Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 февруари 2007
Мислења
61
Поени од реакции
0
Acid напиша:
СЛИКИТЕ ТУКА!

ПС: Галеријата ќе се надополнува, има уште доста слики од други апарати. Праќајте ми ги на marjan@kajgana.com
kako prvo sry za latinicata posle slikite se ludnica se gleda deka e bilo preterano jako (zalam sto ne sum bil tamu) inaku ne e lesno da izgledas 350 sliki :P ne sum golem kajgandzija ama sepak mi bese interesno da na nekoj nacin zapoznajam nekoi luge pa i da gi vidam na slika aj pa zdravje za naredniot pat ke gledam i jas da dojdam :zlo:
BTW BabyGirl^^^ suprused me :P

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
епа да ви казам мене ми бесе прв пат во ваква собиранка и супер си поминав се надевам дека другата ке поминам по добро

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
и покрај болките во стомакот,супер си поминав.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Добро си поминавме. :salut:

А за упознавање, го упознав само Playboy, а dexterche се изгуби негде пред да отидам да се поздравам, и то.
btw у Дајмонд не ни беа сите од форум, туку имаше и други луѓе. toae:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Acid напиша:
Во Дајмонд беше топ! Доста нови членови дојдоа и запознав, на мое оргромно задоволство. Како по обичај, во 21 имаше 5-6 души, па после 21:30 нагло почна да се полни локалот. Пријатна атмосфера со комерцијално денс музиче, кое диџејот на сврте на хип-хоп, па ретро и на крај српско. Одлично беше! Ем џускање, ем муабетче, ем по некоја искршена флаша :) На крај не можеше човек да се размине од гужва.
да те поправам, во 21.00 немаше жива душа од форумов. Накај 21.15 дојдоа Мавечко и Дафи а после извесни 10 минути дојдоа римз и тончи.
Дури накај 21.30 дојдоа околу 10тина кајганџии. Како и да топ си поминавме. Штета што не бев во место и така не заспав до пред 03.00.
Скулгрл напиша:
А кој рече дека ќе има Цеца и Гергана? Прави разлика меѓу Дајмонд и третокласна биртија.:) Музиката ќе биде прикладна.(и комерцијална :pos:)
ок, можеби згрешив, немаше цеца и гергана... ама тоа кога ме мавна у р`бетен мозок последната песна синеееееееееееееее уау... немате појма колку бев шлогиран.
Како и да е мило ми беше со сите што се запознав посебно со Некрофилија (серпико бе!) и уште некои членови кои најмалку очекував да ги запознаам.
жалам што не успеав да се запознаам со Фантом Охридски, Фолксваген и уште таму неколку... ке се пронајдат.
п.с. наредна прилика - можеби ке бидам подруштвен и ке имам повеке енергија :pos2:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Epa za mene ova beshe prva kajgana sobiranka na koja prisustvuvam :)
Mestenceto beshe super, so Doti4nata, BUshav i Urban navreme si dojdovme i koga vl;egovme site sto bea dojdeni bea isposednati po separea, sakaa i ovie ama jas insistirav da si sedime na pultce za da moze da se densa posle :)
I taka Bushav zastanat do mene i pocna da mi kazuva koj clen koj e i posle kako sto vleguvaa mi gi kazuvase :pos: (edno golemo BLAGODARAM do Bushav sto beshe tolku ljubezen i trpeliv da mi gi pretstavuva site, inace ce bev kako izgubena vo vselenata :) )
Se zapoznav so tie sto sakav da se zapoznaam... Sakav so uste da se zapoznaam, ama nekako site mi bea kao drustva, kao svoja shema teraat, site megusebe si se znaea i... mi beshe nezgodno :(
I drustvenceto moe ne beshe neshto najveselo, ali zatoa jas ko nenormalna sama edna si se iznaigrav, si se iznaskokav, iznapeav :toe: i ostanav do kraj :) Me izgorea i so cigara ama ne fativ decko :pos:

P.S. Za narednata sobiranka, posto vece stvarno sme mnogu, predlog- maicki so nick-ot od kajgana na grb i kolektivni zapoznavanja inace vaka nisto :)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Супер беше журката ...алал да ви е ....едвај чекам наредна
мило ми е што се запознав со многу нови членови,а посебно со Трнот :))))))) , Fortune,La Espanola,BOYD :),ivaa и многу други !!! Криво ми е што не ги запознав сите други но во наредна прилика :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
ViRuS напиша:

Дудлач во акција :pos::pos::pos: ајде известувајте, кој како што??? има нови парови ќе одиме на свадби или ???

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
bev u diamond so drugarka, a vlegovme so dimitarc zaso ni bese sram :kesa: ne zapoznav mn luge zaso celo vreme sedev iako sakav da gi zapoznaam site :) sve bese ok (iako ne slusam niso od toa so pustaa), samo ne bev soodvetno oblecena zaso doagav od park (ne mi bese planirano doaganjeto u diamond)... ne sedevme mn, okolu pola saat, 40 min pa zatoa sleden pat ke sedam povekeee :) toa od mene...:helou:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Јас сега се вратив од Скопје ... малце мутав од патот ама кај да е ќе се освестам и ќе ми текнит со кој се запознав. Запознав многу луѓе и голем ќејф ми беше, собиранкава беше супер, патот до Скоје беше закон едно чудо смеење со еко,дивине и фортуне
На собиранкава и на едното и на другото место беше тоБ
поздрав до сите

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
G e G o напиша:
... патот до Скоје беше закон едно чудо смеење со еко,дивине и фортуне
Кога стигнавме на Стража и кога пиевме кафе на враќање, спомнавме дека ни фалиш во моментот:pos: Си пропуштил уште повеќе смеење, што да ти правиме кога не си дојде со нас. Ненаспан човек повеќе глупости тресе:toe:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Запознав доста луѓе меѓу кои П.Овр...Трн,Плајбој,бојд крајзи ин лав...и највеке мерак ми се напуни шо ја упознам Форчн...летоска има да и идам на гости веке знам која е :pos:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Fortune напиша:
Кога стигнавме на Стража и кога пиевме кафе на враќање, спомнавме дека ни фалиш во моментот:pos: Си пропуштил уште повеќе смеење, што да ти правиме кога не си дојде со нас. Ненаспан човек повеќе глупости тресе:toe:
Не ме имате видено пијан шо прам ама ај ќе бит и то :) имав работа зато не дојдов со вас и плус ко се враќав со комбево запознав ... ај во друга тема ќе пишам ако бит нешо :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
мРнО, ќе ми биде чест да знам дека ќе ме бараш низ Охрид:icon_lol:
Шала, бујрум. Охрид чека гости:)

Геџо мадафака:pos:

Туку ќе заборавев да кажам... Прв форумџија на кој налетав кога вледов во Дајмонд беше Бисерка. Баш ме изненади (пријатно, се разбира), најмалку очекував да ја видам нејзе на собиранката:)

Ајде собиранка уште една што побрзо:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom