Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Не ми е жал за луѓево што си имаат симпатии и кон други репрезентации.Жал ми е што не си ја ценат нашата толку колку оваа другата.Е затоа кеј тие со право ќе ги наречам класични гревови.А први се за серење,пофалби,ставање слики,чекирање по утакмици.Абе малку да се замаравте за спортов наш и 90% од децава што се пропаднати спортисти зошто нивните немаат кеш да платат нивните да се пробијат или од карактер не плаќаат.Абе поголеми таленти има на маалски фудбал отколку во сакатине репрезентации ако може и така да се наречат.Ало бре спорт у државава треба само на телевизија да има.Па уште ги ќењаат тимовите во лигата,тоа секој втор има школа ама таму освен што не учиш туку и се уназадуваш од тоа што си го знаел.Гревови манастирски сме, допрва ќе почнеме да патиме.Еден асален играч нема излезено задниве 5 години у баскет а може и подолго,за фудбал не пратам поише е топката во аут него на терен.Ти ебам и вмро и сдсм и овца народ и тоа сендвичите пред избори што ви ги даваат у гз да си ги напикате.Ај добра ноќ

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Драга, бев до форум Религија. Со трчање дојдов да ти кажам дека членовите кои висат таму (чесни и ретки исклучоци:)) се отидени скроз на скроз. И христијани и муслимани и атеисти и будисти и секакви.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.950
Поени од реакции
25.479
Носам облека со името на монструми кои финансираат убијци и гадно ми е, се мразам! Дојдов до Македонија за пак да налетам на истата фирма. Копилињата се насекаде. Пичка им мајчина!

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Дали јас каснам или врсниците мои брзаат незнам, ама мислам дека мажење/женење на мои години е фатално:icon_lol:
Кој прави деца на почеток на дваесетите години, ебате беља ебате, немате желба да прошетате некаде пред да ги направите или само јас си живеам во некој филм....:нинџ:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... заеби туш и пред спиење, ја сфатив дека најмногу време за размислување имам кога идам да завршам работа на факултет. Оценка земање, дремење два саати. Ги решив сите мистерии на универзумот.

M

Moon Child

Гостин
Драга, се искривив на промаја само да успеам да фатам сигнал од комшии. Мора дс го преместиле рутерот' до пред два дена имав сигнал каде сакам дома:(

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ало свињо дебела матора, автобусот не е на мајка ти па да ми носиш 3 вреќи бабури за ајвар пизда ти матер ненормална!!!!!!!!!!!

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.721
Драа Кајгана

Днска у фирму дојде едн чика од инспекторат за безбедност, прочати како пијан поп кд ги шалта лево десно круне на млади кд се зимаф,кажа дека треа да се обнови скица за план за евакуацију, да се стави знакче куде машине на кои може да си фатиш прсти и толко. И пиша си фактуру 11 000 денара.

Европо курво стара. Ускур су ни сфи европски стандарди,сфи исо и хасап курци палци, европски закони и европски казне, кд плате су ни бејрутски.

Ах Македонијо, земњо моја чудотфорна. Мноо чудно смрдиш на тфор.

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Кеј, се чудам како може Ема Вотсон да ја ставаат во темата ,,Најубава жена на светот". Чист просек, толку поубави жени има од неа, ах бе...

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Дрга, си седам денес на прв час успана, во којзнае кој свет влезена. Наеднаш почнува да ми се одзива: - Шумеча, шумеча. Ама после приметив дека збореле за витамини. :ROFLMAO: Еми кога си ја имаш мувата на капата, ќе се штрекаш. :P

Патем, додека си чепкав низ сликите, си најдов разговори од мсн. :ROFLMAO: Најверојатно 06.10.2010. Ме чуди како после толку форматирања останале зачувани. :icon_mrgr: На една слика, на англиски дебатираме како требало да одат Џипси Денс на Евровизија, а не Ѓоко Рибата. :facepalm: А тоа англискиот... за греота. :tapp:
А тек да видиш таму колку смајлиња имав! А не ти за тука се буниш. :P За секое зборче си имав анимација. :ROFLMAO: Оти бе го укинаа? Па таму беше поинтереснооо. :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom