Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Јас три саати се „мачам“ пишувам тема за старите занаети, а Џонтра Волта ја прочита за три секунди.
----------------
Стално има на секоја моја тема примедба од твојте членови : Ама глупа тема - е ај да чујам сега за оваа мислење.
Инаку примети ретко сум се фатил за тастатурава овој месец-два, од тие твој господа што тупат така, или јас тупам незнам.
---------------
што ти реков ете почнаа...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.569
Се запали еден небитен објект ака напуштено кафанче кое не работи 7-8 години во населба, цел ден немаме кабловска ради пожарот, 5 саати вода немавме :pos::pos::pos:
Епа чао :icon_mrgr:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Татко ми може у мајкрософт да го вработат за да открива најбанални заебувања на windows-от.Се враќам од надвор човекот успеал да направи цел десктоп црн само саатот и температурата да му стојат.Нит икони нит таскбар нит таск менаџер се пушта.И ја не сум кузнае што со компјутериве ама пола саат се мачев и никако да го направам.На крај го вратив 3 дена уназад и нека шиба.Ене сега сликана жута му била.Којзнае каков ќе бидам јас на негови години...Спиен сум шеснаес минути денес идам да прилегнам

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Пијавmе едно кафе со колегите, со Раде ака @Franscoa и оди муабетов од едно другарче

-Абе секоја вечер дома ко че си одам, кај градинкава едни само се ,,онадат". Пуштиле демек музика за да не се слуша, а то чупето пишти дали пишти.

И раде тука влегува со клизачи:

-Е добро де, и кај мене секоја вечер се онадат под пенџере............... ама мачки............:confused:

То е таа Радева неизвесност. Плус србите да биле посамуверени че тепале вчера и то.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Не знам дали е ова за овде ама гајле ми е.Го гледав пречекот на кошаркариве на Србија по повод освојувањето на сребрен медал.И погодите што?не е ни пола од тоа што беше нашиот.И да криво ми е за пропуштената шанса за медал,а бевме толку близу.Кој знае кога нашава држава ќе доживее повторно нешто такво,такво обединување на народот,таква еуфорија,таква страст за спортот.Како и да е,се надевам дека еден ден ќе се повтори тоа,макар и на клупски план,а ја ќе бидам жив тоа да го доживеам.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ajvar ne praevme malidzano isto ne marmalad nikakov slatko isto ne.
A kolku sakav.
A kako mi se jade nekoj malidzano so toplo lepce da mackam i sirence u masslinovo i vince nekoe mh mh mh
Ligi mi dojdoa u usta hahahaha :-D
So mi vikaat 'koja svinja si samo da jades neso'. Pa vkusno e be!!
Smotanici...so znaat oni :-D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ajvar praevme malidzano isto marmalad sekakov slatko isto da.
A kolku ne sakav.
A kako ne mi se jade nekoj malidzano so toplo lepce da mackam i sirence u masslinovo i vince nekoe mh mh mh
Suva mi e ustava hahahaha :-D
So ne mi vikaat `koja svinja si samo da jades neso`.Pa ne e vkusno be!
Smotanici...sve znaat oni :-D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom