Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
leleeeee:kesa:

патем

Мило ми е шо ги запознав: Ацид, Скул (срамежливата:icon_razz), Овердрајв, Геџо (тешко него со мене :)), Toj eden od Struga lele ne mi teknuvaT kako se potpisuva :), Воткамикс (Најдобриот денцер :)), Бушав (бушав норално), Псај (ех таја најпојќе ме :kesa:), Дивајн (накратко :)) и најповеќе се лутам на: Билла Бонг и на Нептус :place:Kako ne me vidovte be sram da vi e :) и, така.. Некој да не заборајв.. Ааааааааа да да најмилата Форчн..Ја мислев за мила а ми испадна најмила уш помила така.. :) Е даа..и Ортаче. Се сетив вчера книгите да у ги дам дека требаШЕ и му праев друштво до трафика :) i izvинете ако некој заборавив... :) Појќето неможев да слушнам од шо беше ‘‘тивка‘‘ музиката :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
ivaa напиша:
Jeeeeeeee jas bev i bese super.gi zapoznav tockest,bushav,yugo,wicket:salut:
Си го запознала речиси цел СОБД (Специјален Одред за Брзо Дудлање) :pos:

Собиранката беше супер. Дајмонд, Место и јас имавме проблем со климата и вентилационите канали, али супер се изжуркав.

Запознав доста нови луѓе, а кога музиката е во прашање - искрено не ми е најбитна на свет кога е во прашање дружење.

До наредниот пат...

......стварно бе, дај пак да напрајме собиранка :pos:

п.с. Минуска голема за тие што не дојдоа од неоправдани причини. А кога е Кајгана собиранка во прашање, сите причини се неоправдани!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Serpico напиша:
п.с. Минуска голема за тие што не дојдоа од неоправдани причини. А кога е Кајгана собиранка во прашање, сите причини се неоправдани!
Да се надополнам на Серпико, огромен минус за сите членови кои не ни станаа од сепаре за да се запознаат со останатите! А јас и колега ми Боби уште стратегии сме правеле како да се упознаеме со новите! Пих :lutko:!

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Скулгрл напиша:
Да се надополнам на Серпико, огромен минус за сите членови кои не ни станаа од сепаре за да се запознаат со останатите! А јас и колега ми Боби уште стратегии сме правеле како да се упознаеме со новите! Пих :lutko:!
Требаше да ја примениме стратегијата "Клизачи Старт за Црвен Картон" ама ај....

....иначе во право си Школска.

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Цитат:
Напишано од ivaa
Jeeeeeeee jas bev i bese super.gi zapoznav tockest,bushav,yugo,wicket

,
Serpico напиша:
Си го запознала речиси цел СОБД (Специјален Одред за Брзо Дудлање) :pos:
МРНО ГО ПРОПУШТИ:ban?: ИЛИ СЕ ЗНАЕШ СО НЕГО?

Ај да не тупам многу многу него да си кажам и јас........
Одлично си поминав во Дајмонд музиката каква таква добро расположење направи (е сега кај кого како) ама мене ми беше ок "искршив една флаша":kesa: МЕСТО не го посетив али колу што слушнав не сум пропуштил многу:toe:... Во глобала добро проведено време и дружење!!!

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Еве ме и мене...да не повторувам,се е кажано.Супер си поминавме,запознав нови членови,да не набројувам па да утнам некој.Епа ајде..кога е следната собиранка?:vozbud:

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
se izvinuvam sto ne bev od opravdani pricini.
pozdrav do site sea odam da gi razgleam slikite!!

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Ако речам дека ми е криво нема да се оправдам многу само ќе кажам дека според сликите што ги гледав било extra али пошо сум морон ЈЕБИГА:tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
А што треба за да се дојде на собиранка освен добра воља и username & password?

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
ја си поминав интересно се запознав со многу водкамикс закон чоек,бушав супер е,урбан мувер многу беше весел заедно со нина,цоне многу ми личеше на колин фарел,вортекс,антон,крејзи ин лав,точкест,скорпио,psyfaction супер е,батистута,гего,спајдер, многу други ама сеа не ми текнуваат.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Серпико ти најде да збориш за дудлачи, абе не ја остаи сестра ми ни ташната да ја остави ја грабна:pos: се шалам уствари еве слика што па ја се шалам. Одлично беше стварно уште еднаш ќе кажам. А да и Скул па мора да си личам со сестра ми за да ми биде сестра:pos:
DSC00609z.JPG

S

Stef Bachatero

Гостин
Se zapoznav so toncie,bada bing,bila bong(ne znaev deka e on)Stef:),spajder deteto sto se kriese od euforijata malce sramezlivo mi deluvase,na toncie mu se odloziv zasto ne go pozdraviv na infected mushroom super clen celovreme me smeeshe,bada bing i bila bong gi mesav se dur ne gi vidov,so ada se zapoznav ne znaev deka e veganka isto kako mene,so divajn se zapoznav super administratorka i polna so energija,ne znaev deka red hot i crazy in love se tie licnosti sto gi znam vo zivo,so dadence ja zgaznav po stikla i se izviniv ehh sega nemav maramce da ja izbrisam tragata sto ja ostaviv:-P(dobro patikite mi bea cisti).Dojdovme so stil izlegovme so stil vazno site:)

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
точкест напиша:
Серпико ти најде да збориш за дудлачи, абе не ја остаи сестра ми ни ташната да ја остави ја грабна:pos: се шалам уствари еве слика што па ја се шалам. Одлично беше стварно уште еднаш ќе кажам.
Си запнал ти зет да ме праиш а? :pos:

Иначе, СОБД без мене е незамислива организација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom