Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Од секогаш сум сакал да имам мој бар.
Да биде така тематски уреден, тематски да прави атмосфера со пригушени светла и евтино пиво.
Па ќе поминувам по 3 саати дневно смислувајќи ја музичката програма за наредниот ден.
Такво местенце од кое нема да сакаш да си идеш дома.
Ах!
One day..
И ќе ми дојде инспекција..
И пак испочетка.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Женски тим Вардар Јуниор ќе одиме да го гледаме. Само викам сега кафематот в ред да биди да не се срамиме ко со ракометарките од Овче Поле таман дојдоа прекина да работи, море шо клоци му удривме. О. вика море јас сум обезбедување тука одговарам не се заебавајте :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Инаку после секој натпревар си седиме на портирница пречекуваме испраќаме и тоа :icon_lol:. Одиме со автобусот за едно 20 минути.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Никогаш нашиве носители на власт нема да научат што значи секуларна држава...
Во Ѓорче се ставиле темели на црква и оп таму се натопорил говор да држи Претседателот на Собранието, во Центар нели државата ја гради црквата Свети Константин и Елена (или како и да се викаше), на влезот во Аеродром општината гради црква шо не ми текнува сеа како се вика...

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.832
Поени од реакции
21.512
Иду прееска Драа у мој профајл да си смену слику, едн од омилени глумци ми е Дастин Хофман, а и колега ми кажа дека личу на њега у млади године, кд глумија у Мисис Робинсон филм, а и трака е добра oд исти филм од Simon И Garfunkel - Mrs Robinson
E и што сакаше да ти кажу?
А да, глеам тамо иам 17 следачи, сле да чи бе : D дишиф ми у врат. Случајно 17 ми е фејврит број, ја живеше у седамнаеску у зграду у детстфо, невиност гу изгуби на седамнаес године(а на дваес три гу најде : P ) , седамнаеску дрес носеше кд трењираше баскет у кск како тинејџер, најубави године у живот су устфари у седамнаесе, омилена група ми беше ист севентин хаха шалу се : D
Мислеше да иуд у тему за најкаканџии да пишу за седамнаес људи што како, ама текна ми на број седамнаесе и дојде тебе да ти пишу
А ноф аватар ми е Дастин факинг Хофман од филм Папилон, какфо филмиште, спајдермен vs бетмен и остали нови срања кур да едеф!

Седамнаесе!!! Најубаф број у сфет. Мислу дека би могаја да испију седамнаесе штока на едно три четири саатно искачање. А за седамнаесе ракие ке треа мноо да се испонамезу мрсно.

Поздраф Нездраф.
Најја - Ја
Најовј - онј
Најтапа хумор не е Драгонски верујте, итс а Лет три, бикас не е Лет севентин

Последно уредено:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Дк,
Порано коа ќе се карав со татко ми и кога ќе ми дадеше некоја наредба, направи вака направи така, стално си викав едвај чекам да пораснам па сама да си одлучувам што ќе правам.
Еве сеа пораснав и во истите тие дискусии ( сега се дискусии нели, не се расправии,пошо сме возрасни ) татко ми ми вели ти си знаеш, голема си сега. А пусто ништо не знам, како ми фали сега да ми каже некој како да постапам. Ама нема, сите сме големи сега, се си знаеме.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Дк,

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.
Ми паднаа сите клучеви во тоалетот.

И ТОА БАШ КОГА ПУШТИВ ВОДА.
Значи ова само мене може да ми се случи, по голем баксуз од самиот себе не знам цел живот.

Зоштоооооооооооооооооооооооо?!
:sramezliv:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ди кеј :)

Вчера убав ден, убав ден - фатив 2 ливчиња во Кладилница - се нема случено од 200х па навака.

Денес ми е лудница ден, се одморив ко човек - станат сум од 8 сабајле и не можам да седнам у место од што ме обземала некоја позитивна енергија :)

Педерска работа е шо другариве сите кај госпоѓиците се па кафе мора на ПЦ сам да пијам :))

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
„Зимско утро“

Молчи зимското утро
се стуткало в соба
како куче
уште не му се излегува надвор
студи,
под мојот прозорец и денеска
цвркоти
и си рипка - шалава сипка
сип - сип - сип
и тоа како порив за живот
во мене пак да буди.

(последната напишана песна на проф. Блаже Конески, некаде околу 25 ноември, и по желба на гостите рецитирана од него на 6 декември 1993 година)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Кеј, гледање документарец со мачкава веќе никако. Си гледа татко ми Дивата Русија и прикажуват лисица. Мачката станување и рипање директно врз телевизорот, среќа се навали накај страната на ѕидот па успеа да се задржи некако. Да паднеше, ќе отидеше и телевизорот и мачката јабана. Пукнав од смеење, све се деси толку брзо и ненајдено. Не успеав ни асално да ја искарам. :D

Иначе мачево е тоа што ми дојде пред врата и што го давав тука на форумов. Никој не се нафати да го вдоми па си го задржав, па така еве 4 месеца веќе го чуваме. Мачево е мирно. ама има моменти така што му трат по сат два кога здивува. Тогаш партали ни ги прави нозете, обожава да ги гриза и да ги гребе. Исто имаме и една стара фотеља што ја гриза, кај и да е цела ќе ја снема. Обожава и кабли, ќе земам ќе му влечам некој пунач, а оно ќе трча како лудо по него за да го гриза. На моменти мислам дека чувам тигирица, а не обична мачка Денес ја бањавме и сега ни е тазе. :P

Kajgana Shop

На врв Bottom