Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Ummm...

Неможам вака :\ I tried thinking like you, but I can't. :S
Знаеш дека те сакам, and all that... ама знам дека.. errr.. I'll fade out :|
Те сакав. Те сакам. И ќе те сакам. ALWAYS!

...cause nothing compares 2 you...
I would sell my soul for you! [На македонски тапа би звучело, ама it's truee! :)]

Okay, I hope... someday... u'll be back..

(L)

PS. I'm not giving up. (A)

[2Emo4You! XD Ок, не ми се смејте, those are my feelings :\]

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
7 месеци поминаа откако сме секој на своја страна, секој по свој пат... некогаш се запрашувам дали навистина успеав во ова, дали ова ми се смета како успех или како пораз... едноставно на моменти не ми се верува дека не сме заедно, иако добро ми е вака со оглед на причината поради која веќе не сме заедно... се надевам дека си среќен, а се надевам дека и јас во скоро време ќе ја пронајдам среќата...

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Беа времиња незаборавни, среќни ... Заедно, само јас и ти владеевме во тоа време. А сведок ни беше љубовта. Ги паметам сите наши моменти, среќни и тажни, сите наши падови и успеси. Благодарам што ме научи на многу нешта и што ми ја покажа онаа друга страна на животот. Непроценливи искуства кои ги стекнав заедно со тебе. За жал дојде време да те оставам во минатото со сите убави спомени. Многу е болно што и покрај се јас сум таа која се откажува од тебе и која го става тој болен крај. Морам да продолжам понатаму, а ти да прифатиш дека повеќе не сме заедно, дека секој тргнува по свој пат. Едноставно нашиот мандат заврши....

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
И преголемото внимание ти беше малку.
Сепак подруго е кога се две и кога е една нели?

B

black angel

Гостин
уште малце и ке правиме годинка малечко мое нааааааајсаканоооооо :back: ми фалиш и те бубам највише те сакам малечко

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
...најискрено мислев дека е вечна.Ама тоа важеше ако се трудиме и двајцата,а вака...само одвратноста е трајна.

“Не може во исто време да се бега со зајакот и да се лови со кучињата“.

Бирај! Или ќе ловиме заедно или бегај цел живот со зајакот.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
"Се разденува, во стварност повторно се селиме. Како закана ни доаѓа, време да се разделиме." :place:Не знам што ми направи за само неколку саати... и за само неколку бакнежи... ми го преврте мозокот, само на тебе мислам... ми доаѓа насмевка кога ќе се вратам на сето тоа... Начинот на кој се збогувавме... Знам дека ова беше од типот “слатко и кратко“, ама не знам што се случува со мене...
Се надевам дека некогаш повторно ќе се видиме... некогаш и некаде можеби ќе ни се вкрстат патиштата...

И овие две песни секогаш ќе ме потсеќаат на таа вечер... и на тебе...

:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Само покрај тебе се чувствувам безбедно...
Секогаш така било..
И покрај се, и после се...

Ми треба да ме гушнеш, ми треба да ми кажеш дека се ќе биде во ред...
Го сакам назад чувството на безбедност што го изградив покрај тебе..

Ама, моите желби се едно, реалноста друго...

:?.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Живеам за моментите како овие што ми се случуваат изминатава недела!
Моменти кои едноставно ме оставаат без здив и сакам да се повторуваат одново и одново.Но, не, не ми се исполнува таа желба.Всушност, тие прераснуваат во се` понеочекувани и поубави што ги прави уште помагични од било кога.
Забележав дека нешто необично ми се случува периодов, а тоа е, секој пат кога ќе се разделиме, после првата минута од твоето заминување јас се чуствувам празно.Се чуствувам како мало дете изгубено во темнината.
Изгледа секој ден се повеќе се заљубувам во тебе и станувам зависна од твојата прегратка, бакнеж, збор, воздишка и се` што е поврзано со тебе :back:
.

N

navivacka

Гостин
Сакав да ти кажам нешто...
Дека те сакам,дека ми требаш...
Но тебе како да не ти е гајле повеке.
Се плашев да не те загубам,иако велеше нема,
сепак се случи и тоа...
Кога ми беше најпотребен ме напушти.
Сакам да те прегрнам и тоа вечно да трае.
Сето ова да е кошмар и кога ке се разбудам се да биде како порано.

Но реалноста е сурова.Тебе те нема,јас страдам,остави голема празнина во моето срце:cry::cry::cry:

И фала на убавите моменти,секогаш ке ги паметам:back:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Tell me your secrets
And ask me your questions
Oh, let's go back to the start.. :/

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Ааааа значи понеделник ќе ојме на пица, ми вети дан заборајш. :) Не забораваш знам, ама и да те потсетам, опули го календарон, смотко, да видиш зш инсистирав за понеделник. Е виде сега? :D
Е така, ама јас уште в недела ќе ти дојдам, не ти кажвам зш, ќе те изненадам. :D
И значи уште не можам да ти заборам за завчера. Прцле мое, си знајш ти шо сакам, и то и моментот знајш да го погодиш. :back:
Те сакам, засекогаш ! :wub:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Ти благодарам за секој исполнет миг .И за моментите во кои ми даваше подршка во миговите кога ми беше многу тешко.Едвај чекам да те видам и утре да си поминеме супер незаборавно на концертот.Те сакам секоја минута се повеке и повеке и ти си ми најубавиот подарок што можев да го добијам за 18 роденден :back:

B

black angel

Гостин
sakas da me umres neli.....?kaj se nemame videno nekolku dena pa i na telefon razglabame polemiki.......ne e fer mi falis sakam da te gusnam i togas samo ke gi smiram nervive koa ke te vidam.......i tolku mnogu sakam da ti kazam sto ne e za preku telefon a pred tebe nemam hrabrost......sakam samo da ti kazam kolku se custvuvam prazno koa nema da te vidam.......i se sto e povrzano so toa ne e za preku tel neli?
ahhhhhhh malo moe :back: te sakam

Kajgana Shop

На врв Bottom