Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
сакам да имам мозок ко оние што кога ќе влезат во амфитеатар трчаат нагоре на петица, ко коњи сФе да им :icon_mrgr:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

доста болно беше гледањето на видеото дали има проституција на македонската естрада. :(

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Работата е шо нема каде да бегаш

Последно уредено:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драг чичко Анчо, те мољам немој не се обесвај зш шо ќе прајме ние овде без тебе на форумов а ?

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Фала му на газдата што ми направи ваков аватар... Фала, нека се враќа.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Следната сабота, само 11 дена не двојат од најголемиот настан на годината

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Лане моје ових дааана, једе ми се крем бананаа. :ROFLMAO:

Кајгич, денес бев долматинАц. :icon_lol:
Бели фармерки + потрефување на секоја можна баричка. :ROFLMAO:

Туку друго нешто сакав да ти кажам... денес во автобус еден дедо со себе носеше вреќа праз, од пазар нели. Едни девојчиња по цел пат се жалеа како копало на „кромид“, дека „старците“ не треба да имаат бесплатен превоз, затоа што правеле манџи со многу кромид. :нинџ: Кои аргументи човече... :D И по цел пат ги затнуваа носевите, се кикотеа на глас, исмевајќи го дедото. Додека тој седеше молкум. Ептен криво ми падна. :( Не викам дека пензионерите не претеруваат понекогаш и дека треба да бидат повнимателни во кој период од денот да одат на пазар, ама пак ако тие се пензионери, не мора да значи дека треба да седат дома и да гледаат телевизија. Оделе на пазар секој ден? Па нека одат. :D Бесплатно им е, ќе си користат колку можат бе луѓе, нормално е. :D Толку ли е тешко само да се преќути? Мирисало на праз - големо чудо... Па немојте да ми кажете дека и тоа е култура, да се исмева некој. Не се криви они, што имаат повеќе привилегии од младите на крај краева.

Како и да е. :D Доста беа негативности. :D Имаш некоја музичка желба? :P
Сакам зелено да ни е сèè, нашата иднина да ја засадимееее. :ROFLMAO: По повод утрешниот ден. :P
Ај, чао. Доста те замарав. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom