Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

I

InF3cTeD

Гостин
I love the way we conversate
Everytime you call my name
I can't explain the feeling
Oh girl...
You make my heart a skip a beat
One, two, three-e-e
This got to be for real
Cause everytime I see you
I can hardly breathe
Heaven sent you fu me
I just wanna feel you
A-all over me
Just like summer breeze

ТЕ САКАМ !!!!

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
The ride with you is worth the fall, my friend
Loving you makes life worth living

Колку само несвесно прајш работи поради кој те обожавам.
Толку слатко ми звучиш и ми идат да те гушнам и да не те пуштам никоаш, ама баш никоаш а знам дека иаме многу малце време шо мојме да го трошиме. И секое гледање се осеќам како да ќе останам таму засекоаш и секоаш ќе те глеам тебе и твојте најубај фаци на планетава шо постоеле некоаш и следниот ден сфаќам дек е време да се пакувам.
Љубоморна сум на секој чоек шо поминвит појќе од 10 сати со тебе во неделата. Страшно сум љубоморна. И не, не го кријам то.
Се чудам како само запамтив се шо ми кажвеше пред малку на телефон ко воопшто не ја слушав содржината туку твоето шмрчкање со носето дур се трудеше да ми поможиш, а имаше и попаметна работа.
Потсвесно ги памтам твојве зборој.
Секоаш ко ќе сакам, можам да слушнам некој целосни твој реченици шо некош биле кажани или да си претставам како би звучеле некој нови. Толку само ми си влезено под кожа, суштество едно најубо!
Вервам во то дека никоаш не би се разделиле. Убедена сум. Знам. Тој шо не те знајт убо, не е свесен колку губит во животот.
Мислам дека да би требало пак да бирам некој шо би бил на твоја позиција, пак тебе би те одбрала.
Да би требало да убијам некого за тебе, би убила. Тотално све би напрајла за тебе, ти го кажав то еднаш. Секое твој цврст закључок го поддржвам пошо си доволно паметно за да дојш до него и вервам во тебе.
Не е ова онака демек од шо ногу те сакам па прам глупсти за тебе и те идеализирам. Туку само вистината ти ја кажвам. Знајш и некој занемарливи негативности кј тебе шо сум ги приметила и некош сум ти ги кажала ама не се нишо во споредба со позитивностите.
Те знам долго и ќе останит то така уште десет пати помножено од ова.... освен ак не добијаме амнезија. :)
Ти теквит ко мислевме какви би биле на 80/90 години?
Ко седевме по чаршијана на скалине кј амамон, пред година дена и глеавме во љуѓево и си праевме такви муабети...?
Мене ми теквит... и знам какви ќе сме. Заутени ко сега и ќе те сакам исто колку сега, пошо појќе немојт.

ТЕ САКАМ!!!:back:
До ѕвездине и назад, па пак до нив и пак назад и пак до нив до бесконечност... ито зиг-заг :)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Покојзнае кој пат пишувам на темава во врска со тебе.Неможам да ги отргнам моите мисли од тебе.Имаш фрлено некоја магија врз мене,но искрено и јас несакам да ја тргнеш.Нека седи и покрај тоа што секој ден раната на моето срце се шири.Ги сакам твоите зелени очи,кои се како најубавата гора во светот,ја сакам твојата коса,која е најубава ни најмека свила неможе да ја замени.Те сакам како личност,го сакам твојот карактер,го сакам и најситниот дел од тебе.Само ќе кажам те сакам,и НИКОГАШ нема да те заборавам.

Член од
17 ноември 2009
Мислења
84
Поени од реакции
7
...да бидам озбилна малку... и малку повеке искрена...

Сакам да ти кажам дека.... *мал цитат од 10 THINGS I HATE ABOUT YOU*

I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car.
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick.
It even makes me rhyme.
I hate it...
I hate the way you're always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh;
Even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around
And the fact that you didn't call,
But mostly I hate the way I don't hate you;
Not even close;
Not even a little bit.
Not even at all.

