The ride with you is worth the fall, my friend
Loving you makes life worth living
Колку само несвесно прајш работи поради кој те обожавам.
Толку слатко ми звучиш и ми идат да те гушнам и да не те пуштам никоаш, ама баш никоаш а знам дека иаме многу малце време шо мојме да го трошиме. И секое гледање се осеќам како да ќе останам таму засекоаш и секоаш ќе те глеам тебе и твојте најубај фаци на планетава шо постоеле некоаш и следниот ден сфаќам дек е време да се пакувам.
Љубоморна сум на секој чоек шо поминвит појќе од 10 сати со тебе во неделата. Страшно сум љубоморна. И не, не го кријам то.
Се чудам како само запамтив се шо ми кажвеше пред малку на телефон ко воопшто не ја слушав содржината туку твоето шмрчкање со носето дур се трудеше да ми поможиш, а имаше и попаметна работа.
Потсвесно ги памтам твојве зборој.
Секоаш ко ќе сакам, можам да слушнам некој целосни твој реченици шо некош биле кажани или да си претставам како би звучеле некој нови. Толку само ми си влезено под кожа, суштество едно најубо!
Вервам во то дека никоаш не би се разделиле. Убедена сум. Знам. Тој шо не те знајт убо, не е свесен колку губит во животот.
Мислам дека да би требало пак да бирам некој шо би бил на твоја позиција, пак тебе би те одбрала.
Да би требало да убијам некого за тебе, би убила. Тотално све би напрајла за тебе, ти го кажав то еднаш. Секое твој цврст закључок го поддржвам пошо си доволно паметно за да дојш до него и вервам во тебе.
Не е ова онака демек од шо ногу те сакам па прам глупсти за тебе и те идеализирам. Туку само вистината ти ја кажвам. Знајш и некој занемарливи негативности кј тебе шо сум ги приметила и некош сум ти ги кажала ама не се нишо во споредба со позитивностите.
Те знам долго и ќе останит то така уште десет пати помножено од ова.... освен ак не добијаме амнезија.
Ти теквит ко мислевме какви би биле на 80/90 години?
Ко седевме по чаршијана на скалине кј амамон, пред година дена и глеавме во љуѓево и си праевме такви муабети...?
Мене ми теквит... и знам какви ќе сме. Заутени ко сега и ќе те сакам исто колку сега, пошо појќе немојт.
ТЕ САКАМ!!!:back:
До ѕвездине и назад, па пак до нив и пак назад и пак до нив до бесконечност... ито зиг-заг