Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Кајг,
Шо треба сеа, после постон на Форест, да идам ја на гроб кај татко ми и да ја гушнам плочата?
Чек, нема кој да слика ако ја прегрнам со 2-те раце... :(
Море, крај краева па за кој ташак? За лајкови? За докажување љубов према родител? За сожалување?
И после, се отвараат теми "Дали сме глуп народ"...

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Кога се бричам за некој посвечен настан обавезно лицето ми изгледа како битките за уништувањето на Ѕвездата на смртта, Гоку и Фриза, Годзила и тие глупостите од новиот и битката за Middle Earth заедно да се одржале на него.
Секој друг пат е нормално.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
драга нешо не е во ред дефинитивно
толку добри ствари одеднаш на мене да ми се десат не ми се верува нешо е пореметено дефинитивно.....
многу арно не е на арно ај ке видиме до коа ке трае али сумјиво ми е нешо тука еј....
ај усте неколку дена на старава работа па после продузуем на ново работно место биди ми поздравена со тебе ке бидам до 7 ам сабајле
позз

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
Секој ден истата рута, истиот пат, истата брзина, цело лето истото го правам, научив точно на кое место да свртам и денес нешто ми се смена и скоро фатално испадна. Забрзан се истумбав со точакот тумбе кафе. И за многу краток временски интервал ми се сменаа две чуства, во моментот на паѓањето си реков умирам и кратка црна мисла за после неколку секунди да ми е смешно и сам да се смеам како лудак.
За се е крив влажниот асвалт, ми забега малку тркалото и бидна шо бидна. Дремам сеа среќа што сум само изгребан ми е страв да влезам да се туширам оти многу ме печат гребаниците...

Член од
4 септември 2014
Мислења
142
Поени од реакции
129
Половина од твоите членови кои плукаат по партии, политика, администрација, непотизам се или вработени на истиот начин или имаат близок во администрација или политика. Останатите плукаат и сонуваат да се како првоспоменативе.
Но на форум сите се девици и поштени.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Драга,
Шо му требало ова :D
Донт крај, кам даун, толку!

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Ете положив и за возачка :D Значи ништо како во Македонија не беше. Имаш 25 прашања, треба да одговориш 20 точни за да положиш на тестот. Плус те прашуваат 12 знаци. И толку. За возење, комотно еден човек си влегува во твоја кола, ти кажува кај да идеш и не пробува да те заебе. Плус, ништо не плаќаш за да полагаш. Боза. Ама затоа имаат строги закони и нема кинење на казни. Кога тоа во Македонија?
Него, се осеќам ко у Silent Hill филм. Сите тие дрва што ги исекоа, ги ставија во 5 купчиња и ги горат веќе 2 дена. И така надвор си се шеташ и паѓа пепел насекаде :cautious: Плус бел чад има...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Фантазирањето е лошо само ако е претерано, зато шо го замрсува контактот со реалноста, па така чоек можи да замини со умот на подолго. Но фантазирањето на моменти е ито како интересна работа за одмор на умот од секојдневните глупости и тегоби. На пример, пушташ песнава од подолу и одиш.

Крал си, седиш во дворот, со сите твои блиски на број . Пред тебе некој циркус, со разни чудесија, од жонглери, до акробати кои скокаат и по 5 метри нагоре. Пролетна е вечер, онака пријатна со тивок ветер кој полека ги турка нечистотиите од околината подалеку од тебе. Подесено осветлување кое ти годи на очите, онака малку затемнето, но не премногу, за да можи добро да се следи изведбата на цикузантите. Звук на штурци измешан со звук на гранки, на вода, на живот. И гледаш така внимателно, се исклучуваш, уживаш...............се до моментот кога влегува мајкати во собата и ти вика:

-Кога вариш друг пат кафе, да го гледаш до крај, за да не ти претечи!

Стануваш, одиш кај ринглата, земаш сунѓерот и си чистиш глупоста.

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Драга кајгана на еден мудрец му вредеше муабето ко рече :- грдите жени поубо се ебат,и стварно бил во право.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom