Вампирката
Well, I tried to say there's nothing wrong with me
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 3.819
- Поени од реакции
- 95
Koga bevme kaj mene sobrani nekoj go sobral na majkami zlatoto.....
Господе чувај ме од пријателите,од непријателите сам ќе се чувам!~ThE_VaMpIrE~ напиша:Koga bevme kaj mene sobrani nekoj go sobral na majkami zlatoto.....
mn dobro kazano:bravo:BusHav напиша:Господе чувај ме од пријателите,од непријателите сам ќе се чувам!
i toa od luge sto najmalku ocekuvas...od mnogu dobri drugariBusHav напиша:Господе чувај ме од пријателите,од непријателите сам ќе се чувам!
Jebi ga. Za drugpat ke znaes.SteF напиша:ЧИСТАЧОТ ДА БИДЕ ИСЧИСТЕН ?!!?! .....НЕЕЕЕ.
шала, ансверот е ДА.
ми се деси еднаш ја да објаснуван нешто на типацот и он на мене ахаам (потврдува ) со неговата рука во мојот џеб и ја нешто така остетив али после 30 сек. ми текна да проверам и шо да видам ... ...ништо не гледам, новчаник јок, и му вукам дај шо имаш , а мегу времено новчаникот сигурно завршил кај некој 17-ти човек и он на мене ми вади неговиот новченик и го отвара и глеам значка или легитимација така нешто беше (као демек џандар бил.. (...а уствари кој знај на кој џандар му го собрал (...на некој глуп сигурно ) ) ) и после тоа еден пријател ме прашува колку пари имав во него, ја викам сто пет-шеесе, и он на мене ми вика за малце пари си ја научил фората ), а ја на него му викам немав само пари имав и некои слики и ситнурии кои ми вредеа, и на крај сам на себе си викам јебига,
а сега некој да ми напраи така, секундарно се свртам со десанка.. .. или леванка ( зависи како ке ми се намести) ко ке му ја учукам една (а,а, а, колку сум јак )
и од тогаш ми се нема десено нешто слично.