ова опишува на прав начин како се чуствувам :love2:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Значи...вака сеа...ова ме опишува мене у моментов

when i smile,i think of you. when i think of you,i smile. i smile because i am thinkinh of you? or am i thinking of you coz i am smiling? i am confuzed but i know i love you

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
..Neznam sto da kazam.Zbuneta sum,izmesani mi se cuvstvata stvarno,zal mi e mnogu za se sto se sluci.Nejkev da zavrsi celata nedela taka,ama nekoj morase da nastrada,za zal..
Se nadevam deka ke pomine ova brzo,pobrzo od toa sto e kazano i odredeno,mora da pomine,ke izdrzime nekako.
Kako i da e,preubavi mi bea ovie nekolku dena so tebe,go rasetavme cel grad i sega mozam da se falam deka konecno sum go videla Skopje asalno posle dolgo vreme.
Te sakam mnogu i pokraj toa sto neznam kolku i dali vredi..Vremeto ke pokaze.
Imaj ubav den,mesec..:back:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Е баш ми е мило што неморам да чувствувам грижа на совест ,самооо кааааааде бе дечко!? Мислиш можеш со мене!? Охххх....мило ми е што `ми ги покажа картите` и што сега се чувствувам толку слободна јес да ми е нелагодно малце ама временом проџе све :baeh: Па уште пораки нешто ` потсетиме што то беше љубав...` ЕБАТЕ! Сепак фала ...у секој случај нема да те заборавам :back:

M

marsovka

Гостин
Човече месец,месец дена сме официјално заедно
Има моменти кога глумам лудило зошто се противам на твојата егзистенција во мојот свет. Се противам на нешто што за мене е етикетирано за обично...
Нема земјотрес , нема бури, нема солзи, нема нешто над нормалата, нема возење по ролекостер од емоции. Има чешкање на мешето,пиење топло чоколадо, готвење, јадење гомна за Обама, Буш, американците, гвујо, бране и остали. Паралелно изиграваме експерти :vozbud:
Знаеме се нели :back:
Анализирање до 101 и назад, досадно удобен живот кој ми се допаѓа, може не се трескаме од ѕид не искажуваме којзнае што љубов и емоции, али затоа знаеме како другиот се осеќа со еден поглед. Одамна не сум осетила ваква топлина и поврзаност. Може е секојдневна, досадна и обична али за мене е фантастична. Уживање во секојдневието со тебе ми е задоволство дури и кога гледаме дискавери и ќутиме:back:
П.С. следен пат белким снн...

Д

ДаркхарТ

Гостин
Everyone says love hurts, but that isn't true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love, but in reality love is the only thing in this world that covers up all pain and makes someone feel wonderful again. Love is the only thing in this world that does not hurt...
ТЕ САКАМ СО СЕТА СИЛА!:back::wub:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Пола година за два дена. Како стигна... Си врви времето.
Те сакам, удобно и топло.
Оуоуоуо Мио.

:back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.016
Поени од реакции
74.360
Уф што убав викенд си имавме бре:back:
Си надоместивме за цела недела:vozbud: Те сакам знаеш?? Не дека не сум ти кажал до сега али ете нема да нашкоди ако ти кажам пак:pipi: Неможам да те извадам од глава бре. Не сум те видел пола саат а веќе ми фалиш. Ми фалат твопите заебанции, прегратки, бакнежи све:wub:
Лека ноќ љубави и глеј да ме сањаш да не ти ја скршам главата (just kidding:vozbud:)
Те сакам:back:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Лош ден, денес.
Вчера цел ден бев супер, си поминав прекрасен ден и уште попрекрасна вечер... Легнав да спијам задоволна и ништо не ми покажа дека денес ќе се разбудам со потребата да ти го слушнам гласот. Мазохистички ќе ти се јавам вечерва, иако знам дека ќе се разочарам пак, кога ќе видам колку брзо и ефикасно продолжи понатаму... Додека јас сум никаква - ти си се средуваш себеси...
Ама ајде... Времето проаѓа, чекам тоа да ми помогне..

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Благодарам за спонтаната романтична вечера.Те сакам!:back:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop