Дали вежбате, што вежбате и колку често?

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Па практикувам барем ендаш во денот да правам стомачни склекови и грбни

S

SSS-Stolica

Гостин
Сега пополека се враќам во форма...викендов некако пробав, а за кондицијата...првите 30 минути ќе цркнам и мускулите ме болат многу...ама после тоа не осеќам никаква бола(иако имам) како антестезија да ми стаиле...и опуштен сум целиот можам многу да трчам тогаш...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Си ја тестирав кондицијата денес. 2 саата баскет и не бев уморен. Штета требаше на ручек да идем иначе ќе играв појќе (=

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Sto pravite za da se odrzite vo posakuvanata forma i da ja podobrite kondicijata? Ili ne vi e gajle za vasata forma, a pa ic za vasata kondicija. Jas treniram kosarka pa taka se odrzuvam vo kondicija plus dopolnitelni treninzi(trcanje, teretana itn).
Во моментов кондицијата не ми е баш најака страна затоа што допрва се будам од зимски сон:kesa:.Инаку се одржувам и ја подобрувам кондицијата со играње кошарка барем 3 пати неделно, возење ролери барем еднаш неделно и со самото тоа дека треба да одам по една опасна нагорница ми се подобрува кондицијата.

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Полека, полека ја враќам изгубената кондицијата. Последниве неколку дена активно го посетува спортскиот центар и играм баскет. Кај и да е ќе ја повратам во формата која ја имав пред неколку месеци.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Катастрофа. Али од здравствени причини највеќе. Пред 6 месеца, па, солидно...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Имам добра кондиција,стандардно добра.Формата ја одржувам со трчање и спортување,а во последно време и многу пешачам.Да не претерам,ама вчера исппешачив барем едно 3-4 км :wink:

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Се враќам во кондиција... Ќе биде :vozbud:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Топ сум и у форма и у кондиција секој ден тренинзи :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Пред 5 месеци ми беше катастрофа,сега одлично го издржувам тренингот од по 2 часа без проблем ми се чини можам и уште 2.

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
Кондицијата и јас сме скарани веќе подолго време не збориме, ама нека се затопли како што треба времево и го фаќам кејот секое сабајле за трчање

С

Спенсер

Гостин
Кондицијата и јас сме скарани веќе подолго време не збориме, ама нека се затопли како што треба времево и го фаќам кејот секое сабајле за трчање
двајцата ке го фатиме...т.е. може и уште 2 цури да дојдат...:vozbud::vozbud: сабота недела,идам на кеј,со Нено...да му покажам колку сум спремен:vozbud:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Јас највише вежбам за грбот,стомачни ,и трчам тоа повеке преферирам.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
да, знае доста често да ми падне на памет да земам да вежбам. Нешто аеробик,нешто на справи низ дома..
Не мора да вежбаш само ако имаш потреба да ослабеш, туку онака убаво е за секој.
Ама сепак повеќе денсам и вежбам кореографии отколку што вежбам ..ова е секој ден, а вежбање дали 2-3 пати во неделата :wink:
..али ништо од сето тоа ако не се исхрануваш асално.
:helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Секој ден освен недела во теретана одам по сат или сат и пол.. на разни справи да не ги набројувам. Се заозбилив пред летово..сериозно ја сфатив работава:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom