Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
Си идам од бербер и одма ме прашаа оти сум го сменил......

не го сменив на пат бил го оставил чиракот ме поеба цел :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Бидејќи не не мавна астероид се поубеден сум дека информацијата за удар од астероид беше маркетиншки трик на Канал 5 за да натера што е можно повеќе луѓе да го гледаат интервјуто со Црна Мачка.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Деца не си играјте ко јас денес, да менувате нов капак на вц шолја во моменти кога брзи гонзалес дреми на дупче за да излези ;)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Дрга, а бе цел ден ме пече грижа на совест дека книга не чепнав. :unsure: Таман ќе се решам и гледам сум заспала. o_O Ма ајде, не сум ни прва ни последна. :D
Недеља, проклета недељааа, нигдје никог, пустињаа. :ROFLMAO: А бе што е крива неделата? Глупости. Јас сум си крива. :tapp:
Ама битно си најдов пивце дома, си го кркам со брускети. Па некако поарно ми е. Ај, на здравје. :pipi:
После ќе ја терам сестра ми јамб да играме. И таки. Чао. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин

*Поздрав до патриотите што пред 2-3 дена го величеа пласманот на Србија во финалето на СП а денеска со ванаби тролање се обидуваат да бидат смешни.
Има посебно место во пеколот за ваквите.

Ве/не поздрави втората светска кошаркарска сила.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Во топлата септемврсика вечер, пред точно 3 години, оваа наша напатена државичка гореше од радост...

:place::place::place::place::place:

Фала ви момци, вечно благодарни што имавме 2 недели во кои го тргнавте лузерскиот ореол од државава.

п.с. линк до темата

Последно уредено:
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга,

уживам кога отварам онака рандом страници од Хит на денот. На секоја страна која ќе ја отворам, обавезно пронаоѓам барем една добра песна. Одсекогаш си имала луѓе кои имаат слух ! :)

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Koлку е срање да учиш од скрипта или од слајдови на power point... Нафрлани работи извадени од контекст, реченици ко со гугл транслејт преведувани... Тупи ја глата пробај да го сфатиш... -.-

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
bese 3 casot po polnokj ne se sekjavam kaj bev, ne se sekjavam kaj odev. Kaj tedikoto vo butel 2 vo taa pustelija vo toa vreme naletav na srckata i drugarka. Zacuden od kade, kade odat ?
Se pozdraviv so drugarkata, ja fativ srckata za raka i se dobliziv a taa silno me gushna. Isto ko da me saka.

Последно уредено:
H

HoT IcE

Гостин
Интересно е Драга како луѓево си земаат за право да зборат позади грб, па ајде што зборат, па уште и да измислуваат неточни работи. Што е најинтересното, не ми е јасна која е поента да збориш за некој позади грб, да измислуваш работи со кои ќе му нарушиш односи со некој а ти со него немаш разменето два муабета. Завист? Или простоќа? На што се должи оваа злоба кај луѓево бе. Не сум тип што се замара во глобала си мислења на други, си фурам свој живот, ама се нервирам кога мислењето на одредени луѓе што ми значат, и си имаат место у мојот живот ќе биде под влијание на "рекла казала" муабети отколку на времето и твојот однос спрема нив лично. Криво ми е, зошто има луѓе на кои сум посветил и внимание, и доверба и све, и сега некој си клошар од страна тоа да го наруши само затоа што му текнало да јаде гомна и има занимација.
Осеќам дека цел живот се трудам да бидам подобра личност. Осеќам дека на се што ќе посветам внимание го фелнувам. Осеќам дека цел живот се стремам да бидам подобар и да учам на своите грешки, а правам грешки во чекори. Е така се чувствувам. Мижаво и депримирано. Ако ништо друго бар вечерва си расчистив некои работи и останавме на убаво со личност која ми беше многу битна минатиов период иако беше кратокрајно во мојот живот. Тоа ми е утеха од целиов период што ми беше проткаан со срања. Сеа се надевам на сонце после киша, се надевам на алелуја, а не знам што да очекувам и правам. Превише се замарам со глупости и ситници. Па така во тој контекст од денес ќе пробам да го следам следново, а тоа го изјави еден фиктивен лик од филм кој моментално повеќе од било кога ми се наоѓа и ме погодува неговата генијалност. Да, Тајлер Дурден. И да се завратам на неговиот цитат: "I say never be complete, I say stop being perfect, I say let... lets evolve, let the chips fall where they may."
Со лесно нека е Драга, се слушаме за некој ден пак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom