Драга Кајгана (виртуелен дневник)

A

Antigona

Гостин
Кајги ,

Се ближи крајот на годината, па редно е да си поставам цели за 2016.

By the way, 2015 и не беше толку лоша година.
- здравјето во глобала солидно
- психички попуштав на моменти само затоа што им дозволив на некои луѓе да ми се качат на глава
- сексуално задоволена
- финансиски стабилно и се под контрола
- што се однесува до пријатели испаднаа фер оние со кои сум постојано во контакт и немаше никакви недоразбирања и конфликти
- што се однесува до форумов , 2015 ќе ја паметам по запознавањето со Epsilon - фер другарче , плус друг член ми откри дека сме се знаеле од друго место, така да последниов месец припазував како се понашам зш ОН чита

Живели :ајнапиво:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Кеј,

Си стојам на рекорд си чекам бус и еден поминува и ми вика братче дај 30 ден за автобус, итно мие заглавив тука.

И ја фино му викам а братче јас за 2 месеца ова е 4 пат што ме прашуваш како е можно секој пат да бараш за исто.

После неколку минути бара од другите и му приоѓа еден друг човек и му вика абе брат дај 40 ден за леб и оцој му вика абе братче еве и ја барам за автобус и се гледаат двајцава ко недвоквакани.

Ја прснав од смеење кеј. :D :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Драга,

Многу е лошо кога треба некому да му се ДЕРЕШ за да го разбудиш.
Бар спиј кај што треба, да ти ебам детето, да ти ебам.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Д.
Кај се видело есен да помине а мене грлото да не ме фати? :kafence:
кооператива ако уште е на форумов и ако го прочита ова ќе ми рече “ти будало уште не ги извади крајниците?“
Ич не се сеќирам, ќе се лечам и онака немам обврски.
Утре Премиер лига :love:

Ч.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.893
Поени од реакции
6.167
Драга,

Петок, навечер,останат си дома, затрупан со проекти и укотвен пред компјутер работејќи на нив со саати. Другарите ти се јавуваат од кафанче за да ти кажат дека си мезат и си пивкаат ракија, патем и те заебаваат и ти набиваат грижа на совест зошто не си таму со нив.
Е таквите другари да си ги чуваш.... во подрум, врзани со тешки окови, сонце да не видат. :D

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.749
Поени од реакции
4.517
10 месеци ми бил изминат рокот на личната карта во банка денес приметија и после како правеле превари па никој не чита бе драга. :pos::pos::pos:

П.С Не знам кај се не сум ја користел до сега.:X3:

JohnnyBCool

Disco Casualty
Член од
12 септември 2010
Мислења
60
Поени од реакции
43
Па си га поремети спање, цел ноќ не сам спаја. Наеде се премрсан бурек и сг се осеќам како буре. За сат време треба да сам на факултет, а днска е петак. Како ќе га преживу дн незнам.
Одлично

Член од
8 јули 2015
Мислења
181
Поени од реакции
593
Драга,
во ноември ми се случиа еден куп убави работи.
Почнав пополека да ја ситнам и 20ката. Е овој роденден ќе го паметам долго, буквално во 5 до 12 со сестра ми ја правевме тортата и месевме кифлички. :tapp:
За прв пат во животот на 20 и кусур години облеков бела кошула , ама за арно беше. Немаш појма колку гордо и зрело се чувствував. :pipi:
Дознав дека за многу кратко време ќе станам тетка. Чувството кога одите на гости кај некој што не сте биле 7-8 месеци и ве пречекува бремена жена пред породување. Те фаќа позитивен шок и ти потекуваат солзи радосници.
Моиве дома конечно се горди на мене. :D
Тоа ти е драга животот ситници можат да те израдуваат, а некои луѓе да те разочараат до небо.;)

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Кога ставате вакви и слични слики знаете дека сте исти како вашите татковци, мајки, дедовци и баби со муабетот „еее во наше време...“?

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Уф Кајге, што убаво ми појде денов од сабајле. :ojeaa: Поубав не можеше да биде. :vozbud:
Многу сум среќна. :jeeee:Mногу ми е убо, бе. :D:D:D:D:D
Само да не го подречам, да не тргне наопаку. Али многу убав ден, бе! :X3:
Ајде биди ми поздравена. :D Ти праќам кууупишта позитивна енергија. :smirce:

Ииииии.... и во декември си купувам сладолед и баш ми е гајле. :D
Ајде чао. :D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom