Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Можам да речам квалитетно поминати 24 часа од животов. Ептен ми се допаѓа кога се случуваат убави работи без некоја посебна причина. Седнуваме на кафе, си правиме квалитетен муабет, ти вршам тортура истовремено (љубовна), и времето додека трепнеш поминало. Дури и еспресото заборавив да го чепнам 20 мин. :). После следи изведување, ремет, смеење до помочување, имитирање на Џон Траволта и Оливија, пак тортура од моја страна и многу, многу бакнежи. Илјада пати велам, дека сакам кога знаеме да си направиме здрав, сериозен муабет а потоа да изведуваме бесни глисти, во граница на нормала ,секако.
Нека тече времето кога сме вака расположени, нека се развива љубовта како денес. Лав ја :back:, С.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.116
Sad se vise ne trudis,
Zivis od stare slave;
I sve sto mi ponudis,
Deo je prestave....

Ref.
Pokazi mi sta znas,
Da, jos si najbolja kad me osvajas.
Da, jos si najlepsa kad se doteras,
Da, jos si najludja kada mi usne das.

Pokazi mi sta znas,
Da jos si carica, da kazem;
Vidi je to je moja curica,
I sebi nadimak najgori da podelim;
Ako ikad drugu pozelim.

Најмногу те сакам кога ми недостигаш. Као, следува лејм пост во тема каде сите се преправаат дека ги интересира. Што да пишам за да те импресионирам? Дека паузирам сериите дур си пи6аме? Cus I do. Дека стварно ми е мило што те слушам кога ми се јавуваш и ипак глумам (слаткар) лудило дека ми е сеедно што те слушам? Cus I do. Дека ако изразиш желба за 10минути сум пред тебе без размислување. Cus I will. Дека сериозно си сфаќам статусот на facebook и сакам дете. Cus I do.

I'll marry you one day, газе. :back:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Blackness, all is wrapped in blackness,
Covered overall, in clouds of blackness.

Can't even see my fingers in front of my eyes,
Moving like ballet dancers in slow motion.

I'm waiting... And I'm waiting...

Waiting for you is never a wasted time,
Waiting for you is never a wasted time.

And a sound reminding me of your calls,
Hurricanes my heart into commotion.

And I'm waiting... I'm waiting...

And waiting for you is never a wasted time,
Waiting for you is never a wasted time.

Те сакам, најмило. :back:

And if time and life allows... :wub:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Отворив да напишам во темава меѓутоа некако останав без зборови.....Понекогаш кога ти е исполнето срцето, усните неможат да говорат....Поубав подарок за роденден неможев ни да замислам.Среќна сум што те најдов и што те имам.За некого 13 ка е лош број, но за мене 13 ката носи само радости.Мило нека ни се честити 4 месеци.’Замисли 4 месеци на најголемиот ден за мене и тоа во петок 13 :vozbud:.Чудно зарем не !Благодарам за изминатите прекрасни неколку часа кои ми поминаа како минути.Те сакам мило:back:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Убава екскурзија беше онаа пред некој ден.:ужива:
Сакам да се повтори,ама тешко,веќе немам оправданија,а нејќам да завршам како избркана од школо дури после неполни четири месеца.:)
Ќе го скокнеме фактот што баш и немам некоја огромна желба за учење и тоа што порадо би била секојдневно со тебе по 12 саати,акајќи низ останативе средни школи,ама гледајќи реално тоа не е можно и изводливо,затоа ќе се задоволам и со ова малку што останува.
Сепак,подобро нешто него ли ништо.:pipi:
Те сакам.Секој ден повеќе од тој пред него.Највеќе,искрено.:back:
П.С.аман престани да ме навлекуваш на тоа бегање. :icon_lol:Нема шанси да се повтори пак!
Кого лажам? :icon_lol: И кога ќе бидеме болни и на турнир пак? :) :icon_lol:
Eдвај чекам.:)

N

navivacka

Гостин
Нема јас што да кажам туку песната нека кe каже се:

:cry:

Уште те сакам не заборавај:nesum:

T

TaMчЕ

Гостин
Аааа зашто кога ги читам постовиве во темава секогаш добивам желба да си кажам и јас што чуствувам?:nesum:
...
Епа ае да кажам... :trep:
Ееее еден месец и 3 дена веќее хуху
ае да не филозофирам да бидам кратка :toe:
абе абее....ти имам кажано дека ТЕ САКАМ најмногу на цел свет? :pipi:
знам дека ти имам кажано едно 78321542136541564654.. пати али не е битно ја да ти кажам уше еднаш :pipi:..
и и денес ми беше онака нај нај нај убаво и секој ден ми е се поубаво да си знаеш!!!И иако смрзнавме ко пТички на тоа клупите не ми е гајле пак би отишла и цела вечер би седела ако треба :хмм: !!! :)
те сакам прасе мое (само мое - ко шо би рекол ти :))
:back: :wub:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
И пак дојде моментот да ти се обратам тебе,на мојата љубов,the one and only.Прилично гаден момент зашто во спротивно не ни мислам на тебе,не ми требаш воопшто,но во времиња како ова морам да ти кажам нешто,макар и вака.Поточно,исклучиво вака.Или можеби е подобро да постоеше друг начин.......да,а еве како го замислувам јас:

