сега моментално сум добар ... почнав теретана да посетвам редовно, морав да живнам малце ... претходно бев ко некој паразит 3-4 месеци без апсолутно никаква физичка актиовност :nesvest:. полека полека се враќам кон топ форма
Моментално почнувам да се фраќам во форма. Не викам дека сум во којзнае каква форма, ама не сум ко зимата закржлавена. Нешо измеѓу сум ...секој ден одвојувам по 1 сат.. така да добро е засега
Мојата форма а посебно кондицијата во последниве недела-две ми е драстично подобра. Почнав поактивно да спортувам, а помалку да спортувам пред компјутер. И резултатите се видливи. Играм кошарка и трчам. Малку мачно беше на почетокот ама сега е топ.
Конечно влегувам во некаква форма , цел живот бев полн и дебел. А сега сум со нормална тежина , нормална градба на телото и конечно кондиција со која се гордеам.
кондиција.....на времето кога тренирав пливање, сеа тапа....кога се затопли времево почнав пешки накај факс па така да се раздвижив малце, почнав и со стомачни, али повеќе од 30 тешкоооооо:kesa:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.