Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

Птичји Грип

Без влакна на јазикот!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
770
Поени од реакции
9
Како мал,татко ми ми купи адидас топка за фудбал и ми ја дигнаа поголемите и забележав многу касно.

Член од
29 мај 2006
Мислења
39
Поени од реакции
3
Летово ми украдоа мобилен телефон,незнам како и што,ама знам дека кога отворив ранецот да се јавам до кај една другарка и оп нема телефон...втор телефон по ред како што ми го крадат.првиот поодамна беше...окалки исто ми украдоа,у школо и тоа. е сеа пари редовно ми нема,и некои ситнурии по џебовиве што чувам исто,ама тоа најверојатно ги губам :).

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
ми ја украдоја цела ташна на плажа во романија...а внатре имаше дигитален апарат и 70 евра...леле ко се распиштив на плажата,...не знаев што правам.....а сатот беше 6 сабајле....демек на изгрејсонце и видов баш изгрејсонце :( :nesum: ne можам да ги прежалам

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
A be mene sekoj vecer upaljacite mi gi krada:nerv: :nerv:
Ama ko ce go fatam nekoj na delo:vozbud:
A mi ima ukradeno i dva tri telefoni

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
ми имаат украдено два телефона, и незнам колку дискови до сега :nerv:

многу ме нервира кога некој ќе ми украде цеде :violent1:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
daaa mi donese tetka mi skap casovnik od London i mnogu mi bese ubav nikoj takov nemase i dodeka imav fizicko ednas si go ostaviv vo soblekuvalna vo tasna a bevme poveke klasa!!! i nikogass poveke saatot ne go vidov za zal:(

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Ми прати вујко ми од Канада ролерки и тоа со силиконски тркалца еехееее на времето знаеш шо беа ролерки со силиконски тркалца???
И еден ден ми ги немаше,после дознав дека еден другар уствари ми ги земал од дома,па отидов кај него со татко ми,пошо ептен копиљ бев,и му ги земавме...

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
daaa mi donese tetka mi skap casovnik od London i mnogu mi bese ubav nikoj takov nemase i dodeka imav fizicko ednas si go ostaviv vo soblekuvalna vo tasna a bevme poveke klasa!!! i nikogass poveke saatot ne go vidov za zal:(
Јас имам најдено саат у соблекувална по физичко...многу добар саат беше, ама никој не го побара, па си го задржав за себе.....ама тоа беше машка соблекувална, и бев 5 одделение.

иначе еднаш имаше обид да ме ограбат ...еден залетан тип демек прашува колку е саат и оп...ти вади пиштол и ти вика ај бате вади сеа се што имаш...хаха изеде типот бед невиден, немав ни пари ни мобилен ни накит , ама ништо , хаха:pos2:, каков басуз бил тој :pos2:

едит..море имав 500 ден у џеб, ама човекот се плашеше да ми се приближи и убаво да ми брцне у џебови , и само така ме опипа, и виде невиде си отиде...а јас после тоа се сетив дека имам пари

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не се нашол сеуште таков среќник да ме ограби... Инаку кога бев мал копиљ редовно се дешаваше да ми земат 10 денари големите. Ама и тоа пројде.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Да ми го украдоа седиштето од точакот. :)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Да ми го украдоа седиштето од точакот. :)
И на шо седеше после до дома? А? А?
Инаку, па на неколку наврати ме ограбувале ама ништо значајно, еднаш знам кондомите ми ги украдоа, знам и кој ги собра ама нејсе, разбирам мака! Црвени очила за сонце на плажа во Несебар(поклон ми беа, ми доагаше да си гризнам од к****), и една книга на факултет(за ова не жалам, не за друго тој што ја земал е прав професионалец, да го научев ке го частев кафе и не му ја барав назад, како успеа да ми ја мувне. Браво!), и еднаш како дете ми беа насилно одземени 500 денари, ако се брои и ова! Друго не знам...:salut:

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Сум бил ограбен во училишната соблекувална. Ми ги собраа парите:icon_roll

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Охоооо моливи,боички,фломастери (овие во прво,по цели комплети одеа),пари,чиби чан,мобилен (типот стоеше до мене во автобус)...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ми го украдоа точакот, и ден денес го колнам копилето.
Беше пред 3 години мислам, Евровизија имаше вечерта и кога излегував си беше на место, кога се вратив го немаше. И летоска на базен имаше за дрво надвор врзано ист таков точак, ама ме мрзеше да го чекам сопственикот.

Летоска во парк, во близина на Колосеум циган грд се избаци и му ги собра парите на Дафи.
По 10тина мин се слушна сирена од брза помош... се надевам за него била. :vozbud:

П.С.Да му се исушат јајцата на тој што ми го украл точакот.

Kajgana Shop

На врв Bottom