Дали вежбате, што вежбате и колку често?

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Не, ништо, и никогаш. Многу ме мрзи. :(
Се каниме сто години со другарка ми да тргнеме на пилатес, сега пошто е фенси тоа, ама или она учи за колоквиуми, или јас учам, или воглавном и двете не мрзи и си наоѓаме оправдувања.
Возам многу ролели на лето, ама останатите 8-9 месеци хибернирам на тоа поле.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
5 дена во неделата идам во теретана:sport1:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.005
Поени од реакции
51.185
праам по 100 склека на ден, разбацан сум ко ламја :pipi: :))

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
редовно вежбам во тетерана,знам многу вежби и внимавам на исхрана...активен сум веке година и некој месец.Играм фудбал редовно,склекови стомачни вратило практикувам,и се обидувам да бидам фит на најдобар можен начин.На сите би им препорачал да вежбаат.Ако ве интересира нештко околу бодибилдингот или фитнес слободно нека се обратат.

Поздрав :smir:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
моментално активно вежбам кик бокс (веќе 7 месеци), иначе сеа почнав и да трчам на кеј и планирам на водно да идам еднаш неделно.. мислам дека е доволно за да се одржи форма на тело :) get ready for the summer :smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Нема спорт што не сум го пробал....4 години карате,5 години фудбал,1 година одбојка...порано одев и во теретана но ме фати мрзата и сега пеам дома :pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Пред 1 месец почнав повторно со тренинг (фудбал)...
Дома правев склекови, стомачни и некои вежби со мали тегчиња...

Пред 2 недели ги истегнав лигаментите на коленото и сеа само тренирам пиење пиво и вино... :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Вежбав долго време кошарка и сфатив дека никој не цени талент и квалитет, строго се фура на познатства и затоа баталив. Само знам дека сите тие што се форсирани, играат за прв тим, го јаделе од мене баскет :)

А да, имам тренирано карате 2-3 год. Имам медали освоено. Затоа dont fuck with me xD

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Сеа за сеа лесно возење на точак ,на кеј.. колку да не сум без ич..:wink:
За понатака идење и вракање во должина на целата стаза на кеј колку и да се тоа километри (мислам13 во еден правец) ..значи од Ново Лисиче до Влае и назад ..
А уште понатака ,зависи од тоа како ке се одвива возењето и како ке се осекам и колку нема да ми се здосади има шанси да играм баскет опет иако веке најавив пензионирање .. :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Па не вежбам многу често.
Ко ќе е потопло времево се возам со ролери после мостон.Вака некогаш вежбам на справана ко ќе немат шо да прам.
Некако мрза ме фаќат:nesum:

E

`EsCaPe`

Гостин
Вежбам во домашна атмосфера, на справа + стомачни, склекови, дигање тегови, и слични вежби.

Надвор од дома, практикувам џогирање, кога условите се поволни т.е кога времето е убаво.

И танцувам. И тоа се рачуна ко вежбање. :)

...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Е сеа поинаков ми е распоредот за разлика од пред две години...

Пет дена теретана и неколку дена од средина на неделата на кошарка, онака чисто рекреативно. Закржлавен сум многу!

АМА од понеделник ги пумпам гумите, ги затегам кочниците, ги бричам нозете и ја отварам сезоната. Океј, тоа последното не. :D Значи 20 км возење, 200*200 склекови&стомачни и секојдневно плешање кошарка.

S

SSS-Stolica

Гостин
Од денеска покачив малце, 60 стомачни 100 на тегови од по 10 кг и склекови колку ќе ми дојдат, тие ми се најмачни не знам зошто...

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
сеа баш супер се погоди времево и двапати во недела на стаза идам супер е! ем си тренирам :vozbud: ем мозоков ми е на пасење....ептен ме релаксира ова..сеа почесто ќе ѓи дружам ролеркиве иде лето нема зезање :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom