Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Thanks for visiting theonion.com.

But unlimited access for our foreign readers can be purchased for only $0.99 for the first month: That's less than a dollar - approximately one day's wages in most non-American countries!

Тоа е тоа понижување шо ни @Let 3 не може да ти го мавне.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Што малер ме спотера месецов само коли поправам.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Драга кајгана .... после постот на @Anco (ова е финалето мислам )
Дали си ти бре нормален човеку на 59 години вакви психо-морничави сексуални фантазии да пишеш јавно на форум? НЕ ТИ Е СРАМ ?!?!?!?! засрами се за годините болеснику еден ми се згади животов ало бре ..деца внуци имаш бе али изгледа и нив не им е лесно да живеат со ваков пациент.. Дури и перм бан да јадам морав ова да го напишам !! катастрофа

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Утре тргаме.
Нема веќе 4 кучиња. Фала богу. Што е многу, многу е. Додуше, да се согласуваа сите како што треба, може ќе беше полесно. Ама сепак не. Мислам дека 2 се таман. И тоа го кажувам јас, што сакав големо семејство некој ден. Во која заблуда сум била :D
Клета да е кредитната картичка, потрошивме бааги пари...
Битно најдовме што ќе носиме на свадбата. Најскапа кошула што некогаш сум купила. Ама ја облеков и у секунда знаеш дека тоа е тоа. Стои ко правена за мене :love: Што друго да очекуваш од Келвин?
Си најдов и саат за скоро џабе, и ја немаа бојата. Мамата. Ама ќе си го нарачам чим се вратиме, па валјда ќе стигне пред да идам дома. Мислев дека многу барам, ама не :D Само ми требаа 2 години да го најдам :icon_lol:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга к,

Седнале во кафиќ тројца студенти кои не се од Скопје типчиња си порачаа сендвичи и фино лепо си јадеа пред останатите кои си пиеа кафе... Култура 0, катастрофа.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Пуштил брада и мисли маш е. Тоа шо мафта со рачињата ко пеперутка, ја држи цигарата ко руска принцеза и го крева малото прсте кога пие алкохол не се рачуна.

П.с Ако мислевте дека сте виделе се, тогаш сигурно не сте ја виделе сликава. Ако се загледате малце ќе видите дека девојчињата со маркер напишале - „Од Израел со љубов". :facepalm::facepalm::facepalm::mad::mad: И не знам шо е поретардирано дали ова или тие шо коментираат под сликата - „Шо се буните бе!? Стара слика е оваа. Проектилите беа за Либан, не за Палестина!"

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Нјтешко е да се биде „ ПОП “ во своето село,гласи една народна изрека.
И тоа е ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх пати докажано и тука нема што да се дополни.
А катастрофата беше во 1963 година само за мало потсетување.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кога се работи за пишување казни, овие од полиција одлично си ја вршат работата.
Кога се работи за да го заштитат населението, тие другите се кријат како глувци во дупка, никаде ги нема.
А, и нешто во улицана само касапи ни постојат. Пред неколку години беше Лазе, сега овој касапи по градов, на полицијава ни да им чуе.
И после ќе се фалат одлично си ја вршеле работата. My ass.
Зошто требаше да се случи трагедија за да им текни,абе стварно има нешто. Епа тоа нешто е проблем веќе 12 години и во овие 12 години само на милост и немилост оставен на родителите, па фала курцу се свестија откако му го искасапи лицето на чуварот.
И после некој ќе ми речи, греота е. За шо е греота? Сам си одбрал таков начин на живот.
Се надевам дека ќе скапа таму кај шо ќе оди, за сите кошмари,за сите стравови, трчања по скали, за сите пари фрлени за такси од страв да не го сретнам.
И какви говеда седат по студентскиве тоа чудо невидено. Не дека после тоалетот треба некој друг да го користи, дека треба да гледам дека некоја имала денес обилна менструација или овие шо шпацираат по спратови со надеж ќе влезат во некоја соба, или другиве кои таман си заспал ќе застанат во ходник и цела вечер ќе се дерат пошо нели се студенти и живеат студентски живот.
Ебаве гнасите.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

За сречу доста је тридесет квадрата... онај мали стан...

... truer words have never been spoken :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
драга, се логирам сега на ФБ прв пат денес и гледам одма слика од Лејно и двете мадами француски и без да видам од кого е лајкнато интервјуто знаев дека е од Џонтра Волта.

Иначе последниве недела дена ме боли желудникот откако ќе се напијам кафе, мислев дека е коинциденција ама не е. Не дека пијам бокали кафе, едно на ден но Гастритот си го зема данокот, есен стиже, ова време почнува забавата. :гомце:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Последниве две години ме научија дека во вторник и среда кога има ЛШ на телевизија, таа вечер обавезно да ја посетиш темата на некој тим шо не игра во ЛШ таа година. Забавата ти е загарантирана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom