Стварно ми е жал што нема да славиме заедно нова година... Ама добро, кај го добивам ова, не се бунам

Подобро него тоа што беше...
Се надевам дека со плановите за зимово нешто ќе испадне... Ако не Нова година бар тоа

Ако не испадне ни тоа, барем се надевам дека нема да идеш нигде (што е тешко, ама после ова се' што се случи, не губам надеж!) па ќе можеме пак да бидеме повеќе заедно...
Мило ми беше што те видов денес... Убаво си поминав... И сакам пак да те видам... А тоа којзнае кога ќе биде... До Нова година не верувам, после тебе ќе те нема... Како и да е, ќе мислам на тебе...
Се надевам убаво ќе си поминеш за Нова година и дека после тоа нема да се искршиш учејќи да бордаш, па ако биде нешто од плановите, ќе бордаме заедно

(Дај боже!)
И не ти го кажувам тоа... Незнам зашто неможам, стварно не ми е јасно... Можеби дека се помирив со фактот дека треба да чекам, а сепак не требаше.... Знаев дека ќе испадне вака глупаво... Можеби само потсвесно се чувам за у случај пак да решиш нешто такво... А можеби и само имам изгубено навика... Ги немам кажани тие зборови многу одамна... А не ги кажувам за без везе, знаеш... Како и да е, сега ми е битно што си тука, а за тоа, сигурна сум дека ќе се врати кај и да е...
:back: