на глупи работе

Е Драа, Алка мушко или женско име е? Некако не иде нели Алка Поне да има исто име како Алка Вуница:icon_mrgr:

Киу да се издигну на ракију у игротеку. Епи брдеј фтораче колаче најлудо на ујка

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom