Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
bukvalno mene da me ograbat ne ama podrumot dvapati mi go ogabiaa :)

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Da,ednas mi ukradoa se,osven zelbata da ziveam

BONDEK

ТHE DEVIL
Член од
18 април 2006
Мислења
751
Поени од реакции
30
мене никој досега не ме ограбил затоа што сум многу развиен и кога ќе ме видат крадците одма бегаат.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
мене лично не али до сеа ми го ограбија подрумот(дека сум во зграда) 3 пати колата (ачи сва среќа ми ја враќаа со празен резервоар) , моторот(чоперот) ми го нема веќе и тоа!:raz:

Член од
15 мај 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
Абе ова профитабилна работа да ти било...:zlo:

Член од
18 јули 2006
Мислења
118
Поени од реакции
1
Do sega fala bogu nisto ne mi ukrale, i se nadevam deka nemada se desi takvo nesto, ali na brat mi mu go dignaa telefonot. Mu stavile pistol na celo, mu go pobarale telefonot, on si ja izvadil karticata i im go dal. Posle toa gi fatija i sega skapuvaat vo zatvor

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
pred mesec ipol eden bed tip proba da mi zeme pari kaj prolazot megju zgradite kaj marsalot vo dva sabajle i izede kjutek i go odnesov u beko kade najverovatn go imaat dotepano.

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Еднашка ме нападнаа кај универзитетска, ама типчето беше многу глупо и не успеа ништо да ми земе по 2 мин брцање у џеб... кретен... Јас да бев 100% ќе украдев ако сум решила...

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Мене ме ограбија кога не бев роден моите кога се земале и не ограбиле целосно значи се ни ограбиле

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Мене и едно другарче сакаа да не ограбат карши Рамсторот. Фино лепо ги гледав психопатски и монструозно двата типа (како Алекс во Clockwork Orange) тие дадоа некои скопски коментари од типот "И шо? Фраер си!?"и решија да си заминат. :bip:

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
dodeka bev na kajgana forumot vo grad, nadvor vrnese i cadorot go staviv na stolot, no koga krenav da si odam cadorot go nemase, sigurno go ukrale dvete deca koj celo vreme mi bajea nad nos i "gledaa" vo kompjuterot sto pisuvam

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
daaaa..taman stignav u ohrid i mi gi ukradoa site pari so gi imav za tamu!ova bese po moja vina!

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Да ми го земаа мобилниот од ташна ама за среќа си го вратив пошто знам како да се справам со нив.

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
Ednas mi ukradoa Ednsa mi ukradoa molliv sekogas mnnogu si gi cuvam stvarite:):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom