Meне ме имаат фатено на екскурзија неколку другарки али јас си го мава и они ми влагаат во соба.Не оцекувам дека некое зенско влегло во соба и онака ладнокрвно си продолзувам да си го дркам.Кога гледам зенски.После срамоии.
:kesa:
Не ме имет фатено, вешто дете сум.
Иначе на екскурзија ко вампир шетав од соба до соба, пошо досадно ми беше, и влегвам кај едни другари, коа гледам четворицата опнати на креветите (различни) и си дркет ноншалантно.
bev 14-15 godini i bevme so drugar mi na pecanje, ne jadese ribata pa pocnav da si "pruzam" zadovolstvo...pomina slucaen minuvac i me vide...drkas a?...mi vika....da ja ebam i riba koga ne jade sto da pravam mu rekov...ama vo zemja propadnav:kesa:
Zamislete si situacija tipot/kata vi doaga na gosti i sedite vo vasa soba i ne mozete poveke od 5min da pravite muabet i pocnivata strasno da se baknuvate,galite i zavrsuvate vo krevet.Taman ste ja pocnale vasata dnevna rutina koga OP na vratata se pojavuva vasata pomala sestra ili pomal brat seedno.I kako bi se osekale i sto bi napravile.Sramno neli?:kesa: PA POVELETE
Не би можел да кажам, затоа што не практикувам да водам љубов кога не сме сами. Сепак, луѓе сме и можеме да ги контролираме своите нагони, нели? Тоа не прави поразлични од животните...
Не би дозволила да се случи тоа без разлика колку сум „запалена”.Не сум толку храбра да ризикувам некој да ме фати на дело.
Срамот би бил поголем од задоволството.
па не би ни почнала да го правам тоа ако знам дека има некој друг во станот, а ако ете се работи за помал брат или сестра и не можеме до толку да се воздржиме, тогаш барем ќе стаам клуч на врата...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.