Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Serpico напиша:
Си запнал ти зет да ме праиш а? :pos:

Иначе, СОБД без мене е незамислива организација.
Јас и ти ја формиравме СОБД и веднаш на чело застана неприкосновениот........д уан енд онли........ај си знае он,да не му праам толку реклама хахаха

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
оти Спајдер го нема на ниту една слика? барем јас колку што можев да приметам????

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
BusHav напиша:
Јас и ти ја формиравме СОБД и веднаш на чело застана неприкосновениот........д уан енд онли........ај си знае он,да не му праам толку реклама хахаха
На Викет ли мислиш? Во право си, не треба да го збориме по форумов. Пссссст!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ако не мислевте како се вративме, не мислете не појќе добри сме. Само многу спиев, затоа каснам со пријавување ... :pos2:

Туку, гледам некои не си поминале баш најдобро, но јас и овој пат немам зборови. Изгледа тоа е затоа што секогаш останувам до крај, а најсмешните и највесели работи се токму тогаш. Е па пукнете сите што не бевте, а и тие што заминавте порано, дека ги пропуштивте најубавите еклери!

Друго што да кажам, прекрасно беше ... запознав доста луѓе кои ги имав на список, и иако неможеш да си поприкажеш на собиранка, мило ми е што не видов ниту еден намќор, туку сите се весељак до весељак ... впечаток за сите новајлии 10 плус!:vozbud: :smir:

И така ... одам сега да ја наполнам галеријата ... :podsmev:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не можам да се соземам од мака што се вративме:eek:oo:

Иако бев ненаспана, изморена и скапана, си поминав најубаво. Атмосферата си беше одлична, сите расположени и весели, убајни! Си запознав многу, се видов со тие со кои одамна не сме се виделе мх мх

Дефинитивно Кајгана собиранките не треба да се пропуштаат:cuc:

Мамата, се гледа дека немам зборови, постов е краток:cry::icon_lol:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Ефе и јас да пишам нешто.
И ја си поминаф најТоБ на сфет, ЉОЉ

Првин да пишам дека дојдоф на време, ама внатре беше само ДимитарЦ, сите останати седеа пред рамсторот молот. Мечка страф мене не ми е страф со rymz први седнафме на сепаре. По нас и сите останати почнаа да доаѓаат. И внатре беше интересно. Мило ми е што се запознаф по втор пат со pearl. По прв пат со Стево, Ада.... Форчн по втор пат.

Се извинувам што не дојдоф во Место, ама ова беше последна сфирка од сезона 2006/07 на Сешн Селекшн со Мио у Кастро. Плус тоа запознаф една прекрасна девојка со шишки.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Аууу колку е добро да си кајганџија :je: екстра журка во Дајмонд со сите членови што денсавме,пиевме,кршевме флаши :kesa: одлично си поминав се запознав со пола од луѓето што ми беа на листата се начукав...леле кога пак пак :je:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
super vo globala mada tolku mi stana toplo mi idese da se iskornam

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Vo Dajmond mnogu bese ubavo, ubava muzika drustvo se.Vo Mesto vlegov pa odma izlegov.
Retrospektiva super bese go zapoznav Trn,Acid,ivaa i ne znam koj dr.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ja ne znam zasho ali... ne zapoznav bas... Mungos go zapoznav, baterflaj , Poverdrive toa bese se... bar taka mislam.

ali super bese se.. posebno vo diamond.. posle vo mesto nemozev da izdrzam, nikogas ne sum mozel da stojam dolgo taka i sega :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
ТоБ....многу беше добро...музиче...Дџ-от ни се погоди Здравкоjeee...Одлично си поминав..денсање,уште партнерката да ми беше тука се ке беше топcmok..ама и вака бешеklabing

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
se nadevam deka si pominuvavte ekstra, ke prostite sto ne pominav ali se izgubiv od petok navam........:drk:

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Eve i jas se javuvam od mesto zlocina - dodusa malce kasnam cim i ovie sto gi isprativme vo 5 casot veke stignale doma i uspeale da pishat ... ama sto da se pravi nesto forumot ne bese pri sebe (izgleda i on bese na sobiranka zatoa) ...

Se na se - top i zapoznav kup novi faci ...

P.S:
NAredna sobiranka uste pozustro mora da bide ...

P.P.S: fortune nemoj da me brises :smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Прекраснооооо! :vozbud: Мислам дека дури и беше подобро од минатата собиранка, за роденденот, најверојатно зошто имаше повеќе луѓе, бевме на подобри места и бев подобро наспана...:)
Во Дајмонд беше супер, се изнаигравме со Дани, со Нинче, со Урбан, со Шефот, со Земзела, со Вортекс... Со кој не :pos: Малце цркнав од топло (дека добра вентилација имало, нали :icon_roll), ама не се жалам.:) Се испозапознав со многу нови луѓе (пола не ги ни памтам :pos:), се видов со некои стари, се дружев со сите... Топ беше.mazoretka:

Во Место не поминав многу време со форумџиите, ама и таму беше убаво.:) Дури и на музиката успеав да се адаптирам, ќе да беше до алкохолот... oro:
Сабајле дома во 5 се прибрав, мртва уморна, испотена, со лоша фризура, искината хулахопка (кој ме згазна со штикла, аманhurt: ), дупка од цигара на лев показалец и широка насмевка. :icon_bigg

Значи одлично беше. Треба почесто вакви „екскурзии” форумски да се прават. :wink:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Eпа,прво да кажам,овој пат повторно ме пуштија со тетка ми,ама ваљда не ја видовте дека во ќошот беше,а јас само два пати седнав таму по 5 минути... За жал дојдов во 10 ипол бидејќи мислев дека собиранката почнува во 10,а не во 9,па така и имав само 2 ипол саата да ве дружам,од првин се поздравував со повеќето форумџии и лошото беше што немав друштво ама потоа се придружив на ада,бада и сит...ада и сит ненормално ме изненадија,ада ја замислував некоја висока досадна личност која само ќе седи и ќе се досадува(а најживата испадна,па и колку мене ниска била :pos: ),а сит го замислував некој,како да кажам,најобично машко од метро и 70-75,кратка коса,го замислував како бада сличен...И така со нив се опуштив малку,се разиграв...ацид рече од почетокот дека нема да не пуштат во место,а јас после некое време го прашав и мистичен кој рече дека ќе најде начин да ме пуштат,но сепак тетка ми не ме пушти објаснувајќи дека после 1 е долго за мене(е оваа беше друга тетка,шуќур не сакаше првата да дојде)...ама како и да е, не верувам дека ќе ме пуштеа таму,ама сепак ќе вредеше бар да пробав да влезам...На собиранкава испив малце поеќе од што треба,тетката не примети но му кажав на татко ми кој ми даде една мала казна,ама како и да е,важно рече дека во јануари 3тиот роденден можам да идам сам,бидејќи и онака од септември ќе учам во скопје и нема да биде исто :) Песните во Дајмонд беа тоБ,а и јас од пивцето малку се опуштив,но после третото пиво почна да ми се врти и Ортаче и Еко кога ме видоа ми дадоа кисела вода и лимон па така малку се подобрив,ама сепак тоа беше негде 12 ипол,15 за 1...значи на крајта... Во текот на собиранката имаше мислам многу повеќе од Сенс,ама сепак запознав многу помалце....ете да кажам да сум запознал едно 10 души,таму некаде....не ги запознав:Мартинс,Кики,Батрфлај,Фети(и другарките),Саладин,Акаша(дојде?),РиалГрл(ја видов а не и подадов рака),БејбиГрл(исто,исто),Плејбој,Бидиков,Земзела(не сум сигурен дали го запознав дека некои ми кажуваа имиња а јас не можев да ги слушнам и не сакав пак да ги прашувам :pos: ) и други луѓе....Додека Sоне и Мац беа и во Сенс ама тогаш не се поздравивме,овојпат тие ми подадоа рака,инаку јас не знам...изгледа не бев најорасположен за запознавање....инаку Серпико ме запозна со Форчн ама јас го разбрав Корча :pos: ,и тоа име ми звучеше познато па и не се трудев да го променам и да видам кој всушност е тоа или повторно да прашам.Потоа на мсн се разбравме со Форчн која беше она. И тоа... срам да им е сите кои не дојдоа на собиранкава,знам дека има различни причини поради кои не дојдовте,но ова беше кажано пола месец пред собиранката и за тоа време можевте некако да се организирате да дојдете.
И за крај да кажам,Дајамонд беше добар кафич,но сепак,затвараше во 1,а нели на малолетниците не ги пуштаат у диската...би сакал на другиве собиранки да се наоѓаат подобри решенија така што во кафичите да се стои до покасно,а потоа повозрасните да се разделаст и да идат у диско. Мене ова ми беше малку и ми помина како 1 секунда

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom