Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

T

TaMчЕ

Гостин
Аххх 4 недели поминаа од денот што никогаш нема да го заборавам...
и денес кога си навраќам како ни беше..си шетавме онака у потрага по клупа под сенка :pos:..гушнати среќни исполнети ..конечно најдовме и мораше дедо ми да биде таму :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: али нвм не гледа чоекот! хахахахаха
4 недели сум најсреќна на цел свет..најубаво ми е кога сум со тебе уживам во тие моменти и те обожавам!!!!секој ден се повеќе и повеќе имам потреба да бидеш почесто до мене,кога би можела секој ден би си лежела у твоите прегратки:pipi:..ааа најубаво е мајќе ми никогаш не би се тргнала од таму!!и и и навечер многу ми фалат и ми фалат коа идам насабајле по ладново накај школо и и ...СЕКОГАШ ми фалите ти и твоите прегратки кога не си до мене :kesa:
ТЕ САКАМ мило мое најмногу на цел свет и сакам уше мнооогу месеци вака брзо и убаво и романтично и и ... да ми поминуваат со ТЕБЕ!!

ТЕ САКАААМ

:wub: :back:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Се мислам веќе неколку минути како да почнам, дали ако напишам нешто би можело да биде приближно убаво како она што го пишуваш ти.......и на крај се откажав од обидот зошто никој не пишува убаво како тебе, а камо ли јас.... тебе ти е во крв да живееш со убавите реченици:pipi:
Те сакам:back: тоа го знаеш, знам дека сакаш постојано да повторувам...искрено се обидувам да не заборавам да те потсетувам...
Денес,баш овој мрачен, дождлив, меланхоличен, лош ден. Денес, кога бев лута и бесна на се околу мене, кога мислев дека сум сама и немам потпора....ти бев лута зошто не беше тука покрај мене. Но уште неможам да сфатам како успеваш да направиш за секунда да заборавам на се, да ме смириш....се чувствував убаво, заштитено со само еден муабет. Немаше лутина, заборавив на тоа претходно. Одамна веќе не сум своја, ти си тој кој ја има целата контрола врз мене. Те љубам мило:back:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Шо дека се праам дека не те сакам...
Шо дека се одминуваме на улица...а 4 години делевме и добро и лошо...
Бев покрај тебе, беше покрај мене...
Душо моја...секогаш ќе се прашувам што беше причината..да излезеш од мојот живот, со толку многу багаж...што ќе ти тежи за целото твое постоење...
Што дека бев со друга вечерва...ти беше...ти си...онаа, покрај која станав маж...

Ќе ме бараш некој ден...ќе ми кажеш дека ме сакаш...ќе ми кажеш дека се каеш за она што го уби...ама, нема да бидам таму за тебе...како што бев и како што сакав да бидам до тебе целиот мој живот. Имавме нешто големо...поголемо од самиот живот...но не ти беше доволно...
Имам една душа....а таа нема да ја парчам поради тебе..или некој друг егоист...
Сепак...те сакам....а никогаш нема да бидам пак со тебе, затоа што тоа е ...погрешно...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790

Sto sad ljubav
ma sto sad ljubav
ima s tim
kad te vise ne volim
kad te vise ne volim

Ma ne placem, mama,
ne rade to muskarcine o ne
sve je to od dima,
ma kakve emocije
i to sto ne jedem, mama,
to je stvar linije
i sama znas
da ne trpim savjete

Sto sad ljubav,
ma sto sad ljubav
ima s tim
kad te vise ne volim

Ne zovi mama, ne zovi doktora
jer nema lijeka protiv tog otrova
ma dobro mama,
preboljet cu ja to
samo pusti nek svira
glasno rock 'n' roll

Sto sad ljubav,
ma sto sad ljubav
ima s tim
kad te vise ne volim

N

navivacka

Гостин
Се уште те сакам...
Ти си толку совршен,секој момент ме правиш срекна:back:
Ама...не сакам да ти кажам што чуствувам.
За да не те загубам,а крајот е блиску,се гледа:cry:
Знаеш ли колку сум срекна кога си покрај мене на некој начин?
Дали си свесен дека ми е тешко кога и тебе ти е?
Дека ми многу значиш и знаеш зошто?
Дека ти ми ја врати насмевката на лицето?
Мора да признаам дека за некои работи немаш појма.

А сега кога те нема болката е поголема и поголема...
Се прашувам кога ке бидеш стариот.
Ако ти пречам, ке се повлечам,не е проблем ке биде и така,само ти да бидеш добро.

Луда сум нели...знам:uvo:

Не заборавај дека те обожавам и дека те носам во срцето уште од првиот ден.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Прекинуваш да стануваш интересна.
Идиот си на секој можен начин.
Што е Идиот ? Идиот е личност која тера по свое иако знае дека тоа е погрешно , а исто така знае што е исправното.
Женските списанија се интересни за читање , ама не и за применување. Љубомората не е начин да ја разгориш страста туку начин да ја прекинеш врската.
Криењето ствари нема да ме направи љубоморен .
„Небитно“ .

Збори за себе.

M

marsovka

Гостин
во врска со тебе сакам да кажам

На моменти се заморен бетер од женине,уствари си ко нив ...јебеш некој мора да биде кенкалото.

Ако уште еднаш ме прашаш коа сум пијана и задоволна што мислеше со тоа што го кажа пред толку и толку време да знаеш ќе ти залепам една помеѓу .Се што иам кажано после три дена губи важност, mkay?

Listen to me kiddo ... I don't GIVE A FUCK . Сериозна сум . Јас можам да ти дадам совет и да ти кажам што треба да направиш ама јас нема да те спасам како што ти не можеш да ме спасиш мене .Треба сам да се спасиш. Mkay? Enjoy the god damn ride mkay?
Смучено ми е од твоето анализирање, ако уште еднаш ми анализираш некои работи кои едноставно не се анализираат ќе ти покажам што значи ебење у здрав мозок во вистинска смисла на зборот јасно?!

И да ќе те ебам у здрав мозок и не можеш тоа да го спречиш , секогаш ќе дознаваш откако ќе се случи . Помири се со тоа mKay? Како што се има помирено остатокот од машката популација . Не за друго ќе си заебеш многу убави моменти помеѓу како денес ...Имаше ептен среќа што бев малце напиена иначе ќе го јадеше.

О да очекувај дека ќе бидам тука долго време , али под мои услови и на мој начин :back:

No hard feelings, you wanted the truth, you got THE TRUTH :)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ina, you better find somebody to love.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Веќе две години и два месеца те сакам! Најногу на свет. Деновите никогаш немале повеќе смисла од сега, кога си до мене и таму ќе останеш. Секогаш кога лијат солзи радосници или тужници, доволно е да те гушнам и се` е полесно. Фала ти што постоиш, што се справуваш со моите нервози исто како да се твои и што ме сакаш колку што и јас тебе!
П.С. И не мораше толку скуп парфем да ми купиш, ок?:nesum:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.052
Зошто !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Зошто мора да се оди по овој пат , секогаш потешкиот ..
Зошто неможе да бидеме нормален пар ,како сите останати ...
Зошто после толку време уште си срамежлива
Зошто неможеш да се отвориш и да кажеш што те нервира, не ти оди игнорирање али затоа во шпионирање ти нема рамна .
Зошто пак ме лажеш,неможеш да поднесеш одговорност на една ебана врска, зошто правиш да ми биде потешко ...поминуваш покрај мене, а не збориш ништо ,не сме странци......
И зошто мораш секогаш да ме направиш да се чувствувам како да сум на дното ,како да ја нема надежта ..тоа што плачеш :( .. неможам да го поднесам никако ..подобро да не постојам ,само да не те видам уште еднаш така .. :( .. толку добра душа ,девојка убава како ангел со најубавата насмевка ,која ми треба овие денови ... :( .. како може да помислиш дека не те поднесувам ..дека не те сакам ..
Зошто мора да биде вака !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M

M del Mar

Гостин
Знаеш?!?Од секогаш се плашев да ја осознаам љубовта, знаев дека е болна!
Сепак не се каам, ти благодарам што ми го овозможи тоа...
Ти благодарам за секој момент...кратко време, но успеа да ме направиш среќна како никој :pipi: и покрај се сеуште те сакам....:back:

каспер

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
иако си ветив дека веќе никој нема да ме повреди не успеав во тоа... толку сум кршлива што ете повторно некој успеа, а јас останав поразена... видов надеж во тебе, тебе те гледав како светла точка во темниот тунел, како спас, мислев дека со тебе можам да поминам покрај се, се чувствував сигурно, безбедно, посакувано...
но, секогаш си се советував сама себе дека треба да пазам со тебе, среќа што колку толку внимавав и не дозволив во целост да ме повредиш... иако ми е тешко кога ова го дознав сепак добро е што на време се случи тоа...
не си тоа што мислев дека си...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Крај.

Го стави крајот на „нас“. Не те обвинувам, не те молам (повеќе), разбирам како е да престанеш да сакаш..
Сакам само да не ме запамтиш како вечерва, има многу поубави слики од мене и нас, назад, во времето кога се беше розево, облаците беа меки, а јас немав желба да ставам динамит околу дворецот кој ми дозволи да го изградам врз сите срања за кои ме излажа - и да однесам се у курац!
Имај убав живот. Сакај со цело срце, биди сакан исто така... Многу среќа. Идиот си, ама не можам да те мразам,

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Live and love, love and live, a ja ojdov nakaj doma!

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Поминуваат деновите,поминуваат неделите,веќе почнаа и месеците.Моите чувства кон тебе не се променија,останавме другари,барем така изгледа навидум.Јас те сакам,незнам за тебе.Неможам повеќе да издржам,неможам,ми се кине срцето,со секој поминат ден без тебе.Се надевам ќе се случи нешто или дека ќе соберам храброст за да го направам неизбежното.ТЕ САКАМ!:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom