Дали ве „фатиле“ додека мастурбирате/водите љубов?

Член од
3 март 2006
Мислења
231
Поени од реакции
2
Живеам со сестра ми, која што пола ден поминува на работа така да неам проблеми. Али се случува мајки ми да дојде онака на посета ненајавено, добро што заклучувам влезната два пати така да ја слушам тоа бравата р'ѓосана кога сака да влезе и иам време. На таа жена мора клучот да и се одземе, напаст е, не само за дркање него и кога сум со девојка, невидено лош тајминг има.

Иначе еднаш ко мал скоро ме фатија. Ко шо отварам мајка ми врата ја скокам и влечам панталони и гаќи нагоре. Оваа збунета ми вика шо праиш и ја праам тужна фаца и се вадам на една алергија што ја имав тогаш, пошто стварно беф исфрлен на нозете, демек ме чешале нозете многу и ми поверува. :D:pos2:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
А онаа урбана легенда која се ширеше, за оној кој татко му го фатил како го бута во парно? Па почнал да го мава, овој не можел да се одвои..
ех младост и глупи прикаски ко спомени.

Член од
24 август 2006
Мислења
53
Поени од реакции
3
Мене ме издадоа другарите,а таман ја замислував комшиката!Место неа се појави мајка ми со сукалото и The rest is History!
Ама им вратив на тие,потоа дркав само замислувајќи ги нивните мајки голи(бљак)кога ќе ми текне:uvo:

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
mene za koga bev sedmo oddelenie me fatija drugarki (dve) ama samo sto vlegoja me vidoa i izlegoja i taka nikoj drug nedozna .........:)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
do sega me nemaat na4ekano vo momentite na vozviesenie :) se nadevam taka i ke ostane ..

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Како гледам порнич само еднашка а во дркање не за срека слухот уште ми служи хаха

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
-=}{VLATCHE}{=- напиша:
Never did, never will ! :nenene:
Имам многу добар слух :drk:
Koj машки орган е најразвиен после 12?
УВОТО!!!:drk::drk:

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Не за среќа,секад си ја заклучувам врата кога сакам да се фатам за работа и после ке си ја отклучам

Член од
12 септември 2005
Мислења
15
Поени од реакции
0
Dimitri напиша:
Живеам со сестра ми, која што пола ден поминува на работа така да неам проблеми. Али се случува мајки ми да дојде онака на посета ненајавено, добро што заклучувам влезната два пати така да ја слушам тоа бравата р'ѓосана кога сака да влезе и иам време. На таа жена мора клучот да и се одземе, напаст е, не само за дркање него и кога сум со девојка, невидено лош тајминг има.

Иначе еднаш ко мал скоро ме фатија. Ко шо отварам мајка ми врата ја скокам и влечам панталони и гаќи нагоре. Оваа збунета ми вика шо праиш и ја праам тужна фаца и се вадам на една алергија што ја имав тогаш, пошто стварно беф исфрлен на нозете, демек ме чешале нозете многу и ми поверува. :D:pos2:

ООООООООООО да сиииииигурно ти поверувала :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ако бе нека нека си мисли дека му поверувала:pos2::pos2::pos2:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
Mene ne mi se ima sluceno ama cesto vleguvaat bez da tropnat mn me nerviraat taka,a inace imav eden son kako majka mi vleguva i me faka
lele nemozev da zaspijam mislejki dali bese vistina ili ne :uvo::kesa:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Ѕвер напиша:
Со алатот у рака на лице место не ме фатиле, али имало многу ситуации каде домашните биле блиску до откривање на моите дејствувања пред компјутерот, пред телевизорот, во ВЦ или во соба :drk:
Буквално истото важи и за мене.:icon_lol: Само шо собата секад ми е заклучена без разлика дали спијам, дали учам или :drk::icon_mrgr

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
da ne bide rabotava kako eden moj drugar sto go ima fateno majka mu....
sinko ostaj kurot i fati kniga
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:d

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.721
Поени од реакции
22.705
:drk:me fati bratmi 2 pati koga bev 12.13 godini sega ne premnogu sum:kesa: iskusenza tie raboti:drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom