Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Бидејќи сеуште спиеш,сакам тука да ти кажам дека ти си најслаткото нешто на светот,дека да те љубам тебе е најубавото чуство во целиот универзум,а да бидам љубен од тебе е тоа што предизвикува моето срце да чука.
Да чука...во Кате ритамот.

Те сакам :wub:
 

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Што убавко ми беше сабајлево... убавко ме разбуди... се надевам дека така и ќе продолжи денов без тебе се додека не те видам (во теков на денов).. толку ми е прекрасно со тебе што дури заборавам на сите обврски и маки коа сум со тебе... тогаш сум на СЕДМО НЕБО :pipi::kesa::back::back::back::back::back::smir:
 

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Бре бре,дај биди ми љубов и шат ап.

Ох, а трубата? Не, не...

Се вознемирувам на далечина ц, ц ц...:nesum:
 

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.556
Поени од реакции
33.803
I am the guy who calls you beautiful instead of hot.
Who calls you back when you hang up on him.
One who wants to show you off to the world when you are in sweats.
Who thinks you' re just as pretty without makeup on.
The one who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky iѕ to have you..
Yep, thatѕ me.. loving you. (L)
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.693
Поени од реакции
13.328
Понекогаш се прашувам што би било да... но потоа се навраќам на она што носи солзи и болка. Ќе пропаднеше се` подоцна или порано. И болката ќе беше неиздржувачка. Сепак подобро е да те имам за пријател и покрај тоа што те љубам. Себичен сум, да. Но тоа е она што ме оддржува во животот, инаку не би дишел. И да ми кажеш дека ме љубиш, не менува тоа многу. Затоа што пријателот во мене ќе живее засекогаш но кај тебе, не знам. Се плашам дали и откога престане нашата љубов ти ќе го посетуваш домот на мојата душа.
 

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Ми требаш тука до мене, пред мене , насекаде да те имам..:back:
 
Член од
16 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
2
Ljubovta e najaka rabota sto postoi na svetot.Da sakas e nesto prekrasno.Pogotovo ako ljubovta tie vozvratena....Da bides so osobata koja tie e najdraga e nesto prekrasno.
 
Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
мислам дека тоа шо ми го наведе не беше вистинската причина. да е така,подобро ќе ти беше да имаш некој покрај себе. ако вистинската причина е тоа шо мислам,тугај,биди ми среќен,посакувам ти се најубаво,биди посреќен со некоја друга...
 

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Морав.
Знаеш ли колку семафори поминав на црвено сабајлево а?? Ќе видиш ти!! :lut:
Морав. Следниот пат да бидеш уште поагресивен, ај лав ит! :vozbud:
И да, мораме да почекаме, the world isn't ready for us, YET!
:back:
 

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.508
Поени од реакции
2.646
Ne voli me a volim je to je sudbina...
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Студ,монотонија,нетрпение,занес...резервите ми се при крај.Премногу ризични чекори водат до пропаст,отвори очи.
 

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.737
Поени од реакции
9.729
Пред нас е прекрасен викенд, не можем да дочекам заедно да го споделимо :pipi: Едвај чекам пак да те видим... :back:
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
...................

Малку се оние кои ги сакам, уште помалку оние кои ми возвраќаат. Во ред. Навикната сум да им` причинува ЕБАНО ТЕШКА РАБОТА НА ЛУЃЕТО да ми изјават љубов и кога не ми е роденден или Нова Година, или кога не се пијани. Ама еј. Јас живеам со тоа. И до смрт ме боли кога некој што мене ми значи светов, не покажува ни трага од љубомора или било каков знак дека не му е сеедно кога е кристина смотаната у прашање. Со толку малку се задоволувам и толку малку барам, што ми иде све да отерам у три лепе кога гледам како од толку банална работа прават елементарна непогода. Да, знам да наведнам глава или да мрчам со денови тогаш. Ипак, што сум ако не куп несовршености? А поентата не е ништо друго освен некому да му текне дека постојам и покрај тоа што нема причина. Квантна физика ебате? Јас сум веројатно најлесниот човек за сакање на светов. Ама ти си една од неколкуте, кои знаат како со тоа. Ја имаш таа среќа (или несреќа) да си меѓу нив.
Тебе ако те немам, ми фалат години од себе. Не ми вредат во моментов сите каприци со кои се занимавам секој божји ден. Колку НИШТО НЕ ВРЕДИ сега колку пар саата во рипање и дерење со тебе на журка, или кутии и кутии чоколатца делени со тебе, или вечер помината во трезнење и церекање додека не се разбуди цел комшилук, или шутирање во кревет, или вриштење зашто не можеш да застанеш мирна и да не трепкаш додека те шминка човек, или караоке претворено во фијаско, ама пак, со тебе.

Да не си се осудила да ме оставаш. Зашто те сакам до лудило, и зашто си ми меѓу ретките искрени и чисти работи што ги имам и ги чувам со живот, и зашто се` ќе оди бестрага ако те изгубам. Ништо не сакам, само тебе пак да те видам среќна и насмеана, и побезобразна и погласна од кога и да е. Нема да ти држам предавања, нема да се секирам ни да плачам, до тебе ќе сум цело време. Пак ќе те чувам, и пак ќе те држам за рака, ич тоа да не мислиш, само ти жива и здрава да си, друго не ти е работа.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom