Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
За мангупиве од твитер шо нејќеле преговори само една изјава на Изетбегович ќе кажам „боље је неефикасно преговарати, него се ефикасно тучи“.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.737
Поени од реакции
12.791
Драга

Никад, ама НИКАД, не гледај хорор филм со женска, што таа го избрала. Обавезно ќе најде некој B филм, тин слашер хорор, што ни Х нема од хорор, а на крај ќе заврше со „порака“ немој да се ебете.

Кај саат и пол си траел па на крај нема ни да ебеш.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Некогаш кога го читам Рики не сум сигурна дали се прави интересен или стварно не ги разбира англицизмите што ги пишува во темава :toe:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
@Mondonico експерт за работа со Word, Excel, Power Point инт...
Scirea горд сопственик на диплома за Word и Excel...

Еве веќе саат време незнаеме да инсталираме Мајкрософт Офис...

Ти ебам и технологија и компјутери и се да ти наебам... ќе станеме момоци и овци ќе чуваме по планињено. Иснифарис Џемаиљи ќе му се сторимо :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.213
Како мал увек се чудев зошто 2-3ца постари луѓе, онака луѓе во години, 50 и кусур, пуштаат вода да вадат дрвца и цвеќиња баш накај 6 попладне, секогаш кога се собиравме да играме на кош. Си викав, па добро бе нели можат тоа сабајле да го направат, или пак накај 8 кога се стемнува. Денес се уверив дека намерно го прават тоа и ден денес, све да им ебам ја нивно, им тропале децата со топка, кикирики у мозок да ви тропаат да дае Господ.

Иначе прееска бев да трчам на патека кај мене, имав нешо шпринтови за праење, и фаќам си ја обележувам патеката до каде треба да трчам и во меѓувреме една баба со своите 4 внучиња си шеташе тука. Застанаа децава, им беше чудно што праам, ме погледаа 2-3 минути и после земаа со мене трчаа. :ROFLMAO: Уште и на крај едното ми рече: Чичко како се викаш? :boksix: Чим почнаа чичко да ме викаат тоа е знак дека сум матор, у курац. :busi:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сакам да живеам во држава во која што секоја реченица нема да треба да се започне со "Јас не сум партиски определен но....." за да се избегне кај нас редовното партиско етикетирање на секое изразено мислење. (ви текнува на почеток како Катица беше платена од ВМРО па после испадна дека била платена од СДСМ? На крај да не ќе испадне дека е платена од Роман Абрамович за сите да зборат за не а не за лошата сезона на Челзи?)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.963
Поени од реакции
25.534
Си играм курташак со животов. Некои работи може да завршат фатално.
Ги имам сите симптоми за midlife crisis. Сите!
Нека биде сега и нека не биде повторно.

#prayforagda

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
К ,

Постои племе во Папуа Нова Гвинеја , во кое ако ловецот се фали со својот успех , го убиваат и истеруваат лоши духови удирајќи во тапани направени од неговата кожа. Суеверни глупости секако , но сепак има поента.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Вчера колега од факултет си доаѓа со Мерцедес каков што ни на слика не знам дали иам видено. Значи мој врсник, има колетина, а ја си одам пешки или со автобус каде и да треба да одам...
И после ај објасни ми како да не се нервираш што има толкава разлика меѓу класите ?
Некој цел живот ќе се мучи, ќе работи за да може да си купи едно Југо на старо, а некој уште ни една работа не работел, се вози у јак Мерцедес...
И уште му се чудам на народов што се залага за рамен данок.

Абе каков рамен данок бе, ебем ти рамен данок, прогресивен бе прогресивен !

Kajgana Shop

На врв Bottom