Па малку со задоцнување, али ај и јас да си кажам впечатоци... Значиии
1. Го упознав Кенгур и морам да признаам дека е ептен гуд лукинг, барем по мојот вкус и ус пут ќе срушев чаша пошо сум лузер.
2. Ширев дезинформации дека Прл не е тука, ама па од кај да знам јас
Енивеј, многу, ама МНОГУ ми е мило што ја видов, така разиграна, разубавена, насмеана, превисока за мои стандари ( па морав да и мафтам за да ме примети , али нема везе, битно да се дружиме
) и така...многу ми е мило што ја видов пак, али имав осеќај дека и киднав дур ми праеше муабет и сеа криво ми е, али ај следечи пут!
3. Форчн! По толку долго време се осеќав ко да ја знам, па и она мене, тоа беше љубов дефинитивно
4. Гего го видов, али а сакав да му се убацам негде го снемуваше, значи или ме избегаваше, или не ме примети поради мојата висина ( второво е поверојатно
)
5. Бојд мислам дека беше, видов ја весело девојче што прави муабет со Викет, се упознав и дур да разберам што ник има се окозив, у секој случај фина појава
6. АДА, аах Господ знае колку чекав да ја упознаам, па и луѓе прашуев и се усреќив
Ептен ми е драго што конечно ја упознав, јес да требаше да сврземе повеќе од 2 реченици, али ајде и тоа ќе го оставиме за следечи пут!
7. Фала им на Урбан, брачеда ми (Нина), Дукс (Еспањолата), Буш и секако, секретарицата Ива (Псајватевр) за дружбата.
8. Имам впечаток дека новиве членови или се ептен срамежливи, ептен НЕдружељубиви или мислат дека на чело им пишува кои се па ќе ги бркаме по кафиќи
Треба малце пооуштено и дефинитивно да не се групираат по два-тројца па другите кој ги ебе...
9. Дајмонд беше добро место, само што боље би било да најдевме нешто само за нас, затоа што вака не можеше да му се убациш на секој и да го прашаш кој е пошо имаше многу луѓе што не беа форумџии...
10. САКАМ ПАК!
п.с. велешанките дрољи, пак не дојдоа!