Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.641
Лестер стана шампион човече, тоа ти е исто како Славија или Беса од Слупчане станат шампиони на Македонија. Или Мергимтари од Стримница :icon_mrgr:
Со факинг Раниери како тренер и со капитен кој игра за Јамајка :LOL:
Лестер стана шампион, а јас сеуште...
Можам 300 работи да набројам како одговор :boksix:
И никад не ми било јасно зошто кога Енглезиве ќе дадат гол, не викаат ГООООООООООООЛ туку ЈЕААААААААААА :pos::pos::pos:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Знаеш шо значи да си глуп? Сите женски да ти ѕвонат кога се пијани, а да не чепниш ништо. Ебати животот...

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Да ли си ми веровала жено једина?

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Поздрав до сите што решија да крадат од народот на празнициве, а посебно до Охриѓани. Идиоти, се надевам дека париве низ гз има да им искочат.
Ден на независност Америка - цените намалени од 20% до 80%
Празници Македонија - цените зголемени 20 %

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Цепажа е е ова со Драган Вучич што е на на Канал 5.Денеска играат татко и син и поимот е хокеј на трева.Синов му објаснува, му вика се игра на мраз али не е на мраз вика уметничко лизгање:D.Ок погоди дека е хокеј, пак го асоцира стадион,спој ги му вика хокеј, и што има стадионот?трева.Епа спој ги бе, фудбал:lolzz::lolzz:, доста е за денеска:pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.794
Поени од реакции
115.767
А пред тоа бе, имаше еден за погодување Андријана Јаневска и ај стигнаа до Андријана некако ама презимето остана фрка. И Драган му вика Јане, на Јане ќерка му, доврши го и овој вика: ееее на Јане ќерка му ама ај нека ми текне како се презиваше. :vozbud::vozbud::busi::facepalm::boksix:

:oeoeoe:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Мислам дека ќе биде потешко луѓево да научат дека името на новиот шампион во ПЛ се изговара Лестер место Леичестер, отколку што беше самиот подвиг на Лестер да ја освојат титулата.

Kajgana Shop

На врв Bottom