Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Koga bevme kaj mene sobrani nekoj go sobral na majkami zlatoto.....

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
Господе чувај ме од пријателите,од непријателите сам ќе се чувам!

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Цитат:
Напишано од ~ThE_VaMpIrE~

BusHav напиша:
mn dobro kazano:bravo:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Xixixixix :) bev ograben u fizicko !!! :) mi go zema telefonot i nekolku evra :D taka da luge ne ostavajte mobilni telefoni i pari u sobelekuvalni :D:D pozdraf!

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Мене едно време кога тренирав пливање ми го украдоа саатот-на олимписки тоа.
И тоа саатот ми беше купен од Шведска

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
BusHav напиша:
i toa od luge sto najmalku ocekuvas...od mnogu dobri drugari

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ograben sum bil....Mi zemaa mobilen i nesho sitni pari.Jebiga toa ti e ZIVOT:toe:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
бев ограбена оваа зима кога сите бевме излезени а сето тоа се случи за пола саат.добро што го носев мп3 плеерот со мене оти инаку... ми провалиле у соба,и во сите други соби и ни го зедоја само златото што ни стоеше во кутијата кај мајками во спалната. ама тоа си е тоа, сега ми е страв да останам сама дома да не дојдат пак. :ija::ija::ija:

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
U posledno vreme ne, ama ednas ko mal na ekskurzija kapata mi ja zemaa... :( a mnogu ja sakav... :)

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
ЧИСТАЧОТ ДА БИДЕ ИСЧИСТЕН ?!!?! .....НЕЕЕЕ.

шала, ансверот е ДА.

ми се деси еднаш ја да објаснуван нешто на типацот и он на мене ахаам (потврдува ) со неговата рука во мојот џеб и ја нешто така остетив али после 30 сек. ми текна да проверам и шо да видам ... ...ништо не гледам, новчаник јок, и му вукам дај шо имаш , а мегу времено новчаникот сигурно завршил кај некој 17-ти човек и он на мене ми вади неговиот новченик и го отвара и глеам значка или легитимација така нешто беше (као демек џандар бил.. (...а уствари кој знај на кој џандар му го собрал (...на некој глуп сигурно :pos:) ) ) и после тоа еден пријател ме прашува колку пари имав во него, ја викам сто пет-шеесе, и он на мене ми вика за малце пари си ја научил фората :)), а ја на него му викам немав само пари имав и некои слики и ситнурии кои ми вредеа, и на крај сам на себе си викам јебига,

а сега некој да ми напраи така, секундарно се свртам со десанка.. .. или леванка ( зависи како ке ми се намести) ко ке му ја учукам една (а,а, а, колку сум јак :pos: )

и од тогаш ми се нема десено нешто слично.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
ДА,веќе го имам објаснето тоа во една тема:wink:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
SteF напиша:
ЧИСТАЧОТ ДА БИДЕ ИСЧИСТЕН ?!!?! .....НЕЕЕЕ.

шала, ансверот е ДА.

ми се деси еднаш ја да објаснуван нешто на типацот и он на мене ахаам (потврдува ) со неговата рука во мојот џеб и ја нешто така остетив али после 30 сек. ми текна да проверам и шо да видам ... ...ништо не гледам, новчаник јок, и му вукам дај шо имаш , а мегу времено новчаникот сигурно завршил кај некој 17-ти човек и он на мене ми вади неговиот новченик и го отвара и глеам значка или легитимација така нешто беше (као демек џандар бил.. (...а уствари кој знај на кој џандар му го собрал (...на некој глуп сигурно :pos:) ) ) и после тоа еден пријател ме прашува колку пари имав во него, ја викам сто пет-шеесе, и он на мене ми вика за малце пари си ја научил фората :)), а ја на него му викам немав само пари имав и некои слики и ситнурии кои ми вредеа, и на крај сам на себе си викам јебига,

а сега некој да ми напраи така, секундарно се свртам со десанка.. .. или леванка ( зависи како ке ми се намести) ко ке му ја учукам една (а,а, а, колку сум јак :pos: )

и од тогаш ми се нема десено нешто слично.
Jebi ga. Za drugpat ke znaes. :pos: :pos: :pos:

Член од
18 мај 2006
Мислења
60
Поени од реакции
0
Pred dve-tri godini mi go drpnaa novcanikot vo avtobus.:shok: Ne deka imav mnogu pari, ali site dokumenti mi bea tamu, od licna karta, vozacka, kartica....Posle mi naprai problemi, trebase se da vadam odnovo.:lud:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
аха али ништо посериозно, мислам таман колку да ме потсетат дека туј нешто ми фале

Kajgana Shop

На врв Bottom