Вечерва кога полека полека ме напушта секоја надеж,сила и желба,кога не гледам никаква смисла во ништо и никого,сакам да те видам само тебе.
Се среќаваме некаде на средина како не би се чувствувала загрозена,притисната,зашто и покрај се`,не сакам да се вратиш овде ни јас да дојдам таму.Само ми треба твоето присуство вечерва,ни минута повеќе.Првиот поглед е краток,ми треба време за да се уверам дека е вистински,дури и во фантазијава.Да,сонувам будна,сонувам зашто сум свесна дека во реалноста ќе го уништи мигов твојата победоносна,ликувачко злобна насмевка,никогаш не успеав да ја одгатнам...Нема насмевка.Гледам само во твоите очи,толку долго и длабоко дури не ме заболи и очиве ми се наполнат со солзи.Го тргам погледот и ја барам твојата рака.Стиснувам цврсто и ја држам така,а веќе чувствувам дека не можам да дишам нормално и ми треба твојата прегратка,но знам дека не можам да си ја дозволам зашто е премногу болна.Не е дозволено плачење,ниту сеќавање,спомени добри и лоши,ништо од тоа.Само стисокот и допирот на твојата рака.Чувствувам како да допрев дел од себе,нешто толку блиско и мое,а одамна заборавено.Убаво е..Не се дозволени зборови..Чудно,а сакав да ти кажам толку нешта,на моменти точно и знаев што,за добрите и лоши нешта што ги доживеав,за мене,како сум иста а колку сум променета.Сега кога замислувам како сето тоа излегува од мојава уста во твое присуство звучи многу глупаво.А,не ти е ни гајле и не би разбрал.Како што не ми е ни мене дали таму некаде имаш деца и жена,или преубава девојка или курви за една ноќ,а си сам.Што значи сето тоа?Ништо.Би го видела во твоите очи делот што ми фали,што ми е познат и што го оставив засекогаш кај тебе.Чувај го без оглед на се`,утеха ми е што некогаш сум го имала.Можеби и во моите очи има нешто твое,кога веќе не ми остана срце.

Нема ништо што да си кажеме,ништо што би променило нешто.Доволен е само момент или не е доволна вечност да проструи сето тоа да се смири немиров во градиве и да сфатам дека ја држам раката на туѓинец.Не чувствувам ништо,апсолутно ништо.Се свртуваме и секој си оди на своја страна.Нема збогување зашто можеби ќе се сретнеме некогаш повторно.Посакувам да не мора.Ниту во мислите.

Не ми помогна ова,ниту ме утеши,но на некој чуден начин ме прави посилна.Не разбирам и не се трудам да разберам.Немам мозок да мислам,ниту сила да чувствувам нешто вечерва,а токму тоа ми беше потребно.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
И покрај се .. сеуште те сакам .. и ќе те сакам уште долго време!!!
Вечерва беше убава.. иако ладна ..
Можеби премрзнав да .. но тоа е само милионити дел од тоа што би го направила за да бидам со тебе, а воедно и за тебе!
Сеуште цела мирисам на тебе :wub: ...
Нема да го заборавам делот коа ме собра цела во твоите прегратки само за да ме стоплиш ... и тие моменти кога ќе ги затворев очите и ќе се почувствував како цел свет да е мој.
И покрај сите нервози, плачења и слично пресреќна сум што те имам покрај мене.. и за ништо не би те дала!!!!
За што и кога и да ти притребам тука сум за тебе .. се можеш да ми кажеш .. тука ќе бидам за да те сослушам и да ти помогнам .. тоа треба да ти е веќе јасно!!!
Иии уште нешто ... :/
со коса или без неа ... ти секогаш ќе бидеш моето лепотанче и за мене секогаш ќе бидеш најубав!!!
И можеби на наши години не знаеме да сакаме ... али јас сепак верувам односно сигурна сум во своите чувства ..
Те сакам мало!Најнајнајнајвеќе!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Да знаеш само колку ми требаш сега.
Не знам што да правам, стварно не знам..
Мислам дека кренав температура од шо се нервирам, не можам ја вака веќе..
Aма секако, никогаш не си тука кога ми требаш, а јас сум секогаш тука кога ти требам тебе...
Се осеќам како нај сама на светов..
А коа ќе видам, не е дека само се осеќам, така и е...

И не ми ќути веќе никад, зашо ми иде да се убијам коа ќутиш..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.016
Поени од реакции
74.362
7 days my darling:pipi:
Кој би рекол дека некогаш ќе имам совршенство како тебе:kesa: Знам дека бев вол и благодарам што ми даде шанса и ги прости моите каприци :(. Знам дека ме сакаш исто како што ти знаеш дека те сакам највеќе:pipi: Ама стварно не сваќам како трпиш будала како мене:vozbud::vozbud: Затоа те сакам највеќе и се надевам ќе ни биде вака уште долго време, и дека нема да испаднам сероња и да зезнам нешто и да те повредам како што знам да напаравам благодарение на мојот згужван и мал комитски мозок:kesa: Фала ти на прекрасната вечер само ми докажа дека ме сакаш највеќе :back: Едноставно ТЕ САКАМ :back:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Ахаа...Во врска со љубовта имам да ти кажам дека...Толку многу сакаф да те видам вечерва и пак не те видов...Мрзнефме на камени со надеж дека ќе се појавиш и пак ти не се појави...Ако земеме во предвид дека ти го видоф најдобриот другар у мц па си рекоф ај ќе дојдеш...Али не дојде!!!...
...Ај се надевам ќе те видам утре на свирка:toe::helou:

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
Ок, се среди се сега. :back: Енџојмент форевер!

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
It's all written down in your lifelines, it's written down inside your heart.. :ah: :лап:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Вчера те видов,после една недела.Ја допрев твојата коса.Но со тоа можам да се задоволам во овој период,нешто друго тешко.Барем според твојата реакција.А јас те сакам и никогаш нема да престанам.Ги сакам твоите очи,го обожавам твојот поглед и копнеам по тебе.Те сакам највеќе на цел свет.

Kajgana Shop

На врв Bottom