Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сношти играв покер на маса 50-100 денари. Бев дилер и ми дојдоа две дами (чупи де). Тројца платија big blind, и јас како последен нормално направив raise од 1000 денари. Еден избега, платија двајца. Се отвара флопот, 2 4 6, во различни бои. Гледам во парите, двата се на бандаш, едниот има 2550 денари, другиот 4100. Влегувам ал ин, и двата ме плаќаат. Првиот има АК, а другиот дебил, плати 1000 денари raise со 3 и 5 во боја и има кента на флоп. Му ја гледам фацата, насмеан од уво до уво. Ги делам картите, и почнува циркус. На turn 4, и на river уште една 4. :vozbud:

Ме направи фул, а фацата на ликот лимон. :pos: Ми кажа дека сум требал да играм лото, а јас му кажав дека плати моронски raise со 3 и 5.
Одамна се немам толку добро почуствувано, ништо подобро од изненаден удар на среќа... :D

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.028
Поени од реакции
7.130
После 15 години власт на Чавезистите, после крвавата 2014 кога над 50 млади луѓе загинаа во протестите кои се водеа низ улиците на Венецуела поради неуспешната левичарска политика на власта, 6 Декември 2015 , стана историски ден за Венецуела, и тоа што неможеа на улица го добија на избори, нова власт.Браво за паните.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Насекаде околу нас ветерници, а ветер нема никаде.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

кога ќе слушнам од постариве како жалат некој што начукал над 80 и умрел ми иде да им бапнам по еден бокс. Си проживеале се што треба, деца, внуци, правнуци и си умреле. Тоа е тоа, умрел, умрел. Младиве што умираат, што не дочекуваат ни да се омажат/оженат, ни деца во школо да испратат е тоа е за жалење. А се повеќе се такви :place:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аутлет продавница во цел свет значи продавница со постара роба, т.е. поефтини цени од останатата роба која што е моментално ин во останатите продавници од брендовите. Во спортскион аутлет кај СЦБТ, шкљ кинески марки на наочари за пливање се иста, па и повисока цена од најновите модели на Speedo во Беверли а и светот :lolzz: :lolzz:

од останатите вести од светот, според сликиве од некоја си прослава за 30 години постоење, утврдив дека пола Фејсбук ми работи во оноа Виена Иншуранс Груп или како и да се вика.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Д.
Ти немам кажано како се дознавме кој е кој со бубамарата на форумов така?
А дека се знаевме од претходно?
Тоа не се кажува, тоа се доживува. :D
Многу ми е криво што целата случка се дешаваше пред монитор и не можев да и ја видам фацата. Јас знам дека јас урлав во станот кога од прва и погодив како и е јузерот. Тоа е само дел од корените кои ги влечам од Баба ми Ванѓа. :icon_lol:
А пак недела дена пред тоа ме банираа од некоја тема и ми пишаа казнени поради неа. :gjavol:
Скоро година не сме седнале на кафе, а денес плус има и причина, и не само за кафе, туку и за торта. :P
Нека и среќен роденденот, да е здрава и жива, а другото ќе си дојде со тек на времето. :cool: @blue ladybug

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Мразам кога ми солат памет луѓе , што најголем потфат/ризик/успех во животот им е што некогаш се бањале со уклучен бољер! :yid:

Kajgana Shop

На врв Bottom