Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

StormRage

Гостин
Кајг

In certain extreme situations, the law is inadequate. In order to shame its inadequacy, it is necessary to act outside the law. To pursue... natural justice. This is not vengeance. Revenge is not a valid motive, it's an emotional response. No, not vengeance. Punishment.

The Punisher со филтер кафе во време шо уствари не е за кафе, gg wp

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.999
Поени од реакции
12.580
Кеј,
I don't usually, but when I do....играм 3 ливчиња годишно во еден викенд и на сите три ме заебвит по една утакмица. Пу Ливерпул, пу Херенвен, пу Фенербахче! 7000 ми мафнаа од пенџере само!
Депре ме мавна и ми текна зш не играм. Знајш дека е многу тешко за жена ко ќе си ги испланират парите унапред и после на, со прстот....
Ај поздрав.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Не е со другариве да гледаш филм. Едниот секогаш нагласува Ако немат ебење во филмов не го глеам, другиов се дере Скости се море тука и чути да го гледаме филмов, и што е најтрагично ги преспива сите филмови и на крајот се буди со "да ти ебам глупиот филм убо шо не го гледав".
Така и вчера, не одеше вечерта затоа што филм кој во насловот има Sex, немал ебење во него, па се префрливме на Спорт клуб да гледаме Спортинг со не знам кој, и тогаш ми текна дека секогаш кога ќе отворам билтен, особено кај португалско, секој ебан викенд ми се чини како да играат Рио Аве - Сетубал и Есторил - Брага, и истиот случај ми е за Гент - Генк и Јагодина - Војводина. И си велам, ко мал мислев, како и сите други деца, дека еднаш ќе одам во вселената, или па ќе станам археолог (гледав некоја емисија на тв), дека кога ќе пораснам, ќе се дружам со сомнителни уметници кои ќе ми даваат курс по декорирање цвеќиња негде во Јужна Америка, а наместо сето тоа еве ме овде во ова секојдневие каде несакајќи и не по моја вина, главата ми е полна со неважни информации.
Единствено прибежиште од секојдневието во Охрид ми се разговорите со една постара библиотекарка која пред некој ден ми рече Џими единствено во животов ми е страв дека нема да стигнам да ги прочитам сите убави книги. Не знам, и реков, мене пак ми е страв дека животов ќе го потрошам во читање.
Откако го изгледавме филмот и заврши Спортинг, едниов другар станува и ми вика - Џими преска ме болеше левава нога, сега ко станав, деснава ме болит. - Изгледа болката се пренесвит од колено на колено, му велам и прскам во смеа, и се смеам погласно од обично, а и имам заприметено кај повеќето луѓе дека своите шеги секогаш си ги вреднуваат повеќе. И онака @Меган не се смее на мои шеги, па морам за двајца.
Понекогаш имам очајна потреба да не бидам скромен. :coffee:

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Ја исчистив цела соба, ни една прашинка нема. Избришан инбокс на фб, плус излегов од сите непотребни групи. Сликите и пријателите одамна се под ред ставени. :giggle: Средени bookmarks, од 50-60 останав на 20 најпотребни. Средени сите фолдери со слики, музика и филмови. Дури и декстопот остана со минимален број на икони.
Шминките ги наредив по употребливост. Посебно за дневно и посебно за ноќно излегување. Исто и накитот. Лаковите наредени по нијанси.
Пораки од мобилен = 0. Именикот е со триесетина луѓе што контактирам често. Исто и апликации само најпотребните. Утре плакарот си го средувам и лакше ќе се дише. :icon_mrgr:
Очигледно денес имав премногу слободно време, па се занимавав со ситници...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Си идеш по пат, доволно широк авион да слета и куќичка на дрво да направиш и од нигде се избацува рандом личност и не можете да се разминете. Ти десно, тој десно, ти лево, таа лево.
Тоа се тие несудени сродни души, драга. <3

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.845
Ретко (жими гзов ретко :D) се фалам, ама кога се фалам, стварно имам причина за тоа :icon_mrgr:
Значи обожавам кога мајка ми ќе ме изненади вака :love: Знае точно да ме погоди, знае на каков подарок најмногу му се радувам во периодот кога се ближи новата година :icon_mrgr:
Ќе си почекам уште некое време, после ќе си ги јадам секој ден, за на крај да го оставам двојното прозорче со број 24 :icon_mrgr:

Викендов ми беше ШАЛАЛАЛАЛА ШАЛАЛАЛА ВАРДААААААААР СКОПЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:icon_mrgr:
Секој мускул од телово ме боли, ама какво лудило беше вчера, мајко мила :icon_mrgr:

Се распуцаа дебилине од Водно кои година дена минираат и ја уништуваат природата. Некој ден сите прозорци од куќава ќе ми се распрснат од јачината на "детонацииве" Почна кучево на комшииве да лае бескрајно. И баш кога треба да се спремам за утре :icon_mrgr:
Пишано ми било под такви услови да работам :icon_mrgr:

Барем има некој што си ужива и мува не го лази во моментов:гик:
DSC02546.JPG

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
У мое окружување уште вчера почна „кадезановогодишниот“ муабет...

Колку само сакам да бидам дома тој ден и да се излежавам цел ден, гледајќи „светски премиери“ на нашите Тв.

И секако фудбал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom