Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
22 август 2022
Мислења
747
Поени од реакции
2.140
После пола саат ќутење ми вика, ,, не знам јапонски или корејски, ама знам кинески. Прва прилика менувам јазик на апликацијата, па да те видам како ќе гледаш серии. Машко е што не остави мене да ме праша? "
Дечко, ме за***ваш?
Мртов озбилен смени.
Утре не се чуди ааа малвер, од каде.
Од под кајсија.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
Ако нешто кај мене е перфектно тоа е периферниот вид. Една петина од секундата ми е потребна за да добијам визуелна информација, само позади тилот неможам да видам.

На почетокот кога те бркав да те ќарам а ти правеше муабет и беше во друштво со некој друг, сите љубоморни и sad poppy eyes погледи од пола секунда беа планирани.:icon_lol: Мило ми е шо поминавме преку тоа, али мелем за срце беа сите подоцнежни индиректни објаснувања дека јас сум одбраниот.

Некој ќе каже емотивна манипулација али кој кур, толку стршлени околу една пеперутка и немав некој избор.:backa:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.575
Поени од реакции
3.369
Со секое твое будење од кревет и започнување на денот знаеш дека те чека борба во овој свет на лаги,површност,лицемерие,подвали и покварени луѓе..Од друга страна гледаш да најдеш некоја кај која ќе ,,полниш батерии" ,,ќе ти биде мелем на раните" некоја која ќе те сваќа,разбира и милува со пријатни разговори без повишени тонови и воден со таква мисла и кога почнуваат да ти ,,течат лиги" преку активирање на страстите и небаре само што не се десило тоа налетуваш јеботе на особа која едвај чека да се појавиш за да те шамара,подигне на клоци и празнење од нејзина страна..

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.339
Поени од реакции
4.661
Буквално со 3 саата муабет легна од прва не беше ни пијана, лет букира следен пат коа дое у Скопје, сеа се премисли откако сама ме покани, да ја "прашала" другарка и дали сум можел со нив да идам у Белград 7 дена и Копаоник. Секако ти си заостанатиот шо сеа "инсистираш" , и i am me, you are you муабети, we are not the same I cant bother my friend. You dont see my perspective...перспективата being sex tour

Секако, трева пасам и еве мислев да би букирам лимузина од аеродром и апартман за тој шо те чека таму

Член од
23 август 2024
Мислења
138
Поени од реакции
222
Не знам зошто те сонувам толку често последниве месеци,обично викаат дека кога го сонуваш некој често му фалиш,твоето ладно одбивање на моето иницирање контакт го докажа спротивното. Ноќеска после неколку недели пауза пак те сонував,кај тебе дома со твојте на маса,мајка ти ми даде колачиња,превкусни,се надевам твоите се добри,живи и здрави.
Иако се поминати години морам да ти кажам дека ако јас на почетокот бев поголемо гомно,ти беше на крајот,тука сме 50-50,кој изгуби подобар партнер,100% јас.

Kajgana Shop

На врв Bottom