Драга Кајгана (виртуелен дневник)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.416
Поени од реакции
24.142
Драга заебана ситуација. Дрвата ги очекувам секој момент. Арно ама едните комшии ми се ВМРО другите СДСМ. Како да ги викнам напомош. СДСМ +ВМРО+СЕКИРИ не е добра комбинација во моментот. И сега кој да го барам, Бејли и оној со мачките. Све да им ебам, да неможи чоек нарајат неколку кубици дрва да си ги среди и да си мани по некое домакинско успут со првите комши, башка салатиче и по некоја љута бела.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Вчера вечер мојот прв братучед си замина за Америка...Заедно со неговата жена...Засекогаш...
Бевме кај нив дома собрани, на мала вечера и седенка, заедно...
После тоа ноќта касно ги однесовме на аеродром...
Реално мојот братучед немаше лош живот тука...Имаше работа по струка, која за овие стандарди утепани овде па и не му беше лошо платена..Имаше слободни викенди, своја канцеларија, добра кола, пријатели, дружења...
И сепак реши да замине...
Ќе памтам засекогаш како во еден момент не погледна и ни кажа на сите: овде иднината црна ќе биде, а вие кои ќе останете овде треба да сте многу јаки...
Од државава почнаа да си заминуваат не само заради финансиски причини, туку и општо заради гнасниот живот и срушениот државен систем кој не функционира веќе одамна...
Му ја посакувам целата среќа на светот да ја има таму...
Друго што ми падна во очи вечерта беа некои од гостите што решиле од прво до последно дете што нашле по дома да го донесат таму...Кај последна вечер на братучед ми тука, па се потрудиле вечера да ни спремаат, па уште и станот му го превртеа наопаку, невоспитани дечишта...Тоа е ваљда во македонскиот менталитет всадено така...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Го знајш оној момент кога ќе измешаш две срања и ќе добиеш уште поголемо срање на крајот?

Епа тој. Еве AC/DC го зеле Аксл Роуз oд GNR да им биде пејач.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Драга,
Види ја @MAJA 345 шо е уба.
Штета што глуми Кајгана селебрити и не можеш да и пратиш порака за да ја пофалиш ниту да и видиш/пишеш на профил.
Гарант на фејсбук ја има тргнато опцијата за бефрендање исто така.
Тоа е едно од поголемите дна, да ја бараш таа опција којзнае каде.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Мацо,

Шо се деси со светов бе ?
Коа ќе изглеам една добра комедија бе ?
Аман више од „комедиите“ шо имаат некое патетично клише у нив и само една максимум две смешни сцени. Дајте више една јака комедија, да му се плукнам...

A

Antigona

Гостин
Кајги ,

Еве го 2;15 часот по полноќ - само што се прибрав од Сингапур. Заеби тоа што;
1. не сум наспана ко што треба - пореметени врменски зони ,
2.се осеќам гладно пак- виде се оваа, ќе седнам да јадам у никое време,
3. згора на се ,цимеркава од Алжир лом напрафила дома, али лом у буквална смисла ....она како и по обичај излезена , оставена климата уклучена да дува , оставен шпоретот на 4-ка а ништо не се готви на него , оставена уклучена пеглата , влезната врата отклучена , алишта расфрлани

Еј значи жими се најмило , само нека се прибере дома , има кавга да падне . Оној пат арно ја научив онаа од Мароко да средува , сега е време и со оваа да поразговарам ШТОМ ОД ДОМА НЕ ЈА НАУЧИЛЕ НЕЈЗИНИТЕ . Па дали е свесна дека е крајно неодговорна личност ?

Ќе експлодирам од нервози , а утре во 19 часот имам лет за Индија и нели 2 саати пред лет треба да сум на аеродромот што значи некои 12 саати имам само да се одморам и што поправо да правам бре , како ке одам на работа нервозна и неодморена ? А не ми се криви патниците што јас за цимерка имам свиња , работа си е работа, али психички сум уморна.

Друже ода да се бањам и да јадам , а ако се прибере козава у меѓувреме , осеќам нема да има спиење вечерва. Искрено ќе се потрудам да одспијам барем 5 - 6 саати за да можам да го издржам летот утре.

Уфффффф бре :lut:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Драга Кајги,

Ептен ми се погоди денов бе. Ептен, како одамна што не било. Е ова е за мене недела. Да се видиш со куп пријатели, да си направиш муабет, да не мислиш на други проблеми, успат да те држи оптимизам цел ден. Само Барса што изгуби не ми е по ќеф, ама сега ќе си го пуштам новиот Star Wars (иако не сакајќи разбрав спојлери) и ќе си кулирам. Исполнет ден е секогаш супер ден. ;)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Пола фејс постира видеа/слики од Коачела, другата половина постира видеа/слики од концертот на Тропико Бенд #ДеликатенБаланс .. А јас се думам цел ден дека (ВЕРОЈАТНО, далеку од потврдено инфо) испуштив свирка на Силви Бенд во градов и шубе ме фаќа, кривици ме јадат, пошто никогаш го немам слушано ова мк евергрин дуо. Убаво си кажа Грејс на времето - I live my life with low expectations, so everything else is a surprise. Тоа е. #VecernjaDozaMudrosti
NO! fsaddsaasdasd.png
ПС - Дознав дека со ДОТКА:icon_lol: делиме иста пасија према Кара Делевин. The cousin bond just keeps on growin ..(y):backa: *ма да блузата може само да ја сања

B

Blade Torch

Гостин
Во многу забегано маало живеам. Овде петлите кукурикаат во 3, а славејчињата се распејуваат во 2. А хомосапиенсот-јас тек си легнува.

Kajgana Shop

На врв Bottom