Драга Кајгана (виртуелен дневник)

P

Patience

Гостин
Што буши комшикава од горе со бормашина у единаесет навечер не ми е јасно, претеризам... Мислим, која е таа итна работа што мора да се заврши сега и што не може да почека на пример до утре сабајле кога се работи у нормално време, а???? :mad:
Значи се слуша и по шајки мава со чекич, може сака да го пробуши подот и да ми влезе у соба еве не знам :mad:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
кеј,

Што убаво ќе беше во времето на Мобимак да се имаше вибер... а не тула ќе стаиш кредит 500 ден и оп за една недела немаш ни за титкање...

и така кеј ти викам... ние арм
ни, убави и така..

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409

D... (m.r.g.) izbroj kolku raketi imalo pred 2 - 3 veka,
cela Pelagonija nemala tolku ni togas ni sega. Aj ne mi se fali vece.

eve i na drugata strana da vidis kako bilo vo nekoe vreme posteno.

pogledaj go i ova,onie sakcii so cvekinja,taa ubavina i zoltite plocki dole,
pa podzemnite premini, pa cekalna za majki so mali deca (za doenje) i.t.n.

Последно уредено:

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.388
Поени од реакции
3.401
Еве вака Кајгана
седната сама во соба слушам како саатот ми тропа на неколку минути по полноќ...
среда
добар ден за да се напијам солна киселина
или не
додуше секој ден е добар ден за солна киселина.
или пак не...
и сега некој би си рекол што и е пак на оваа со жалење вчера почнала да живее...
Ах бе ах некогаш помислувам дека и за џабе живеам,ништо неможам да направам ама баш ништо ниту за себе ниту за некој друг или нешто друго...ебате животот, ебате луѓето и ебате цел свет..нешто бре нешто да се опраеше

Нема спиење пријателке се спремам за натпревар еве го на врата во петок почнува.Секој ден си се спремаш и на крај или сам ќе се заебеш или целата баксусчина од светот ќе ми се собере на глава и ќе усмрдиш работа.
Ради натпреваров школово го џитнав..и писмени си се редат и се ама чилај си бре ае сеа 4та на стара слава ќе тераш ама нече мочи тако лако си знам ја него ај..
И кајгана у курац више значи бесна сум ама немам сили немам ич веќе болест ќе ме фати,срцево ќе ми ослабе од жал за мачкиве и кучињава шо ги глеам....
Една преубава црна мачка на улица ми се доближи си се галеше од моите нози,ја галев и јас...се уверив дека чуствуваат кој сака а кој не сака да ги повреди..додека ја галев помислив на моите мачки дома...
дојдов дома и татко ми ми кажа ја нашол прегазена постарата мачка,мајката..која не беше моја...стана подоцна моја..
има мали мачиња кајги..не знам кај се...ми кажаа соседи дека се кај нив некаде сокриени слушнале како мјаукаат..
кајги сега да имам сила би притсинала капс лок и би урлала до утре сабајле..немам сила кај,неможам ми се умира ради вакви срања ради вакви дешафки..ради безмилосен народ ради глуп народ ради све..
но нема да ги оставам на милост и немилост на други луѓе тие мачиња кај.Татко ми ми рече ќе ми помогне..ќе ги побара
ќе си ги земам и ќе си ги чувам...последното залче ќе го делам...ако треба ќе одам против сите тие злобни луѓе..
додека пишувам за ова кај солзи на очи ми навираат...се присетувам..
денес видов мало ромче,слатко детенце,насмеано,хиперактивно
ме рече дадичке имаш ли десет денари,ме разнежни
немав
имав мало чоколадно јајце
му го дадов
го зема
и си замина со трчање..
Кајги како ова да го заборавам..како се да заборавам...ќе помогне ли заборавот да се чуствувам поинаку...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Македонија го одбележа светскиот ден на астмата со двапати поголем број на заболени отколку пред 4 години.
Кога вестите во Дневник те зафркаваат (односно ги, неам астма, *чука во дрво).

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ja ne moem fiks da ubodem a driugar mi dva pati po red gagja tocen rezultat.Ja pogodi proslata Siti-Real o vcera Baern i toa tocen rez.Nie pa inaet kako ne zas da frljamo pare nema sanse, klasicno mocanje u faca.Ako pogodi i vecer sta reci.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Последно уредено:
Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
ДК,

Како на филмска лента ми се случуваат работите. Ме фаќа некоја нервоза, од неодамна сум на ново работно место, пробувам да се адаптирам и по малку се осеќам како fish out of the water.

И во такво расположение денес случајно среќавам една девојка во која бев многу вљубен (а ретко се вљубувам, искрено само два пати вистински сум бил вљубен). И онака убаво се промуабетивме. И ми кажува таа дека и кај неа се случуваат триста нови работи, и дека наскоро заминува во странство, можеби и ќе се сели таму. И дури потоа сфаќам дека ова може е и последен пат како разговараме. Иако веќе не ја гледам на таков начин, ќе ми недостигаат баш муабетите со неа. Барем си посакавме среќа во иднина...

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.388
Поени од реакции
3.401
Доброоо бе алооооо...
значи ми иде да декативирам и фб и све
ОКЕЈ БРЕ ДЕНЕС УМРЕЛА МАЈКА ТИ НЕМОРА ДА СТАВАШ СЛИКА НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ...НЕМОРААААА СФАЌАШ ЛИ...НЕМА ДА ЈА ВРАТИШ АКО СТАВИШ СЛИКА И ПИШЕШШ ДЕКА ЌЕ ТИ ФАЛИ ЈАСНО НИ Е НА СИТЕЕЕ ЖИВЕЈТЕ БРЕ МАЛЦЕ РЕАЛЕН ЖИВОТ АКО ТИ ПИШАТ КОМЕНТАРИИ И ТИ АКНАТ ЕМОТИКОН СО СОЛЗИИ НЕ ПОМАГА ДРУЖЕ НЕ ПОМАГА ЌЕ БОЛИ ЌЕ КОРНЕ ДО ВЕК И ВЕКОВИ ЕБАГО ТОА Е КОЛКУ СУРОВО И ДА ЗВУЧИ...
И жал ми е
нека почива во мир
лесна и земја

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
У последно време Star Wars фановите се најзамарачките створења по интернетот.
Поготово денеска.
Шо, да не не е така!?

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Star Wars не постои.Од друга страна Том Хенкс е глумчиште.

Kajgana Shop

На врв Bottom