Кајги ,
Еве го 2;15 часот по полноќ - само што се прибрав од Сингапур. Заеби тоа што;
1. не сум наспана ко што треба - пореметени врменски зони ,
2.се осеќам гладно пак- виде се оваа, ќе седнам да јадам у никое време,
3. згора на се ,цимеркава од Алжир лом напрафила дома, али лом у буквална смисла ....она како и по обичај излезена , оставена климата уклучена да дува , оставен шпоретот на 4-ка а ништо не се готви на него , оставена уклучена пеглата , влезната врата отклучена , алишта расфрлани
Еј значи жими се најмило , само нека се прибере дома , има кавга да падне . Оној пат арно ја научив онаа од Мароко да средува , сега е време и со оваа да поразговарам ШТОМ ОД ДОМА НЕ ЈА НАУЧИЛЕ НЕЈЗИНИТЕ . Па дали е свесна дека е крајно неодговорна личност ?
Ќе експлодирам од нервози , а утре во 19 часот имам лет за Индија и нели 2 саати пред лет треба да сум на аеродромот што значи некои 12 саати имам само да се одморам и што поправо да правам бре , како ке одам на работа нервозна и неодморена ? А не ми се криви патниците што јас за цимерка имам свиња , работа си е работа, али психички сум уморна.
Друже ода да се бањам и да јадам , а ако се прибере козава у меѓувреме , осеќам нема да има спиење вечерва. Искрено ќе се потрудам да одспијам барем 5 - 6 саати за да можам да го издржам летот утре.
Уфффффф бре
![Лут :lut: :lut:](/styles/default/xenforo/emot/angry1.gif)