Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Исус на вечерата рече "Еден од вас 12 нема да ми стави лајк на статусот...знам кој е, ама и знам дека ќе го платат 12 сребреници за тоа да го направи...вие другите знам дека и шер ќе ми стиснете и дека ми имате кликнато фалоу на профилот. А вие другите што лајкате рандом фаци ќе идете у пеколот"

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Отварам фејсче глеам мајка некоја си ја тагнала ќерка и таква напупена со гзот и уста напрчена и пишала најубава на мама.Ма и двете у курац да идете со таа ваша потреба за пажња.Нека тепа денес јунајтед дека ќе треба да не се уклучам 2 недели на форумов.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Драга,
Колку треба човек да биде баксуз, кога ќе се качи во лифт за да се симне и да отиде 50 метри да подигне 20 денари џокер од лото, и кога ќе го извади мобилниот телефон за да види колку е саат истиот му паѓа во 1 см процеп помеѓу кабината и вратата и лета во слободен пат од околу 30ина метра надоле во бездна!?
РИП Сони Ериксон ј 108 и цедар, добро ме служеше...
(иначе машина е бе, и после падот уште ѕвони), ама не се симињам во тоа бездната за жива глава, пошто ако се симнам, каков баксуз сум, сигурно некоја сајла ќе се откаче и ќе ме има у црна хроника. Фајнал дестинејшн 6 ќе снимат по мене. Башка, во поплавените подруми барав некаква врата дали има, ама јок. Ако во наредните дена не заболам од хепатит добро ќе е.

Член од
14 септември 2014
Мислења
6
Поени од реакции
36
Здраво јас сум 17 годишен тинејџер од Скопје и се занимавам со цртање. Еве ја мојата страница и многу би ми значело ако ја погледнете, поздрав.
https://www.facebook.com/TasevskiART

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.922
Поени од реакции
41.894
Една колешка заврши информатика со 10 просек и не ја бива за програмирање. За да не седи дома без работа се запишала на медицински факултет. И десет дипломи да имате, а сте без пракса дипломата ќе ви служи како тоалетна хартија. :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
треба да му ставам на голфот онаков ауспух што пука и плави неонки одоздола. Наредно на to do листа (y)

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Кајко мУри, нели тука нема цитати?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop