Драга Кајгана (виртуелен дневник)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе ти будала си ќе те земат на суд за сведок ко ќе се разведуваат леле мори мајко :icon_lol:. Сведок не си бил досега :icon_lol:, и со сиот ум си дал 50 страни разговор твој фб на усб кај нејзе. Мој предлог си дал си дал јас да сум на твое место бришам разговор и ништо не признавам. А бе ништо не знам никој не познавам пијан бев магла ми беше не ми се гледаше. И изгледа го избриша разговорот па ми викаат оние ќе го отепаат, за кур ќе му се фатат, признавање ништо :icon_lol:.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Никогаш, ама никогаш нема да ја разберам потребата од: клатење бандери по улица, рогање на кантите, фрлање отпадоци насекаде, кршење на клупите за седење, чкртањето на автобусите, ставање на нозете врз другите седишта во автобусите, кршење на дрвја итн итн.
Мислам стварно, зошто? Зошто кога одиш по улица би скршил клупа која е наменета за седење? Најискрено не ми е јасно како може одредени луѓе, најчесто тинејџери, да имаат такви мотиви и намери.
Ти ебам ретардираниот народ и држава. :yid:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Дојдов и до 20 години денес, некако родендените веќе немаат некое посебно значење кај мене, ама барем нешто се дешава. Не сум teen веќе, шо е добро со оглед на тоа дека не се викам Мартин, оти сега ќе бев само Мар. Некои ми викаат дека стар сум веќе, ама нема да се осеќам така додека не дојдам до 30 па кој шо сака нека вика. Ќе гледам добро да си го поминам денот, поздрав.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Глеам денес километарска статија на курир за тоа како сорос со 5.3 милиони евра успева да ја сруши државава ни наша која патем има буџет од преку 2 милијарди евра, како тоа давале пари на наши НВО да ја рушат државата и океј ете така е, само уште да нашле еве уште колку пари им дале на Фридом Хаус, зошто нели гарант и таа е платена од сорос, и се ќе биде супер :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чим на Сител им збоктисало нешто значи поголема беда од тоа здравје :icon_lol:

последниов месец го живеам како некој истрениран робот. Спиење по 5 саата ако сум среќна, работа, мајстори, чистење, проблеми, несреќни случаи. Една радост да се нема. :(

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Малиот принц.Книга која треба да се прочита и филм кој треба да се гледа еднаш годишно минимум.

I wonder,” he said, “whether the stars are set alight in heaven so that one day each one of us may find his own again...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.440
Абе кајги го гледав денес интервјуто на Миленко на Еден на Еден пред 3 години, не збораше за политика и тоа што спомна беше ок, нормален сум бе јас?! Нормално е да се согласам со работите шо ги кажва за спортот? ..........

Последно уредено:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Секoј ден си легнувaш вo 22, демек зa дa мoжеш дa стaнеш сaбaјле свеж, и вo 7 ти ѕвoни aлaрм, не мoжеш дa се пoмрднеш, oчите ти се зaлепиле, те фaќaaт несвестици, местиш седум пати по пет минути аларм, го колнеш животот, заспиваш на шоља, се тетерaвиш уште двa сaaтa и не мoжеш дa се oсвестиш цел ден и пaк дa прилегнеш во секое време, ќе спиеш уште минимум три-четири сaaти, a а дoaѓa викенд, слoбoден си, супер ќе спиеш дo 14. Седиш дo којзнае кога пo пoлнoќ, шетaш, скитaш, пиеш, легнувaш и вo 6 се будиш нaспaн, oдмoрен, среќен, свеж кaкo три денa нa плaнинa дa си спиел... :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom