Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.292
Ми го дигнаа телефонот само шо се свртев... Да дојдеше полицијата на лице место, 100% ке го најдеа. Ама они ми рекоа дека биле презафатени.... И така крадецот си отиде пред мои очи.:(

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Еднаш ме нападнаа 3-ца во влез, а јас чекам лифтот да дојде.Ми земаа 50 денари и чоколадо Милка.:pos2: :pos2: :pos2:

Член од
2 февруари 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Vezbajte ninjutsu

Mene me napadnaa dve goveda i mi go zemaa paricnikot. Potoa se zapisav na ninjutsu i sega custvuvam pogolema sigurnost. Se uste vezbam i mu preporacucam na sekogo da proba.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не сум бил ограбен никогаш па најдобро ке биде така и да си остане..

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
ednas bev ograben doma ama srekja ne go cepnale CPU zemale samo nekoi sitni raboti

Aylin Mujica

*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Член од
4 февруари 2007
Мислења
88
Поени од реакции
1
Mene licno ne..Ama i trite dukani gi ograbuvaa!!!So zadovolstvo imat u toa ograbuvanje? Poarno raboti pa barem ke znajs deka parite si se cesno zaraboteni, i plus nema sekoj den da ti e strav da ne te fati nekoj da te ISPOKASAPA!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
sasha напиша:
Do sega mi se nema sluceno nekoj da me ograbi,najverojatno premnogu sum pretpazliva!
Хех, џабе ти е претпазливоста во такви ситуации. Ако ти се намерачи некој, ќе те ограби и ќе му играш пиперевка. :helou:

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
BusHav напиша:
Мене од дома ми снема едно пенкало мамата на сите еј
Abe ako ti se veruva,najvise so me nervira koga ke si kupam penkalo,ke go ostaam na biro i tuku ke mi go snema.Penkalo kaj mene doma poveke od dva saati ne opstojuva.Se zbesnuvam

Член од
7 март 2005
Мислења
131
Поени од реакции
2
Mi go ukradoa tocakot koga bev 7mo, a mobilniot mi go ukradoa pred 3 godini. Drugo fala bogu ne.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.859
Поени од реакции
50.263
Mene nisto:novcanik nemam parite si gi nosam vo maloto djepce od desna strana sto e i nema sansi da ispadnat,telefonot mi e tinja i da go izgubam penis ne me boli tocak ne vozam kola pa i4.Ama zatoa vie sto ve opljackale aj kazete kolku pati pa ste nasle nesto pari edno-drugo jas nemam nisto najdeno pa zatoa nemam ni izgubeno

Море ми текна сега мајку му у средно ми го дигнаа ранецот кај мене ранците се оставаа до парно пред врата за на одмор да не ти смета кога јадеш sdи така еден одмор каснев на час влагам во школо гледам на парно не виси ранец,,е каков скандал сум направил од случајот школото за малце ке ми купеше нов ране,а се се погоди тој ден физичко внатре Шангајки Тотал 90 ,гакици многу добри ,и едно цеде маме32 што го земав од еден од клас а го молев да ми го даде 2 месеца ме напињаше после тоа до матура 2ра вечерsd
Кој ми го дигна бубрезите да си ги спакува внатре:bilokojzbor;

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Мене еднаш пробаа да ми го вадат телефонот од џеб. Бев у автобус, и едно време една жена што стоеше до мене приметив ми покажува нешто со очи подази мене и се вртам и го начекувам клошаров со раката кај мене у џеб.
Па падна ќотек, па после станици, па како зошто...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Сношти во нет кафето ми украдоа флопи... :( :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom