- Член од
- 18 јули 2012
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 47
Сестра ми ме фати еднаш како мастурбирам и ми беше незгодно зашто таа е помала од мене, ама после се научи и знае да си излезе кога ќе ме фати во такво нешто.
Ништо душо, слабо.Сме стасале до 95 левел засега, а тоа е да имаме секс во соба кај што спијат луѓе на 2 метра од нас а да не не осетат. Следен левел е будни луѓе да не те осетат али не знам дали некој го има достигнато. Освен ако и тие будните имаат секс па нема да им текне на никој друг
Не зезај! Во приколка? Во шатор? А да не бевте со глувонеми? DDDDНишто душо, слабо.
Камп за приколки и шатори. Гужва од истите. Во шатор со друг пар, будни. 30 cm едни од други. Finished in less than an hour. Success . Не знам кој левел е тоа, ама мора да повисок од 95 XD.
ја те прочитав...и плачамmene da komsikata .onaka u dvor rabotev neso i sednav da odmoram dusa i eve ti go ko puska se nadrvi od nikade i ja so ke praam a na levo a na desno i u toj moment se pojavi komsikata covece znaes kako se ocrtuvase od kusite pantaloni komsikata ubavo go izmerka i mi rece ako komso prirodno e tva mi se nasmevna i si prodolzi so nejnata rabota a jas neznaev dal da placam ili da se smeam