Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Јас ќе ја искористам фенсоќата на можноста да постирам песна, а истовремено ќе скршам ептен филм, постирајќи Бугарска чалга:)
Ама, реално, текстот на песнава е тоа што го мислам, во врска со љубовта..

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
JAS I Ti Rabotava turnime da kinisam ...:jaj: da neznajs so da prajs dal a se smejs il da placis :toe: nemam drugo so da napisam samo znam deka vo vrska so lubofta neznam dali cvetat rozi ilirastat trnovi ,zosto se pravis da mi e taka neasno .......:pipi:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Еееееееееее, ќе даде Господ ново оправдание ќе има нова прошетка.:icon_bigg
Браво за потегот на Деки од пред некој ден.:back:
Знаеш дека те сакам многу, друго нема што да должам и да си се искажам не е на одмет.:icon_cool
Сија подоцна.:back::wub:

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
И пак ме фаќа моментот на лудило, на тага, на бес и на разочараност. Ги мразам овие носталгични денови кога ни учењето не ми ги оттргнува мислите и не ме оставаат да живеам во овој нов свет. А и што фајде од новиот свет? Се е наопачки,никој неможе дечко да си фати, све некој мувачи, неозбилни фраери кој сакаат да превртат некоја цура без обврски...Се уште си го барам излезот...но кога и да стигнам до него нешто ме враќа назад во спомените....несакам повеќе да мислам на нас и што све изгубивме односно имавме.....сакам само да доживеам нова љубов и повторно да сакам....но и тоа не се случува се уште..:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.016
Поени од реакции
74.362
Те сакам највеќе беееееее:back: Кај се погоди ова болестиве и срањево од факлутет со мноооогу колоквиуми баш сега во нашите најубави мигови:pop: Едвај чекам да те видам пак и да ни биде најубаво како што само ние знаеме да си направиме да ни биде:baeh: И знаеш штооооооооооооооооооооо???

ТЕ САКАМ:back::wub::party3::love3:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.016
Поени од реакции
74.362
Пак јас.....:pipi: Ама што да правам кога ми фалиш највеќе:ija: Колку е убаво да знаеш дека те сака оној кој си го сакаш највеќе:back: Кога знаеш дека се будиш и го почнуваш денот со мислата дека со тоа добиваш шанса да си ја видиш саканата, да ја чуеш, да уживаш во заедничките моменти:wub::wub:
Аххх убаво:back: Те сакам највеќе:pipi:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Your mind and your experience call to me,You have lived and your intelligence is sexy!

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Somebody's missin'
And that somebody's you...
But what can I do?

Сакам само да бидеш покрај мене тогаш кога си ми најпотребен.Ми недостигаш.Премногу.Сакам да престанеме со кавгите и се да биде како пред некој ден,насмеани уште од рано наутро.Знам дека некогаш претерувам со некои работи,но тоа е поради тоа што сакам да знам како ја поминуваш секоја минута од денот.Извини поради изливите на нервоза за кои сега се каам премногу.

Немам некој голем речник на зборови со кои можам да ти кажам што се чуствувам за тебе.Сепак ќе кажам кратко : Те сакам и не сакам да те изгубам!!

M

M del Mar

Гостин
И сеуште те сакам?!?
-Да!
Постојано се преокупирам со други нешта само за да не помислувам на тебе, но ете не можам против тоа!
Мразам што те сакам!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Climb up, over the top...:)

Не е поврзана никако песнава, едноставно скоро сите песни ме потсеќаат на тебе. Превентивно ти посакувам добра ноќ, кога ќе одиш да спиеш!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Женска ми...Прекрасни 2 дена, друго немам што да должам, освен да се искажам дека сакам пак.
Те сакам.:back:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385

Ми ја пратија вечерва песнава и не можам да прекинам да мислам на тебе до дека ја слушам. А немам повеќе ништо што можам да ти кажам...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Немам веќе зборови, исцрпена сум максимално.
Само стиховиве.
Се надевам знаеш што се сум направила за тебе, од што се се имам откажано и против што и кого имам одено.

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away
And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

And the reason is you

And the reason is you
And the reason is you
And the reason is you

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

And the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Се сеќаваш на раката на монитор? :kesa: А, на излегувањето на балкон во 5 сабајле? Не знам зошто тогаш ти кажав дека не сум излегла, а бев излезена и смрзнав! Се правев фраер :toe: Ама ти признав дека излегов, којзнае дали ми поверува после. Си стојам и сега така од време на време на прозор како манијак среде ноќ...
Него, имав нешто на монитор, па да го избришам залепив рака и ми текна, не дека те мислам цело време... :pipi:
:back:
(во чело)

Kajgana Shop

На врв Bottom