Дали некогаш сте биле ограбени?

Дали некогаш сте биле ограбени?

• Да

Гласови: 56 57,7%
  • Не

Гласови: 41 42,3%

• Вкупно гласачи
    97

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
но и покрај тоа, сепак не бев јас тој кој ги занемари нашите соживотници, па беше ограбен.
Гледај да не ти се случи такво нешто, па после ќе правиме муабет за тоа кој колку ги занемарувал или не.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Гледај да не ти се случи такво нешто, па после ќе правиме муабет за тоа кој колку ги занемарувал или не.
Така е. Треба да се внимава денес во Македонија, не можеш туку така да се движиш слободно кај што има Албанци, ова особено ако си женско. Па токму на ПМФ има константно малтретирање на студентките, токму од Албанците од блиските куќи, а ова творе ограбување таму, е милион и прво.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Така е. Треба да се внимава денес во Македонија, не можеш туку така да се движиш слободно кај што има Албанци, ова особено ако си женско. Па токму на ПМФ има константно малтретирање на студентките, токму од Албанците од блиските куќи, а ова творе ограбување таму, е милион и прво.
Такво нешто може да се случи и од наши не само од Албанци, секакви индивидуи има. Никогаш неможеш да претпоставиш од каде може да дојде опасноста, бидејќи се си изгледа нормално и за секунда може да се променат работите.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Пред неколку години ме застанаа кај асуц нам скопјаните добро познато место. Откако ме застанаа Албанци ака Албанци кои патем беа тројца ми побараа да извадам од мене се што имам и да им дадам едниот од нив ми извади нож кој личеше ко за колење на свиња. Фатив да им вадам се што имам но ко за среќа тој ден моб го имав ставено во внатрешниот џеб па така се што ми земаа беа некои 150 ден, мало парфемче џебно, привезок и тоа е тоа за на крајот да еден од нив се обиде да ме удри со тупаница и му успеа нормално од зад грб на педерски начин. Откако тоа го стори двајца избегаа третиот пред мене почна да бега Но за среќа моја и да си ја наполнам душата третиот го фатив и од ударите кои му ги нанесов мислам дека дека си наплатив работите кои ми ги земаа.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Да бев, од визбата ми украдоја стар бакарен котел од дедо ми. Да знаев дека бакарот бил скап јас самиот ќе го продаев! :eek:

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.222
Поени од реакции
2.283
Колата ми ја обија на “дивиот“ паркинг карши Веро-Центарот, ми го скршија стаклото и едно торбуле мало ми земаа, немаше ништо вредно али бељата ја направија...

Член од
20 јули 2014
Мислења
311
Поени од реакции
302
"Расист".

Kajgana Shop

На врв Bottom